- 20 Mayıs 2015
- 39
- 4
- 1
- Konu Sahibi Klahmnciks078
-
Hayır almadim ama aklıma geldikçe ihanet etmiş gibi hissediyorum, kendimi o. Gibi hissediyorum ona layık olmadigimi düşünüyorum....Bununla ilgili herhangi bir tehdit aldınız mı?
İlk defa içki icmistim ve sarhoştum.... ama hatırlıyorum her şeyi....Bana dokundu ne demek yahu?
Kahve içirdi ne demek?
Burnunu kapatıp zorla mı dikti kahveyi?
Göğsüne dokundu sanırım tam emin bile değilim ama soğuk soğuk terliyorum su anda çok kötüyümDokundu derken nasıl bir dokunma?
Göğsüne dokundu sanırım tam emin bile değilim ama soğuk soğuk terliyorum su anda çok kötüyüm
Göğsüne dokundu sanırım tam emin bile değilim ama soğuk soğuk terliyorum su anda çok kötüyüm
Hayır neler olduğunu hatırlıyorum , ama gerçekten bu durum beni çok etkiliyor ileride karşıma çıkacak diye korkuyorum....Aşırı alkollümüydün her hangi bişey yaşamadıysan sıkıntı yok ayrıca kimse sana zorla içirmemiş ki kendin yaşamak istemişsin bunu kafamda kurup büyütme geçmişinde kimseyi ilgilendirmez
Uyuyamamamin sebebi ileride karşıma çıkmasından korkmam , çok korkuyorumBirazdan ahlak bekçileri gelir psikolojini daha da bozar..Bu konuyla ilgili bir uzmanla konuşabilirsin..
Biri sana dokundu diye intiharı düşünmen ve bu olay yüzünden soğuk terler döküp geceleri uyuyamaman normal değil çünkü..
Tam emin değilim diyorsun ama hatırlıyorum da çıkmaz karşına nereden çıkacak tehditmi edildin hayır ee kafanda kurup güzel günlerini mahvetmeHayır neler olduğunu hatırlıyorum , ama gerçekten bu durum beni çok etkiliyor ileride karşıma çıkacak diye korkuyorum....
Tam dokunma değildi o yüzden sanırım dedim...Her şeyi hatırlıyorum diyorsun ama göğsüme dokundu sanırım emin değilim diyorsun. Her neyse sonuç olarak abartıyorsun bence şayet olay daha ileri boyutlara taşınmadıysa. Bunun için ölmeyi düşünmek nedir. Biraz sakin ol ve mantıklı düşün lütfen
Tam dokunma değildi o yüzden sanırım dedim...
sadece bunu yasadigim için sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum ama sevgilim le o zaman çıkmıyordu kbile. Arkadaşlık sadeceO halde neyi kafana taktığını anlayamadım. Adam senle birliktelik yaşamamış bi şey olmamış karşına çıksa ne diyebilir? Kendine hayatı zehir etme kafanda büyütüp
Arkadaş kurbanı olduğum kıza anlatiyordum ses kaydıyla o dolmuyor böyle şeyleri cin gibi bende o zaman guvenmistim , ama şimdi bana karşı kullanırsa onlariSes kayıtları demişsin onlar ne? Kim neyi kaydetti. Kendine bu kadar yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?