- Konu Sahibi Klahmnciks078
-
Nasıl yani ya ses kaydıyla niye anlatıyosunki? Bazı şeyleri yerine oturtamadım konunda başka birşeyler mi var anlatmadığın diye geliyo aklıma. Zaten ne yaşamış olursan ol kendine bu kadar eziyet etme önemli olan hatalardan ders alabilmek.Arkadaş kurbanı olduğum kıza anlatiyordum ses kaydıyla o dolmuyor böyle şeyleri cin gibi bende o zaman guvenmistim , ama şimdi bana karşı kullanırsa onlari
Ben bir defa fark ettiğimde ittim zaten bir şey olmadı bir n böyle bir şey adla istemem ki ... Sevgilim bunu söyleyemem zaten her gün farklı nedenlerden tartışıyoruz... Sadece düşününce o olmadan olan şeylerdi bunlar ben çok değiştim... Evden bile çıkmiyorum...canım bişey yapmamış beterin beteri var, tabi hiçbir şekilde dokunmaya hakkı yok, taciz olmuş oluyor o ve madem vicdanın bu kadar rahatsız, canım söyle bence. sen bişey yapmamışsın ki. o sana intiharı düşündürtecek kadar kötü bişey yapmamış ama tabi çok çirkin bişey. vicdan önemli bence. sen mi istedin dokunmasını? sen istediysen bile alkollüymüşsün ne yatptığını bilememiş olabilirsin.
Hayır cinsel bir şey olmadı sormadan söyleyeyim ben her şeyi hatırlıyorum her seyiiiNasıl yani ya ses kaydıyla niye anlatıyosunki? Bazı şeyleri yerine oturtamadım konunda başka birşeyler mi var anlatmadığın diye geliyo aklıma. Zaten ne yaşamış olursan ol kendine bu kadar eziyet etme önemli olan hatalardan ders alabilmek.
Hayır cinsel bir şey olmadı sormadan söyleyeyim ben her şeyi hatırlıyorum her seyiii
Bu olayi yaşamam ve ileride karşıma çıkmasından korkmam ....Sıkıntı ne ozaman?!
Bu durumda bahsettiğin ses kaydınıda sevgilin dinlese,senin istemediğini ittiğini vs öğrenir.Buda bi problem yaratmaz aranızda herhalde. Senin kendini suçlayacağın birşeyde yok böyleyse zaten.Hayır cinsel bir şey olmadı sormadan söyleyeyim ben her şeyi hatırlıyorum her seyiii
dımii.... hesap vermek zoruda değilim ve o yokken yasadım bunları .... ama nedn bilmiyorum kendmi na karsı ihanet etmiş gibi hissediyorum...Problem ne anlamadım. Tamam hiç birşey olmamış. Sevgilinizle bile birlikte degilmissiniz o zaman. Hesap vermek zorunda da değilsiniz geçmişle ilgili.. Onun dışında kiz arkadaşın neden böyle birşey yapsin? En fazla şikayette bulunursunuz. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama herkes kötü şeyler yaşar ve bundan ders alır. Tecrube olur. İntihar etmek niye. Boşverin ne hayatınızı karartiyorsunuz arkadas uğruna.
Evet gerçektende kendimi biliyorum ben.... Çok berbat bir hataydı coook.. ve ben bu hatadan sonra asla böyle bir hata yapmadım...Geçmişte yaşadığın hiçbir sey için kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Hesap sormaya kalkan olursa da ben kendimi biliyorum der ağzının payını verirsin.
Ne kadar saçma bi korkuymuş bu
Vay Maşallah bir daha da yapma istersen başkası ne düşünür diye değil kendi iç huzurun için yapma!Evet gerçektende kendimi biliyorum ben.... Çok berbat bir hataydı coook.. ve ben bu hatadan sonra asla böyle bir hata yapmadım...
yo yo ilişki yookGogsune dokundu intihari dusunmek mi?
Sen iyisin dimi konu sahibi? Boyle bir sey yuzunden intihar nedir yahu?
Tamam iyi bir sey degil, keske olmasaymis ama olmus artik.
Kaldiki iliskiye de girebilirdin o gece.
O zaman napacaktin?
Cevaplari okumadim yoksa iliskiye girdin de o yuzden mi korkuyorsun?
gerçekten yapmadım yapmamda.... büyük konusuyprum yapmam...Vay Maşallah bir daha da yapma istersen başkası ne düşünür diye değil kendi iç huzurun için yapma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?