Bütün kabahat benim biliyorum

evı nerden tutucaksın o cevredekı arkadasların kulagı delık olsun hıc degılse sahıbınden bır ev bulur emlakcıya para vermessın..ama canım esyaları bırakma bence o avukata sore bakalım neymıs alabılıceklerın burdan sorustururuz tanıdıgı naklıye sırketı olan bırı belkı yardım etmek ıster bıze olmazmı ben pendıkte bır hastanede calsıyorum benımde yardımcı olabılıcegım bısey olursa olurum haberın olsn cnm

tabıkı denede nasıl tasıcan koca koltugu buzdolabını annelerın evıde kucuk nereye tasıcaksın?bıtek kıyafetler ıcınmı gıdıcen yoksa..ya bısey dıcem senınle gelıcek bır erkek yokmu dayın baban abın kardesın yakın arkadasının kocası gıbı

benim aklıma da çilingir gelmişti
ama boşanma davası açıldıgında eşler arasında taksim yapılmaz mı zaten esya konusunda yaa

ama ya aklına gelirde gelirse.daha önce ayrılmaya kalktığımda annemin evini falan basmıştı resmen kimseden korkusu yok bunun yine aynı şeyler olmadan sessiz sedasız olsun istiyorum.beklesem mi kızlar gitsem mi bilemedim korkuyorumda üstelik.çünkü eğer kapıyı kilitediyse çilingir anahtarı değiriyor delirir heralde anahtar değişirse.

valla en güzeli al polisi de ki ben eşimden ayrılıyorum ama can güvenliğim yok eşyalarını alırsan seni öldürürüm dedi de bir polis memuru versinler yanına git al şikayet şikayettir inşallah polis yanında birde rezillik çıkartırda o çok önemsediği kariyeri zedelenir

bence de en mantıklısı buvereliniortak
dağbaşı mı burası ya

yok yok o dediğin olmaz korkarım şimdi olmaz hele bir evime yerleşeyim sonra

bence şimdilik hiç eve falan gitme. sadece kıyafet için ortalık karışmasın. zaten mahkemede konuşulur eşyaları tek başına o alamaz. avukatına söylersin durumu mahkemede anlatıp çatır çatır alır o eşyaları.

evet aklımdan çıkarayım bu eve gitme işini nasılsa alıcam eşyalarımı eninde sonunda.

Yahu dağ başı mı burası, ne demek hiçbişey vermiyorum... çok afedersiniz de e...k gibi verecek, hem de fazlasıyla... çok biliyo o her şeyi, kanun var hukuk var, korkma bu kadar ya. Ben senin yerinde olsam yanıma birini alıp 50 kere gitmiştim o eve eşyalarımı almaya... nedir bu canım böyle... aaa çok sinirlendim şimdi yaa...

canım yaşamadan bilinmiyo pek bende böyle derdim.ama yavaş yavaş sizi böyle adeta sünepe haline getiriyo adam .sokakta arkanıza bakarak yürümeye başlıyorsunuz üstünüze gelse elinizi yüzünüze kapatıyorsunuz falan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…