Bütün hayallerimi yıktı...

Evet başta hiçbir tepki göstermediler, hatta gülümseyerek karşıladı "ters bir adam değilse sorun yok" diyerek.pardon kim 18 yaşından küçük o kısmı anlayamadım?

Madem sevgilinle kalacaksın kuzenlerinle neden gidiyorsun.
Baştan belliymiş aslında böyle olacağı.
Bence annen de tepkisinde haklı, ki ben olsam daha büyük tepki verirdim.

Madem sevgilinle kalacaksın kuzenlerinle neden gidiyorsun.
Baştan belliymiş aslında böyle olacağı.
Bence annen de tepkisinde haklı, ki ben olsam daha büyük tepki verirdim.

Ben anneme haksız demiyorum zaten, fakat kaydını sildir demesi fazla ağır değil mi sizce? Bu benim eğitimime çok büyük artılar katacak, yurtdışı eğitimi herzaman avantaj getirir ilerde iş başvurularında da. Ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, ki bahçeşehir üni'de okumayı ben yıllardır istiyorum.

Okuldan mı kaydını sildir dedi yoksa Erasmus yapma mı dedi?
İlk tepki için normal bunlar, kararı değişecektir.

Ama tabi sevgilinin olduğu şehre gidecek olman işi çıkmaza sokuyor.
O yüzden yumuşamayabilir de.

Git o kuzeninin sacini basini yol. Hem egitim hakkini engellemis hem annenle arana fitne sokmus. Annenlerin yaninda yuzlestir. Dogrular soylesinn. Ayy sinirr oldumm!

Oo bi de kuzenler erkekmis
Tek kız sen

Kuzenler sevgilini nasil sindirdi sevgilin kuzenleri nasil sindirdi

Almanyada yasiyomussun, turk kulturune gore cok ters bunlar biz ondan şoklara giriyoruz kultur farki

İşte erasmusla bahçeşehire kaydımı yaptım bile, kabul mektubu gelir yakında. Onu iptal etmemi söylüyor Biran önce sevgilimle tanışsa da birazcık içi rahatlasa. Onu kendi gözleriyle görüp tanısa belki farklı düşünür. Ağustosta 1 haftalığına gelmek istiyor sevgilim annemle tanışmak için. Ayarlayabilirsek derslerim başlamadan önce onu halledeceğiz.

Keşke erkek arkadaşını eve almasaydın hiç durduk yere anneni üzmüş oldun Kuzeninde maşallah nasıl hırslanmış sana ki aranızda kalması gereken durumu bir bin yapıp anlatmış eminim çok pişmandır ama artık iş işten geçti sattı seni iki dakikada çok ayıp

bi dakka kuzenler erkekmi
ve erkek kuzeninmi gidip annesine bunlari anlatti....hadi kiz olsa tamam da afedersiniz kari gibi yetistirmek cidden sasirtti beni ya.. erkeksen gercekten dedikodu yapmaman lazim kimse kusura bakmasin

Konuyla ne alakası var şimdi?

Şu alakası var, yaşının küçüklüğünden kaynaklı olarak sonunu hesap edemiyorsun, erkek kuzenlerle gidip erkek arkadaşınla da aynı evde kalırsan bu sonuç kaçınılmaz olur.sen sevgilinle başbaşa kalmak için can atarsın size yarım saat gibi geçen zamanlar aslında uzar da uzar.. Çok masumca oturmuş sadece sohbet etmişsindir ama Erkek kuzen yine de bunu doğal olarak hazmedemez sonuç buraya varır.
Sen fazla rahat davranmışsın bana göre.ileride anlayacaksın demek istediklerimi

Bence bu tanışmakla değişecek bir durum değil canım.
Bu habersiz yaptığın şey annenin güvenini kırdı. Bu durumda tanısa da istemeyecektir aynı şehirde olmanı.
İnşallah güvenini kazanırsın biran önce.

