- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
kendide varya 3.şahıs okuyup okuyup cvp yazmıo watsapp dan...alo alo aloo zuzucaan bul şu emziği,gel şu jelonun kıstır dilini![]()
yazmam tabi ben burayla var oldum ihanet etmem be yaaa atım mıı oradaki yazıları buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendide varya 3.şahıs okuyup okuyup cvp yazmıo watsapp dan...alo alo aloo zuzucaan bul şu emziği,gel şu jelonun kıstır dilini![]()
kessitenin hakkını yedirmem kimseyearkadaşım da olsa kib yaparım
emeğe saygı be yaa
![]()
Kafam bozuk kaç dkk emzik aradık bulduk huzura erdik derken nazara geldi yavrucak hep bu jelibonun Yüzünden hıh :))
Ndlgp artik kankam onu kibleyeme plssitenin hakkını yedirmem kimseyearkadaşım da olsa kib yaparım
emeğe saygı be yaa
![]()
kesbütün kirli defterlerini dökerim
![]()
neeeeeeeeeeNdlglp Yi cikartalim
hadi sen kible milli ol hemde nldglpyi bak şanın yürürNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
neeeeeeeeeebittin sen berattiiii
bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
![]()
heh şöyleeeNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysaneeeeeeeeeebittin sen berattiiii
bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
![]()
Valla bune arkadaş biri pazen donlu biri limuzinli biri volvolu biri villalı kafam bi dünya oldu hanginize yanaşsam acaba son darbede jakuziden geldiiiii iki yıldır doğru dürüst duş alamamışım zatenle le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu![]()
tehdit etme arkadaşımı çıt çıtlarını çöpe atarım kel kalın![]()
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysa![]()
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatamle le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu![]()
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatam![]()
n'ooldu jelo, he n'ooldu![]()
ahahhahah yok yok bana bişey olmaz buyur dene bi bakem![]()
heheheheheh face den o arkadaşı bulam,herşeyi bir bir anlatam ,![]()