Bütün kabahat benim biliyorum

Canım konunu takip ediyorum ama sana şimdiye kadar hiç yorum yazmadım sanırım. Allah yardımcın olsun, biran önce kurtulmaya bak oğlun da var onun için herşeyin üstesinden gelebilirsin. Bir annesin sen.

canim gozlerim dolu dolu oldu..Allahim sana buyuk bir guc versin..ve o adamdan sizi korusun,kurtarsin..
insallah her isin yolunda gider..cocugunla cok mutlu olursunuz..:Saruboceq:

merhaba kızlar.bir kaç gün yazamadım.birbirimizi yiyorduk bu arada.herşey birbirine karıştı.adliyeye gidiyorum dedim evden çıkarken izin aldım.çıktım otobüs beklerken geldi bin arabaya konuşucaz diye.öncelikle benden hiç bir şey alamazsın bunu bil açlıktan ölürsün falan dedi.tamam ben zaten kendim için hiç bir şey istemiyorum dedim.eşyada almıycaksın evden öyle üstünle çıkacak sın hiç birşey alamazsın dedi onada tamam dedim .defol git şimdi eve dönme dedi.nitekim bende meraklı değildim dönmeye.neyse kızlar annemde kalıyorum onlarlarda tartıştık.babam dahil herkese anlattın dönüşü yok bitti artık kimse konuşmasın diye.ama herkeste surat 5 karış.babam dün ömere kızdı çok ağladı yavrum.ben onu bir cehennemden çıkarım ötekine mi soktum allah'ım ben nasıl kurtulucam yarabbim bana yardım et.annemlerin evi 1+1 .orda annem babam ve dayım birlikte yaşıyor.şimdi ömerle ben salonda çekyatın birinde dayım diyerinde.kiralık ev bakıyordum şimdi birde eşyalar ne yapıcam ben.

Anne babanın böyle bir durumda kızına destek olmamasını anlayamıyorum ama ev bulana kadar karşılıklı sabretmekten başka yolu yok sanırım.
Allah kolaylık versin.

canim benim hic üzülme bak bi kiralik ev - buldugunda cikarsin. esyalarida düsünme, yerde yatarsin ama cocugunla huzurlu olursun. zamanla herseyini alirsin. hic ne yapicam falan deme ordan cikmissin ya cok sevindim...hersey daha iyi olucak bak görüceksin....

Esyalar ıcın burda yardım toplayamazmıyız yada bır hesaba kadın kıralık ev bulsa kırasını odese bızde bı sekılde para toplasak ısteyen mesela 3 tl 5 tl 10 20 tl ne kadar ıstıyosa verse kadına bı kanepe alsak ıkıncı el bır buzdolabı alsak bıde 37 ekran tv olmazmı acaba bız beceremezmıyız kadınlar klubu olarak bu hemcınsımıze yardımı,kadın cesaret etmıs bı yola cıkmıs ???

anne babanın tek kaygısı ortada kalırsın söylenenlerle baş edemezsin ayakta duramazsın falan filan tabi en önemlisi eş dost ne der.

Yani başkaları için ömrünce öyle bir hayatı çekmeye mahkumsun demek istiyorlarakannehir
Üç beş gün konuşulur biter. Herkes kapısını kapatır kendi hayatını yaşar.
Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok zaten.
hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Daha önce de örnek vermiştim. Benim arkadaşı boşandığında amcasının eşi kınadı.
Ondan sonra zamanla biri kız 2 kardeşi, oğlu ve yeğeni boşandı.
Arkadaşım şimdi güzel bir evlilik yaptı ve çok mutlu.
Bütün olumsuzlukların geçeceğini güzel günlerin sizi beklediğini düşün lütfen asla karamsarlığa kapılma.vereliniortak

başkalarımı hiç kimse umrumda değil kimse benimle yaşamadı buana kadar bundan sonrada öyle olacak.kimse umrumda değil annem ve babam da dahil.oğluum ve huuzuuuuur gerisi laf

ablam evli evleri olmadığı için annemin evi çok büyüktü iki daire olarak böldüler yani annemle yanyana oturuyor yıllardır.ömere annem bakıyor aynı yaşlarda kızı var onunda ömer kızına vuruyor diye onu eve almıyor.şimdi bu çocuk ve çocukla oynamak istiyor önceden zoruma gitmezdei çeker evime giderdim.şimdi bunlar bana çok zor gelicek arkadaşlar.benim neden herkesinki gibi duyarlı bir ailem yok.böyle zamanda daha hassas olmaları gerekmezmi.hırslanıyorum hepsine inat ayakta durucam ben sünepe gibi yaşamıycam o adamın yanında aileme bile ihtiyacım yok benim öyle değilmi

canım benim çok teşekkür ederim iyi niyetine.hayatta herşey insanlar için bir gün bunarı yaşacağımı hayal bile edemezdim.anne olmak zor,kadın olmak zormuş ben şimdi önüme bakınca koca bir dağ görüyorum ve nasıl aşıcağımı bilmiyorum :

canim kadin siginma evlerine basvursan bir dilekceyle..3 ay gibi kalma sureleri var..istersen bir ara,arastir..

ama birgün ohhh be dünya varmış diycem biliyorum.şimdi bile üzgün değilim iyiyim ve bana kendimi iyi hissettirmeyecek hiç bir şey istemiyorum hayatımda ben emes hastayım kızlar bunu söylemekten hep çekiniyorum pisikolojik bir rahatsızlık zannediliyo kimseye söyleyemiyorum .aen çok aileme bu yüzden kızıyoooooooooooooooooooooooooooooooooorum.neden hakettiğim muameleyi görmüyorum ben.neyse bitti gitti çok şükür Allah'ıma.güzel günler gelecek.

canım bir laf vardır fırtına ne kadar sert eserse dal kırılmamak için o kadar güçlenir bir gün gelecek herşey düzelecek üzülme korkmaz arkadaşın dediği de mantıklı kimin başına ne geleceği belli değil sana daha çok zarar vermeden o adam dan kurtulman iyi olmuş allah kolaylık ve sabır versin

zaten insan herşeyden önce kendine güvenmeli.bak bir laf vardır: ağaca güvenme çürür adama güvenme ölür diye.tabiki ailen destek çıksa daha rahat ederdin ama yoksa yok.napacaksın kendin birşeyler yapmaya çalışacaksın.hayat bir mücadele bitmek bilmez bir mücadele.niye benim başıma geldi de demeyeceksin şu hayatta oh neahatım benim başıma birşey gelmezde demiyeceksin.insaanız hayatta başımıza herşey gelebilir.bak epeydir bakmıyordum konuna bir baştaki karamsarlığına bak birde şimdiki kendine güvenine.daha şimdiden eşin olacak o insan müsveddesinden kopunca kendine yavaş yavaş güvenin gelmiş.seni kişiliğini sıfırlayan bir insanla yaşamak seni bitirir.sırça köşk te böyle bir adamla yaşayacağına git barakada onurluca yaşa.insanlığını unutturur böyle adamlar insana.ailene gelince tekrar söylüyorum tabiki yardım etseler ne iyi olurdu ama yoksa destek durumu kabullenip böyle mücadele vereceksin.ne diyorlar dizide:NEFES VARSA UMUTTA VARDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…