- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi simgebehra
Soylerken ayipta, anlatilmak istenen ayip degil:))Kötü birşeye benziyoHatta emin oldum,ayıplı birşey
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soylerken ayipta, anlatilmak istenen ayip degil:))Kötü birşeye benziyoHatta emin oldum,ayıplı birşey
![]()
Bu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
bi dönem ben de sizin gibi düşünüyordum ama geride kaldı geç olsa da şükür kavuştum istediklerimeBu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
Elimizde olmayan sağlık problemleri hariç her istediğin oldu. Kolaylığı kişiye göre değişir. Benim için kolaydı çünkü çalışmayı severim. Ama hem yan gelip yatayım hem her istediğim olsun diyen birine tabii ki zor. Bir de seçimler çok önemli. Liseyi bitirince üniversite okumaya karar verdim. O bitince yüksek lisans o bitince doktora. Bir yandan çalıştım bir yandan başka alanlarda kaldı gözüm. Yine sınava girdim yine kazandım. Yine hem çalıştım hem okudum. Önüme ilk çıkana evlenmedim. Evliliği amaç olarak görmedim . Mükemmel adamı bulunca bastım nikahı gibi gibi. Ama bebek oluo olmaması tabii ki sağlık problemi. Umarım senin de hayirlisiyla olur.Bu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
100 defa beğenmek istıyorumCoğrafyadan o coğrafyadan. Kadercilik imtihan dünyası da hep coğrafyadan. Yıllarca sınavlara hazırlanıp kazanmak atanmak 3 kuruş için didinmek iyi bir eşe denk gelmek tatile çıkabilmek istediğimizi yiyip icebilmek vs. Millet ne hayatlar yaşıyor buralarda biz tirnaklarca hayat duruyoruz buna da şükür diyoruz
sabah sabah gülmekten yıkıldımO tersi di miydi kız gökten a.. yağsa bana s.. düşer o da seke seke g...me girer![]()
Doğru mu bu.. hayatta hic birseye ugrasmadim.. okulu cok kirdigim halde diploma almam zor olmadi.. sonrasinda ilk basvurdugum is yerine alindim. O arada sevdigim adami buldum.. deli gibi asik olduk en guzel askla evlendik... cocuk istedik korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim...esimle kv kp kimseyle bi sorunum yok olmadi..hepsi melek gibi.. ee tabii bende hic cadi degilim.. derken 3 cocugumuz oldu ve biz pembe panjurlu evimizde mutlu mesut yasiyoruz..