- Konu Sahibi canimoglumomer
-
valla en güzeli al polisi de ki ben eşimden ayrılıyorum ama can güvenliğim yok eşyalarını alırsan seni öldürürüm dedi de bir polis memuru versinler yanına git al şikayet şikayettir inşallah polis yanında birde rezillik çıkartırda o çok önemsediği kariyeri zedelenir
valla en güzeli al polisi de ki ben eşimden ayrılıyorum ama can güvenliğim yok eşyalarını alırsan seni öldürürüm dedi de bir polis memuru versinler yanına git al şikayet şikayettir inşallah polis yanında birde rezillik çıkartırda o çok önemsediği kariyeri zedelenir
bence şimdilik hiç eve falan gitme. sadece kıyafet için ortalık karışmasın. zaten mahkemede konuşulur eşyaları tek başına o alamaz. avukatına söylersin durumu mahkemede anlatıp çatır çatır alır o eşyaları.
Yahu dağ başı mı burası, ne demek hiçbişey vermiyorum... çok afedersiniz de e...k gibi verecek, hem de fazlasıyla... çok biliyo o her şeyi, kanun var hukuk var, korkma bu kadar ya. Ben senin yerinde olsam yanıma birini alıp 50 kere gitmiştim o eve eşyalarımı almaya... nedir bu canım böyle... aaa çok sinirlendim şimdi yaa...
noldu canım kim geldi eşinmi? işyerinemi geldi:1shok::1shok:kızlar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?