Bütün erkekler mi böyle ?

Kendine yeni uğraşlar bularak, hayatının merkezine kendini alarak, yeni sosyalçevrelere girerek. Ayrıca eski konularada baktım 3 yaşta fark var,

Benim hislerim kuvvetlidir, çocuk kaçmak istiyor gibi. Sen duygu sömürüsü fasn mı yapıyorsun? Sensiz yaşayamam öldürürüm kendimi falan diye. Tatlım kendini geliştir.

Benim hislerim kuvvetlidir, çocuk kaçmak istiyor gibi. Sen duygu sömürüsü fasn mı yapıyorsun? Sensiz yaşayamam öldürürüm kendimi falan diye. Tatlım kendini geliştir.

Yok hayir hic oyle seyler demedim demem de hatta istemiyorsan acikca soyle ben de dusunmek istemiyorum acaba istemiyormu diye fln dedim yok ben seni istiyorum nerden cikariyosun boyle seyleri diyor. Şurda 5 6 ay sonra evlenecek insanız biz şu konustugumuz seylere bak dedi

Evet canim yaş farki var..

İstsmiyotsan söyle lafları falanda çok ezik kuzum ya. Niye kendini drğersizleştiriyorsun bu kadar. Hayat o çocuktan ibaret değilki. Millet nelerden kimlerden ayrılıyor.

İstsmiyotsan söyle lafları falanda çok ezik kuzum ya. Niye kendini drğersizleştiriyorsun bu kadar. Hayat o çocuktan ibaret değilki. Millet nelerden kimlerden ayrılıyor.

Aynen aslnda buna uzuluyorum cok belli ettim kaybetmekten korktugumu .. bu durumu degistirmek istiyorum. Cunku onceden hep o korkardi

Kendini küçük düşürme beni istemiyor musun artık sevmiyor musun diye...o uzaksa sen de uzak ol...ah ah sevgiliyken çok çektirdim de 2 aylık evliyim şimdi nerede...tartışsak uzatamıyorum bile aynı evin içindeyiz evliliğimiz zedelenmesin diye

O şu an 22 ise, 18-19 yaş aralığı kızlarda ona hitap edebilecek dmektir. Erkeklerin geç olgunlaştığınıda hesaba katarsan ve de şu an ki işgidizliğini de göz önğnde bulundurursan o senden geçmiş, sende usulca uzaklaş. Gurur çok önemlidir, kimseye seninle işgili kararları verebilme şansı verme bir daha

Ee doğru nerden çıkarıyorsun istemediğini yani sana sarılıp öpmedi diye beni istemiyo anlamı çıkarılmazki!! Korkularını zayıf yönlerini belli etme çok ödün vermişsin sen canım geri dur biraz güçlü ol adamın kollarına bırakmışsın kendini anladigim kadarıyla ipler adamın elinde

Evet ya biraz oyle oldu icim icimi yiyor iste hep boyle devam ederse diye ..

Ben uzaklasirsam ya o daha beter uzaklasirsa diye korkuyorum

Nasil davrnmaliyim ne yapmaliyim sizce :) bi akil verin kendim isin icinden cikamiyorum cunku
Özel birşey yapmana gerek yok ,geri çekilip gözlemlemelisin. Bir de alışkanlıktan ziyade onu bu davranışa iten bir sebep var mı, bu önemli! Evlilik niyetiniz varsa özüne dönüp, alıştırma yapıyor da olabilir, beklentin düşük olsun diye :)

Bi de ben kendimi geri cektigim zaman hemen fark ediyor ben yazmasam senin yazdigin yok hep ben ariyorum ben bulusalim diyorum. diyor

ama artik beni eskisi kadar sevmiyorsun dimi diye sorulmaz ki,
boyle hissediyorsan gozlemlemeye devam edersin,
ve eger oyleyse anlarsin da bir sure sonra.

bu kadar degisimin sebebi su an yasadigi stres olabilecegi gibi evet sevgisinin azalmasi da olabilir.
birbirinizi bu kadar ayda daha iyi tanimissinizdir, artik daha cok mutlu olacaginiz evredesiniz bana gore.

Bi de ben kendimi geri cektigim zaman hemen fark ediyor ben yazmasam senin yazdigin yok hep ben ariyorum ben bulusalim diyorum. diyor
Bence oturup direkt davranış değişikliğinin sebebini sor .Bana göre şiir her gün her gün bayar:) bunun dışında kalanların sebebi önemli. Soğumuş da olabilir ,sen kaçınca ilgisini çekiyor olabilirsin .

Zaten şiir olayıni falan geçtim de en azindan yanimdaki heyecanını mutluluğunu görmek istiyorum .. soruyorum inanin kac gundur sebebini ama o ben ayniyim diyor degsmedigini syluyor sevgim de ayni diyor

Sürekli ilgi isteyen biride zor arkadaş. Eskiden böyle değildin diye her cümleni oraya bağlarsan kavga kaçınılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…