Bütün erkekler mi böyle ?

bazen düşünüyorum da erkekler daha gerçekçi olsa sırf kızları ağlarına düşürmek için ilgilenmese.zaten her türlü hatalarını kabul etmeleri zor oluyor.evliliğin büyüsü bozulunca ben ne yaptım ki oluyorlar.

Demi işte ben de diyorum basinda neysen oyle ol. Ben ilk baslarken dedim degiseceksen yarin bi gun vazgeciceksen hic baslamaylm dedim soz vermisti smdi boyle davranmasi zoruma gidiyor bir de degismesigini iddia etmesi de ayri bir sey

İyi de zaten hangi ilişki ilk günkü tazeliğini koruyor boşuna demiyorlar cicim ayı diye ayrıca sadece erkek değil ki kadınlar da ilk günkü gibi kalmıyor zaten.bende hep heveslenmişimdir tahirin nefese olan bakışına o tahir dediği zaman nefesim diye aynı anda karşılık vermesine keşke bütün çiftler böyle olsa yada bütün erkekler tahir gibi ama ne yazık ki hayat dizilerden ibaret değil bence bunların da etkisi altında kalıyoruz gibi o yüzden hep ilk gün gibi olsun isteyişimiz :)

Illaki ilk gunku gibi olmaz da her kiz gibi ben de ilgi istiyorum cok bisey degil ki ben mi abartiyorum bilmiyorum

Sen bide evlenince gör her gün ask romanı yazan adamlar mesaj atmaya üşenir oluyor
Her gün her gün aynı olmaz cok üstüne gidiyorsun gibi geldi tek mevzu bu anlattıklarınsa

Neden korkarsan basina o gelir. Iliskinin bitmesinden korkma. Biterse de bitsin gozuyle bak.
Iliskiler hep bocekli cicekli yurumuyor. Bazen inisler cikislar olabilir. Ruh halimiz de surekli ayni degil. Bu kadar uzerine dusmen bir sure sonra onu rahatsiz edecektir. Sanirim onu cok hayatinin merkezi yapmissin. Bunu yapma.

Maalesef öyle oldu bi de bunu ona hissetmem daha da kötü oldu. Simdi bi bulusalim dese bile acaba ben kirilmayim diye mi söylüyor siye dusunmeye basladim.. paranoya yapti resmen.s

Maalesef öyle oldu bi de bunu ona hissetmem daha da kötü oldu. Simdi bi bulusalim dese bile acaba ben kirilmayim diye mi söylüyor siye dusunmeye basladim.. paranoya yapti resmen.s
Neden oldugun gibi olmuyorsun. Icinden geldigi gibi ol. Iliskinin baslarinda nasilsan oyle. Biterse de korkma, ucunda ölüm yok ya. Kimbilir daha kimler cikar karsina. Her iliski sonsuza kadar surer diye bir kural yok ki. Evlilikler bile bir sure sonra bitebiliyor, buna ragmen insanlar yeni birileriyle hayata devam edebiliyor. Iliskini onu mutlu etmek uzerine kurarsan onun totosunu cok kaldirirsin ve sonunda terk edilirsin. Kendini mutlu et ve luthen o herseyin olmasin. Arkadaslarin, hobilerin de olsun. 24 saat onu dusunmeyi birak.

Dediginiz gibi surekli onu dusunuyorum cunku cok seviyorum elimde degil.. onu sevmem icin elinden geleni yapti ilk baslarda ben yuz vermiyordum cok korkuyordu beni imkansiz olarak goruyordu.. ama simdi durum farkli oldu ve ben bu durumu ister istemez kafama takiyorum.s

Bazen sevgi zannettigimiz sey kabul gorme ihtiyacimizdir. Ssniyorum seninki boyle birsey. Onunla oldugunda ilgi acligin gideriliyor ve kabul gordugunu dusunuyorsun. Ancak bu dış kaynakli bir ihtiyac giderim oldugu icin zamanla seni bu durum ona bagimli hale getirir. Oysa sen kendi kendine de yetebilmeyi ogrenirsen kimseye ihtiyacin kalmaz, bu da seni ozgur kilar ve iliskilerinde bagimli olmazsin. Gercek sevgi insani ozgurlestirir, bagimli yapmaz. Boyle devam ederden iliskinde bagimli konuma dusersin. Baska mesgalelerin de olmali. 24 saat ondan ilgi bekleyerek yasayamazsin ve her seferinde ilginin dozunun artmasini isteyeceksin. Bir psikologa gidebilirsin ya da bununla ilgili kitaplar okuyabilirsin. Bu bagimlilik giderek sevgilini bogacaktir ve bir yere kadar tahammul edebilecektir.

Biraz kendini geri çekmende fayda var, devamlı suçlayıp şikayetçi olma, ilişkini her saniye sorgulama, her dediği lafta ya da hareketinde bişey arama. Akışına bırak ve korkma.

Çok tesekkur ederim kızlar dediklerinizi uygulayacağim ve kendime çeki duzen vermem lazim en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…