- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Kendine yeni uğraşlar bularak, hayatının merkezine kendini alarak, yeni sosyalçevrelere girerek. Ayrıca eski konularada baktım 3 yaşta fark var,
Benim hislerim kuvvetlidir, çocuk kaçmak istiyor gibi. Sen duygu sömürüsü fasn mı yapıyorsun? Sensiz yaşayamam öldürürüm kendimi falan diye. Tatlım kendini geliştir.
Evet canim yaş farki var..
İstsmiyotsan söyle lafları falanda çok ezik kuzum ya. Niye kendini drğersizleştiriyorsun bu kadar. Hayat o çocuktan ibaret değilki. Millet nelerden kimlerden ayrılıyor.Yok hayir hic oyle seyler demedim demem de hatta istemiyorsan acikca soyle ben de dusunmek istemiyorum acaba istemiyormu diye fln dedim yok ben seni istiyorum nerden cikariyosun boyle seyleri diyor. Şurda 5 6 ay sonra evlenecek insanız biz şu konustugumuz seylere bak dedi
İstsmiyotsan söyle lafları falanda çok ezik kuzum ya. Niye kendini drğersizleştiriyorsun bu kadar. Hayat o çocuktan ibaret değilki. Millet nelerden kimlerden ayrılıyor.
Arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim bir konu var sadece konuyla alakali yazarsaniz sevinirim.
Benim 5 aylik bir iliskim var sevgilim ilk zamanlarda benim ustume cok duserdi, siirler okurdu her zaman yanimda neseli olurdu, sarilir operdi guzel sozler soylerdi. Son 2 haftadir tam tersiymis gibi hissediyorum sanki beni eskisi gibi sevmiyor boyle sarilip kokumu icime cekmiyor eskisi gibi guzel seyler soylemiyor. Neyse bunu kendisine anlattim, O ben hala eskisi gibi sviyorum falan diyor ama benim icim rahat etmiyor tekrar ufak biseyden tartisma cikiyor, bana bagiriyor ben de diyorum ki bak iste eskiden bagirmazdin diyorum son 4 gundur boyleyiz hergun bu konuyu aciyorum sen kafanda kuruyorsun, takıntılısın seni istiyorum ben seviyorum sevmesem ailemle tanistirmazdm sen korkuyosun birakirim diye ama ben birakmam seni diyor.
Acaba ben mi cok buyutuyoum maddi skntılarım var evle ilgili sorunlarim var diyor ondandir diyor. Sizce Ona karsi nasil davranmaliyim ? O nasıl yaklaşıyorsa öyle mi yoksa kendimi geri mi çekmeliyim ?
Yok hayir hic oyle seyler demedim demem de hatta istemiyorsan acikca soyle ben de dusunmek istemiyorum acaba istemiyormu diye fln dedim yok ben seni istiyorum nerden cikariyosun boyle seyleri diyor. Şurda 5 6 ay sonra evlenecek insanız biz şu konustugumuz seylere bak dedi
Ee doğru nerden çıkarıyorsun istemediğini yani sana sarılıp öpmedi diye beni istemiyo anlamı çıkarılmazki!! Korkularını zayıf yönlerini belli etme çok ödün vermişsin sen canım geri dur biraz güçlü ol adamın kollarına bırakmışsın kendini anladigim kadarıyla ipler adamın elinde
Kendini küçük düşürme beni istemiyor musun artık sevmiyor musun diye...o uzaksa sen de uzak ol...ah ah sevgiliyken çok çektirdim de 2 aylık evliyim şimdi nerede...tartışsak uzatamıyorum bile aynı evin içindeyiz evliliğimiz zedelenmesin diye
Evet ya biraz oyle olduicim icimi yiyor iste hep boyle devam ederse diye ..
Özel birşey yapmana gerek yok ,geri çekilip gözlemlemelisin. Bir de alışkanlıktan ziyade onu bu davranışa iten bir sebep var mı, bu önemli! Evlilik niyetiniz varsa özüne dönüp, alıştırma yapıyor da olabilir, beklentin düşük olsun diye :)Nasil davrnmaliyim ne yapmaliyim sizce :) bi akil verin kendim isin icinden cikamiyorum cunku
Özel birşey yapmana gerek yok ,geri çekilip gözlemlemelisin. Bir de alışkanlıktan ziyade onu bu davranışa iten bir sebep var mı, bu önemli! Evlilik niyetiniz varsa özüne dönüp, alıştırma yapıyor da olabilir, beklentin düşük olsun diye :)
Ben uzaklasirsam ya o daha beter uzaklasirsa diye korkuyorum
Bence oturup direkt davranış değişikliğinin sebebini sor .Bana göre şiir her gün her gün bayar:) bunun dışında kalanların sebebi önemli. Soğumuş da olabilir ,sen kaçınca ilgisini çekiyor olabilirsin .Bi de ben kendimi geri cektigim zaman hemen fark ediyor ben yazmasam senin yazdigin yok hep ben ariyorum ben bulusalim diyorum. diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?