- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Üniversiteye kayıttan falan bahsetmişsin. Ben de yeni kabul edileceksin sandım. Güzel sanatlar falan diye düşündüm hatta yoksa kabullü nasıl olur ki??
İkinci üni mi yani işin aslı nedir?
Üniversiteye kayıttan falan bahsetmişsin. Ben de yeni kabul edileceksin sandım. Güzel sanatlar falan diye düşündüm hatta yoksa kabullü nasıl olur ki??
İkinci üni mi yani işin aslı nedir?
şimdilik konuşmuyorum, odamdan çıkmadım bütğn gün. Çok kırgınım, en çokta kuzenime. Biz nelerimizi sakladık bugüne kadar. Kardeş dediğin her durumda arkanda olur, seni ele vermez, sırlarını mezara kadar yanında taşır. Ben şahsen öyle yapıyorum. Ben de birçok şeye şahit oldum, yalanlarınınsakladım, gidip de teyzeme bikere bile şikayet etmedim. Kardeşlik böyle bişey değil mi? Birbirini kollamak, hatalarını örtmek veya birlikte çözmek... Çok kırgınım çoook
Almanyada özel bi ünide okuyorum, free mover öğrencisi olarak erasmus yoluyla istanbul baü'ye iletişim fakültesine başvurdum 6 aylık eğitim için. İncoming student olarak yani, kabul mektubu gerekiyor.
Hayır ilk üniversitem. Daha önce bi ünide istemediğim bir bölüm okudum, başaramadım ve bıraktım. İşletme enformatiği..çok zorlandım.
Konu sahibi almanyada yasiyor orada okuyor erasmus ogrenci degisim programiyla istanbulda bi unide bi sene falan gecici okuyacak
Arkadaşım kuzenlerin erkekmiş sonradan demişsin elbette sorarlar ne yaptınız odada o kadar saat filan diye sonuçta siz aynı evdesiniz ve maazallah bir şey olsa sormazlar mı kuzenlerine sen nasıl göz yumdun ordaymışsınız nasıl izin verdiniz diye nasıl zor duruma soktuğunu hiç düşünmüyorsun ama.
Ayrıca 2 erkek kuzenle aynı evde İstanbul'a gitme mantığını da anlamadım aileleriniz nasıl gönderdi? iki erkekle paylaşacak konuşacak neyin olabilir ki kuzen bile olsa ben aynı evde 1 hafta rahat edemem. Bence de teyzene demeleri yanlış ama sen sevgilin o eve gelmeyecek olsa erkek kuzenlerinle o eve gidip kalmazdın ne işim var onlarla derdin gerçekten de kullanmışsın görüşmek için. Eh tabi sevgilinle mi görüşeceksin onlarla mı tabii ki sevgilinle herhalde bir haftada sadece yarım saat yalnız kalmamışsınızdır odada sık sık olmuştur bu tepki vermeleri normal hatta baştan nasıl kabul ettiler anlamadım erkek arkadaşı pekala başka yerde kalabilirdi gündüz görüşebilirdiniz o da mı başka şehirde hiç mi rahatsız olmadı kuzenlerinden yani nereden baksan elde kalıyor başka görüşme ortamınız yok mu ki.
Annen çok haklı sen erkek arkadaşını önceden demiş olsan da bu annenden gizli olarak bir evde bir hafta yabancı bir erkekle kaldığın gerçeğini değiştirmez ve bu asla kabul edilir bir şey değil anneni kandırdın, kuzenleri kafaya aldın sırf sevgilinle aynı evde kalabilmek için çünkü tek göndermezlerdi bir de akraba en ufak sorunda bunun söyleneceğini akıl edemedin şimdide ben ne yapıcam diyorsun o zaman düşünecektin bunu. Bir şekilde bir yol bulacaksın ama annen artık sana güvenmeyecek hiçbir şehirde kalmana izin vermeyecektir arkadaşınla filan erkek arkadaşınla da nasıl görüşürsün bilmem o da ters geldi aynı şehirde de değilsiniz.
Ne kadar tezat. Ailesi Almanyaya gönderiyor. İstanbula geçişine izin vermiyor. Yaşamak istese Almanyada alasını yaşar.
Ama benim kabul edemediğim ben babamın haberi olursa üzülecek bir şey yaparsam vicdan yapardım okuldayken. Yani ailenin haberinin olmaması bana göre masum değil.
Ne kadar tezat. Ailesi Almanyaya gönderiyor. İstanbula geçişine izin vermiyor. Yaşamak istese Almanyada alasını yaşar.
Ama benim kabul edemediğim ben babamın haberi olursa üzülecek bir şey yaparsam vicdan yapardım okuldayken. Yani ailenin haberinin olmaması bana göre masum değil.
Hatayı en baştan erkek kuzenlerini dost edinmek olarak yapmışsın. Evet kuzenler bir nevi kardeştir ama asla gerçek kardeş olamazlar
Hele ki erkekse dost hiç olamazlar
Hem erkeklerin beyinleri farklı çalışır. Namusta namus derler. Sen onca erkeğin içinde bir erkekle odaya kapanırsan, onlar cinsellikten başka bir şey düşünemezler kadınlar gibi duygusal düşünüğ ayhhh ne romantik demezler yani
İyi cesaret ki 3 erkekle aynı evde kalmışsın
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demezler
Erasmus kaydini neden siliyor ki sonucta baska ulkeye gideceksin annene anlat bunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu an konuşulmuyor annemle, daha sonr tekrar deneyeceğim..
Bütün sayfaları okuyunca annenin tavrı bana komik geldi
Zaten rahat büyümüşsün neden erkek arkadaşınla aynı evde kalman bu kadar sorun oldu ki
Baştan söyleseydin bunlar olmazdı galiba neyse hayatta çıkarılacak daha çok ders var
O kızen bu kuzen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?