- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Benim daha çok şok olduğum şey. Erkek kuzenler neden bunu başından tolere etti.
4 erkek 1 kız aynı evde. He sapık değil kimse ama şu pozisyonda ben eski beyinli olmayı kabul ediyorum.
Kaldı ki 18 yaşından küçük çocukların aileleri nere gidiyorsun diye sormaz mı adama?
Vayyy bu ne cesaret ne rahatlık
Madem sevgilinle kalacaksın kuzenlerinle neden gidiyorsun.
Baştan belliymiş aslında böyle olacağı.
Bence annen de tepkisinde haklı, ki ben olsam daha büyük tepki verirdim.
Ben anneme haksız demiyorum zaten, fakat kaydını sildir demesi fazla ağır değil mi sizce? Bu benim eğitimime çok büyük artılar katacak, yurtdışı eğitimi herzaman avantaj getirir ilerde iş başvurularında da. Ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, ki bahçeşehir üni'de okumayı ben yıllardır istiyorum.
Sabah bir kabus yaşadım adeta. Çok sevdiğim kardeşim dediğim kuzenim beni sırtımdan vurdu, bütün hayallerimi altüst etti bir anda.
Bu ayın ilk haftası 2 kuzenimle birlikte İstanbula gittik. Bir ev kiraladık orada konakladık. Bizimle birlikte sevgilim de kaldı aynı evde. Gitmeden önce kuzenlerimle bu konuyu konuşup onların da rızasını aldım, bir sorun olmaz dediler.
Daha ilk günden surat asmalar kötü kötü bakmalar başladı benden 2 yaş küçük kuzenimde. Sevgilim bizi havaalanında karşılamaya geldi, bunu biliyorlardı. Bagajımızı aldıktan sonra ben koşa koşa çıkış kapısına doğru ilerledim, çok heyecanlıydım sevgilime sarılacaktım, onu çok özlemiştim çünkü, burnumda tütüyordu. Vay efendim sen niye önden koşuyorsun, niye bizi beklemiyorsun bilmem ne? Neyse eve geldik eşyalarımızı yerleştirdik, benim kendi odam vardı. Sevgilim beni odaya çağırdı, bana ufak bi hediye almış onu vermek için. Bir yarım saat odada kaldık. Teşekkür etmeler ağlaşmalar sarılmalar. Hayatımda ilk defa bir yüzük aldım, çok sevindim çok güzel bir duyguydu. Her neyse, bu da sorun oldu, naptınız içerde saatlerce niye odaya geçtiniz bilmem ne. Buna da ses çıkarmadım.
Tabiki de sevgilimle arada yalnız kalmak istedim, kuzenlerimin önünde ona doya doya sarılamam öpemem. Konuşacağımız özel şeyler vardı, arada tartışmalarımız da oldu. Bunları herkesin önünde yaşamamaya çalıştık, benim odaya geçtik, ama durdurğumuz en fazla yarım saat idi sonra çıkıp diğerleriyle beraber oturduk.
Neyse böylece bir hafta geçti ve herkes evine döndü. Bu sabah annem teyzemle telefonda konuşmuş. Teyzem beni şikayet etti anneme. Kuzenim abarta abarta anlatmış herşeyi. Saatlerce odada kalmışız hiç çıkmamışız, hergün onunlaymışım hiç kuzenlerimle ilgilenmemişim (sabahtan akşama kadar birlikte gezdik halbuki). Bu arada kuzenlerim ve arkadaşlarım hariç sevgilimin bizimle kaldığını kimse bilmiyordu, ama bunu daha önce konuşup halletmiştik, sorun etmemişlerdi. Allahın her günü bizimleydi, saatlerce odaya kilitlediler kendilerini bilmem ne. Ben kardeşim dediğim güvendiğim insan bana bunu nasıl yaptı hala aklım almıyor.
Sen beni kullandın sevgilinle görüşmek için vs vs, baban seni af edersiniz nah yalnız gönderirdi istanbula, bizi kullandın bilmem ne. Benim niyetim hem ailemle hem de sevdiğim insanla güzel vakit geçirmekdi, birbirlerini tanısınlar, anlaşsınlar istedim sadece
Teyzem bunları anneme anlattı, annemin tepkisi çok ağır oldu. Erasmus kaydını sildireceksin, o üniversiteye gitmeyeceksin, nişanlanana kadar gitmeyeceksin birdaha istanbula. Ben sana güveniyorum ona güvenmiyorum bilmem ne. Dondum kaldım o an. Ben yıllarca sadece bir dönem istanbulda okuyabilmek için uğraşıyorum, bu istek hep vardı içimde.
Ben ne yapacağım şimdi? Kaydımı yaptırdım, kabul mektubunu yakında alacağım, derslerimi de çoktan seçtim. Okadar kağıt kürekle uğraştım, elim telefonlardan düşmedi, hergün en az 10 tane mail yazdım kabul edilene kadar. En büyük isteğim gerçekleşti ve şimdi hepsinden vaz mı geçmeliyim?
Ben yanlış bişey yapmadık ki, neden kuzenim böyle bir kötülük yaptı bana neden neden neden?
Okuldan mı kaydını sildir dedi yoksa Erasmus yapma mı dedi?
İlk tepki için normal bunlar, kararı değişecektir.
Ama tabi sevgilinin olduğu şehre gidecek olman işi çıkmaza sokuyor.
O yüzden yumuşamayabilir de.
Konuyla ne alakası var şimdi?
İşte erasmusla bahçeşehire kaydımı yaptım bile, kabul mektubu gelir yakında. Onu iptal etmemi söylüyorBiran önce sevgilimle tanışsa da birazcık içi rahatlasa. Onu kendi gözleriyle görüp tanısa belki farklı düşünür. Ağustosta 1 haftalığına gelmek istiyor sevgilim annemle tanışmak için. Ayarlayabilirsek derslerim başlamadan önce onu halledeceğiz.
Evet başta hiçbir tepki göstermediler, hatta gülümseyerek karşıladı "ters bir adam değilse sorun yok" diyerek.pardon kim 18 yaşından küçük o kısmı anlayamadım?
Evet kuzenlerim erkek. Benim şaşırdığım nokta, beni gidip hemen ele vermesi. Hiç mi düşünmez insan sonuçları? Bende onun birçok şeyini biliyorum, erkek olsun olmasın fark ermez. Bugüne kadar hep sakladım herşeyini, çünkü kardeşim dedim, af edersiniz pe....nk de olsa, bağımlı da olsa, her b.ku yese de ben arkasındayım, asla satmam ben kardeşlerimi.
Benim abim veya erkek kardeşim olmadı, ondan onları kardeş yerine koyuyorum. Aynı şeyi bende onlardan bekledim, hoşgörü ve destek. Çok şey istedim galiba...
O zaman yanlış bir kardeşsin, dostu değilsin.
Bağımlıysa eğer örneğin bunu saklayarak yardımcı olmazsın..
Çok küçüksünüz daha. 18 yaşında 19 yaşında olman arada 1-2 yaşla reşit olman sana özgürlüğü tam vermez benim açımdan.
Ben demek istediklerimi anlatamadım galiba. İyi günde de kötü günde de hep yanlarında olurum, asla kötülemem anlamında dedim. Bu arada yaşım 24, ve evet henüz mezun olamadım ama olacağım hayırlısı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?