- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaaaa özel konuştuğumuzu bir bilse şişler bizi aman haaaaa Duymasın :Osivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diye![]()
dımbıl,mınbıl,hakkaniyetli zuzucan,güzel yürekli cancan,sen hemen çık aramızdanla sen ne cabuk bu dımbılcı dan yana oldun![]()
ercü ona torpil geçmiş bak diyim aynı parayı verdik senle ben ondan 7 litre çekmiş bak biz hala şişkoyuz sevme o zuzuyu![]()
Ya sen bu delilikleri nerden buluyonben kiradayım 3 kız 4 erkek olmak üzere 7 çocuğum var kocam malulen emekli el birliği eli bir kalkındırsanız bu sevdiğinizJelesec hayrınıza
![]()
dımbıl,mınbıl,hakkaniyetli zuzucan,güzel yürekli cancan,sen hemen çık aramızdan![]()
Ya sen bu delilikleri nerden buluyonkahkahayla gülüyom valla
sivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diye![]()
hahhaha tahminin mi yalancı bero dedim ben süslüye resmini attım beroya diyeee6 hisiisn de pek kuvvetliyimiş hele tahmin et bakım benim anamda güzel miii
![]()
annana sevgim ve saygim sonsuz guzelligin Annene cekmis ama dilin babanannehahhaha tahminin mi yalancı bero dedim ben süslüye resmini attım beroya diyeee6 hisiisn de pek kuvvetliyimiş hele tahmin et bakım benim anamda güzel miii
![]()
sen bakman ona zuzucan,gönülcan,kıyaman,dayanamanAyol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatun
annana sevgim ve saygim sonsuz guzelligin Annene cekmis ama dilin babananne
sen bakman ona zuzucan,gönülcan,kıyaman,dayanamansar 5 dilim,yolla asansörle,yapışsın biyerlerine,sen kilo alman,jelocan patlayıp,çatlayan...
![]()
hihihihihihihihihiHahaaaa özel konuştuğumuzu bir bilse şişler bizi aman haaaaa Duymasın :O
Hahahaha Ben de burda coktum gelmek tenkız sen iyi bişey mi dedin küfür mü ettin hele türkçe meyalini yazzzdilin kaynana dilii mi demek istedinnn
![]()
Hahahaha Ben de burda coktum gelmek ten![]()
lilililililililililipardon valla ikinizede ban verdiirim ne ikili whatsupp yasak heyyo sakın sakınnn![]()
lilililililililililinanik ikonu da olaydıı iyiydiii
![]()
jelocan paniktekız sen iyi bişey mi dedin küfür mü ettin hele türkçe meyalini yazzzdilin kaynana dilii mi demek istedinnn
![]()
göz çevrem kırıştı valla benimde gül gül![]()
jelocan panikteiyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
![]()
Iyi geceler kızlar![]()