- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorumde hadi lo hodri meydan terlemekten korksak hamama girmeyiz çimmmeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorumde hadi lo hodri meydan terlemekten korksak hamama girmeyiz çimmmeye![]()
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorum![]()
yapar bero,korkulur bundanben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk![]()
yapar bero,korkulur bundan![]()
Vayy zorlu sevdam Benimben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk![]()
Vayy zorlu sevdam Benimelbette sevlyorum seni cok
![]()
katıldım gülmekten ahahahahahahahahahbiliyorsun onca üyenin içinde benim atletli bacımı buldummm
korkmayanın aklına şaşarım
![]()
saat 12 olmuş...ben kaçarsürç-i lisan ettiysek affalo...hepinizin gözlerinden öper,huzurlu geceler dilerim
![]()
Valla Bende korktumnapsam acaba
![]()
E o zaman tut bunusana bişey yapmam be bero ben yalancıları sevmiyorum ikili oynayanları sen rahat ol![]()
ahahhah al sana zorlu sevdammm![]()
Valla oturdum , dinledim :)Ne şarkıydı dinler dururduk ey gidi günler
Ben seni isteyerek seviyom jelom..hemşde pazen donunlanben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk![]()