Yok canım niye linç yiyesin yani bi çözümü varsa bilmek isterimBu soruya cevap verirsem antipatik olurum, linç çekemiycem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım niye linç yiyesin yani bi çözümü varsa bilmek isterimBu soruya cevap verirsem antipatik olurum, linç çekemiycem![]()
Esin neden calismıyor?Hiç çıkmaz çok nadir hatta artık ben sıkılıyorum evde oturmasından ama bayılır evde oturmaya
Yani canım o zaman farklı şehirlerdeydik çok fazla görüşemiyoduk sonuçta aynı evde olmak daha farklı bu kadar da olacağını tahmin etmiyodumEvliliğin basından beri böyleymis yani adamın karakteri bu,siz de o adama aşık olmuşsunuz,onunla evlenmişsiniz.Değişmesi zaten imkansız ve gerek de yok.Cünkü en basında kabullenmişsiniz
Evlenince farklı bir boyuta mı atlıyor bu kocalar?Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
bu mesajı görmeden yazmışım. Evet bile bile lades demişsiniz. Yeni evleneceklere duyuru;Yani buna yakın bi şekildi
Ya telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyorEğer sık çıkıyorsa başka biri mi var falan diyecektim ama belli ki o da yok.İlginç bir durum bence bu Adamın karakteri böyle şu saatten sonra düzeltilebileceğini sanmıyorum
Buna yakındı çok sık görüşemediğimiz için tabi bundan biraz daha fazla konuşuyoduk ama yıllar geçtikçe iyice oduna bağladıEvlenince farklı bir boyuta mı atlıyor bu kocalar?
Evlenmeden önce nasıldı ?
Niye kıskansın ki kıskanması için kıskandıracak bir şeyler yapmanız gerekir.Mesela karşına geçip telefona bakarak bir iki kahkaha patlatsanız belki şöyle bir silkelenir benim ki elden gidiyor mu yoksa der mi acabaYa telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyor
Ben iyiysem iyi oluyo yani şikayet etmesem o zaten halinden memnun ben söylenince de sen sorun çıkartıyosun oluyo işte1 yıl değil ki 11 yıl degistirememissiniz ki bundan sonra degistireceksiniz Allah kolaylık versin
Yani bana çok güveniyomuş öyle diyo tamam da insan yine bi acaba demez miNiye kıskansın ki kıskanması için kıskandıracak bir şeyler yapmanız gerekir.Mesela karşına geçip telefona bakarak bir iki kahkaha patlatsanız belki şöyle bir silkelenir benim ki elden gidiyor mu yoksa der mi acaba
Valla sizi cepte görüyor bu Adam.Onsuz bir şeyler yapmalısınız mesela arkadaşlarınızla sinemaya,kafeye gitmek,kurslara gitmek falanYani bana çok güveniyomuş öyle diyo tamam da insan yine bi acaba demez mi
Bayılır hemen koşar gelir yani hizmet edilsin ona yok demez çok nadir de olsa o da yapar çağırır ama elde telefon yani iki kelime konuşma yok