Evet kuzenlerim erkek. Benim şaşırdığım nokta, beni gidip hemen ele vermesi. Hiç mi düşünmez insan sonuçları? Bende onun birçok şeyini biliyorum, erkek olsun olmasın fark ermez. Bugüne kadar hep sakladım herşeyini, çünkü kardeşim dedim, af edersiniz pe....nk de olsa, bağımlı da olsa, her b.ku yese de ben arkasındayım, asla satmam ben kardeşlerimi.

Benim abim veya erkek kardeşim olmadı, ondan onları kardeş yerine koyuyorum. Aynı şeyi bende onlardan bekledim, hoşgörü ve destek. Çok şey istedim galiba...

Evet başta hiçbir tepki göstermediler, hatta gülümseyerek karşıladı "ters bir adam değilse sorun yok" diyerek.pardon kim 18 yaşından küçük o kısmı anlayamadım?

Üniversiteye gideceğini söylemişsin. Ben 17 yaşında gittim üniversiteye. Senin reşit olman bunları da hafifletmiyor benim gözümde.

O zaman yanlış bir kardeşsin, dostu değilsin.
Bağımlıysa eğer örneğin bunu saklayarak yardımcı olmazsın..
Çok küçüksünüz daha. 18 yaşında 19 yaşında olman arada 1-2 yaşla reşit olman sana özgürlüğü tam vermez benim açımdan.

Ben demek istediklerimi anlatamadım galiba. İyi günde de kötü günde de hep yanlarında olurum, asla kötülemem anlamında dedim. Bu arada yaşım 24, ve evet henüz mezun olamadım ama olacağım hayırlısı ile.

Üniversiteye kayıttan falan bahsetmişsin. Ben de yeni kabul edileceksin sandım. Güzel sanatlar falan diye düşündüm hatta yoksa kabullü nasıl olur ki??
İkinci üni mi yani işin aslı nedir?

24 yaşındaysan neden kuzenlerinle gittin? Tek başına gitseydin madem?
Bu durumda evet onları biraz kullanmış gibi oluyorsun sanki.

Arkadaşım kuzenlerin erkekmiş sonradan demişsin elbette sorarlar ne yaptınız odada o kadar saat filan diye sonuçta siz aynı evdesiniz ve maazallah bir şey olsa sormazlar mı kuzenlerine sen nasıl göz yumdun ordaymışsınız nasıl izin verdiniz diye nasıl zor duruma soktuğunu hiç düşünmüyorsun ama.

Ayrıca 2 erkek kuzenle aynı evde İstanbul'a gitme mantığını da anlamadım aileleriniz nasıl gönderdi? iki erkekle paylaşacak konuşacak neyin olabilir ki kuzen bile olsa ben aynı evde 1 hafta rahat edemem. Bence de teyzene demeleri yanlış ama sen sevgilin o eve gelmeyecek olsa erkek kuzenlerinle o eve gidip kalmazdın ne işim var onlarla derdin gerçekten de kullanmışsın görüşmek için. Eh tabi sevgilinle mi görüşeceksin onlarla mı tabii ki sevgilinle herhalde bir haftada sadece yarım saat yalnız kalmamışsınızdır odada sık sık olmuştur bu tepki vermeleri normal hatta baştan nasıl kabul ettiler anlamadım erkek arkadaşı pekala başka yerde kalabilirdi gündüz görüşebilirdiniz o da mı başka şehirde hiç mi rahatsız olmadı kuzenlerinden yani nereden baksan elde kalıyor başka görüşme ortamınız yok mu ki.

Annen çok haklı sen erkek arkadaşını önceden demiş olsan da bu annenden gizli olarak bir evde bir hafta yabancı bir erkekle kaldığın gerçeğini değiştirmez ve bu asla kabul edilir bir şey değil anneni kandırdın, kuzenleri kafaya aldın sırf sevgilinle aynı evde kalabilmek için çünkü tek göndermezlerdi bir de akraba en ufak sorunda bunun söyleneceğini akıl edemedin şimdide ben ne yapıcam diyorsun o zaman düşünecektin bunu. Bir şekilde bir yol bulacaksın ama annen artık sana güvenmeyecek hiçbir şehirde kalmana izin vermeyecektir arkadaşınla filan erkek arkadaşınla da nasıl görüşürsün bilmem o da ters geldi aynı şehirde de değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…