Bütün hayallerimi yıktı...

Üniversiteye kayıttan falan bahsetmişsin. Ben de yeni kabul edileceksin sandım. Güzel sanatlar falan diye düşündüm hatta yoksa kabullü nasıl olur ki??
İkinci üni mi yani işin aslı nedir?

Almanyada özel bi ünide okuyorum, free mover öğrencisi olarak erasmus yoluyla istanbul baü'ye iletişim fakültesine başvurdum 6 aylık eğitim için. İncoming student olarak yani, kabul mektubu gerekiyor.

Hayır ilk üniversitem. Daha önce bi ünide istemediğim bir bölüm okudum, başaramadım ve bıraktım. İşletme enformatiği..çok zorlandım.

Son düzenleme:
Üniversiteye kayıttan falan bahsetmişsin. Ben de yeni kabul edileceksin sandım. Güzel sanatlar falan diye düşündüm hatta yoksa kabullü nasıl olur ki??
İkinci üni mi yani işin aslı nedir?

Konu sahibi almanyada yasiyor orada okuyor erasmus ogrenci degisim programiyla istanbulda bi unide bi sene falan gecici okuyacak

şuan annene kırgın kalma lüksün yok çünkü kadın haklı hiç bir anne bu durumu kabullenmez. bence alttan al huyuna git haklısın annecim hata yaptım ama yanlış bir şey yapmadım falan filan dersin yumuşar.

Ailen seni Almanya’ya gönderiyorsa İstanbul’a da giderdin bir şekilde.
Kuzenlerin olmasaydı işin içinde.
Böyle çok çocuksu olmuş.

Konu sahibi almanyada yasiyor orada okuyor erasmus ogrenci degisim programiyla istanbulda bi unide bi sene falan gecici okuyacak

Ne kadar tezat. Ailesi Almanya’ya gönderiyor. İstanbul’a geçişine izin vermiyor. Yaşamak istese Almanya’da alasını yaşar.
Ama benim kabul edemediğim “ben babamın haberi olursa üzülecek bir şey yaparsam vicdan yapardım” okuldayken. Yani ailenin haberinin olmaması bana göre masum değil.

Ben bu yaşıma kadar hiç kuzenlerimle vakit geçirmedim, değişiklik olsun diye. Hem onlar ilk defa istanbula gittiler, ben geçen sene kız arkadaşımla yalnız 3 hafta istanbulda kaldım. Gezdik tozduk. Annem babam biley demediler. İstesem yine arkadaşımla giderdim, 1000 kat daha rahat olurdum. Ama ben kuzenlerimle gitmek istedim nedense, keşke gitmeseymişim. Kuzenimin biri 20 diğeri. 22 yaşında. Beni şikayet eden 22 yaşında olan. Diğeri çok temiz kalpli çok efendi bir çocuk. Cebinde hemen hemen hiç parası yoktu, ben bütün harçlığımı neredeyse ona harcadım, uçak biletin
ben aldım, evin kira payını ben ödedim, cebine fazlasıyla para koydum, gönlünce gezsin tozsun, istanbulun tadını çıkarsın diye, ilk defa geldi ve çok sevdi. Bişeyinden geri kalmasın dedim. Yani senin deyiminle onları "kullanmam" beni çok büyük bir zarara uğrattı, şu an 1 kuruşum bile kalmadı. Ama helalı hoş olsun seve seve yaptım. Elimde olsa yine yaparım.

sen konuyu tamamen yanlış anlamaışsın. arkadaş ailesiyle almanyada yaşıyor. üniyide orada okuyor. sevgilisi istanbulda ve erasmusla istanbula gelip bir dönem istanbulda üni okuyacak.

ayrıca konu sahibi arkadaş. sen okadar erkekle nasıl bir arada kalırsın hemde bir hafta aklım almıyor ya. gör işte senin arkandan hemen herkese dedikodu yapan kuzenin ..... neyse tamamlamıyacağım. sevgilinden rahatsız olmuş belkide sana ilgisi var ve sevgilininde eli yüzü düzgün ne bileyi iyi bir okulu işi olduğunu görünce rakip olarak algılamıştır.

sakın onlar benim kuzenim kardeşim gibidir deme. kardeşin olmadığını gayet anlamışsın.

Ben doğma büyüme Almanyadayım arkadaşım ailemle yaşıyorum, gittikçe karıştırıyorsun herşeyi

Hatayı en baştan erkek kuzenlerini dost edinmek olarak yapmışsın. Evet kuzenler bir nevi kardeştir ama asla gerçek kardeş olamazlar
Hele ki erkekse dost hiç olamazlar
Hem erkeklerin beyinleri farklı çalışır. Namusta namus derler. Sen onca erkeğin içinde bir erkekle odaya kapanırsan, onlar cinsellikten başka bir şey düşünemezler kadınlar gibi duygusal düşünüğ ayhhh ne romantik demezler yani
İyi cesaret ki 3 erkekle aynı evde kalmışsın
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demezler

Benim aptallığım işte bilseydim hiç gider miydim.
İlk başta hiç tepki göstermeyince bende sevindim herşey çok güzel geçecek yipiiii diye :)
Bu iyi bir ders oldu bana

Annemle konuştum az biraz, babanla birlikte gidersin o seni yurda yerleştirir diyor. Belki o ara sevgilinle de tanıştırırsın, gitmeden önce otur konuş babanla diyor.

Erasmus kaydini neden siliyor ki sonucta baska ulkeye gideceksin annene anlat bunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bütün sayfaları okuyunca annenin tavrı bana komik geldi
Zaten rahat büyümüşsün neden erkek arkadaşınla aynı evde kalman bu kadar sorun oldu ki
Baştan söyleseydin bunlar olmazdı galiba neyse hayatta çıkarılacak daha çok ders var

Evet ben çok rahat büyüdüm, babam hiçbir şeyden kısıtlamadı. İstediğim yerlere gittim, istediğim saatlerde geldim eve, istediğim arkadaşlarımda kaldım. Annem tam tersi çok sıkıyor, hep gözünün önünde olalım istiyor. Haklı tabi kız evladı uetiştirmek kolay değil. Eminim nende kız annesi olduğumda anlarım anca. Ben kendimi geliştirmek için, eğitimimi sağlama almak için o dönemi bau'da okuyacağım buna engel olamaz

kuzenlerin ilkten olaydan bu kadar etkilenebileceklerini düşünmemişlerdir bence
ama erkek için zor kardeşim diyorsun demekki gerçekten seni sahiplenmiş kuzenlerin
annende kuzenlerinde çok haklı
aynı evde 3 erkek bir kız aklımın sınırlarını zorluyor gerçekten
annen haklı belkide erkek arkadaşına yakın olmak için istiyorsun erasmusu diye düşünüyodur
mantığın aalmıyor ya kuzenlerinin yaptıklarını bende sizi anlayamıyorum
sonucun bu olacağı belliymiş zaten

O kızen bu kuzen mi?

Ya vefat etmiş çocukcağız. Buradaki kuzen olsa ne olacak? Konu sahibi şu an böyle bir olayı hatırlamak bile istemiyor belki. Lütfen biraz hassasiyet gösterin ve ölüm gibi durumlarda böyle kötü olayları deşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…