- Konu Sahibi canimoglumomer
-
anne babanın tek kaygısı ortada kalırsın söylenenlerle baş edemezsin ayakta duramazsın falan filan tabi en önemlisi eş dost ne der.
Esyalar ıcın burda yardım toplayamazmıyız yada bır hesaba kadın kıralık ev bulsa kırasını odese bızde bı sekılde para toplasak ısteyen mesela 3 tl 5 tl 10 20 tl ne kadar ıstıyosa verse kadına bı kanepe alsak ıkıncı el bır buzdolabı alsak bıde 37 ekran tv olmazmı acaba bız beceremezmıyız kadınlar klubu olarak bu hemcınsımıze yardımı,kadın cesaret etmıs bı yola cıkmıs ???
ablam evli evleri olmadığı için annemin evi çok büyüktü iki daire olarak böldüler yani annemle yanyana oturuyor yıllardır.ömere annem bakıyor aynı yaşlarda kızı var onunda ömer kızına vuruyor diye onu eve almıyor.şimdi bu çocuk ve çocukla oynamak istiyor önceden zoruma gitmezdei çeker evime giderdim.şimdi bunlar bana çok zor gelicek arkadaşlar.benim neden herkesinki gibi duyarlı bir ailem yok.böyle zamanda daha hassas olmaları gerekmezmi.hırslanıyorum hepsine inat ayakta durucam ben sünepe gibi yaşamıycam o adamın yanında aileme bile ihtiyacım yok benim öyle değilmi
canim kadin siginma evlerine basvursan bir dilekceyle..3 ay gibi kalma sureleri var..istersen bir ara,arastir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?