Bütün kabahat benim biliyorum

400 TL ye bir ev buldum.eşya konusunda yanlış anlamazsanız kullanmadığınız eşyalarınız varsa eğer çok makbule geçer inanın.çünkü şu an evin ilk kirasını ve depozitini ödeyebilirim ancak.taksitle almaya korkuyorum.çünkü ilk kez evin sorumluluğuyla karşı karşıyayım ya yetiremezsem.bide bişi daha söylüycem benim kıyafetlerimi de vermiyor.evden hiç birşey alamazsın diyor kesin anahtarıda değiştirmiştir.işe gidip gelirken çok zorlanıcam ömerin yine annemde giyecek çok şeyi var ama benim yok.giymediğiniz şöyle beni biraz idare edecek birşeyleriniz varsa .ar damarım çatladı artık olaya öyle bakıyorum:.

bunları unutun nolur ben biraz fazla cüretkar davranmışım.kusura bakmayın.ohaoldumsmile

canım bedenin ne kaç kilosun unutun deme sonuçta senin başına gelenin birgün bizim başımıza gelmeyeceğini kimbilebilir ki

bunları unutun nolur ben biraz fazla cüretkar davranmışım.kusura bakmayın.ohaoldumsmile

cüretkar olduğunu düşünmüyorum canım sadece kıyafet istedin. evimizde giymediğimiz iki üç parça kıyafeti sana yollamamızda ben kötü bir durum görmüyorum. kaldı ki para istemedin sadece giymediğiniz kıyafetler dedin. kendini kötü hissettirecek ya da cüretkar olduğunu düşündürecek bir durum görmüyorum ben. sana da özel mesaj attım seve seve sana destek olmak isterim

kesinlikle utanma
seni çok iyi anlıyorum çalşına insansın sen
hiç utanma bedenini ve kilonu söyle yardımcı olmaya çalışırız

evet bedenin uyarsa bende yardım edebilirim. hatta benim kızım var, senin çocuğun erkek sanırım. eğer kız olsaydı kızımın kıyafetlerindende gönderirim. birkaç kıyafetle,eşyayla ne olacakki. bari bi işe yarar.

çok fazla değil de ikinci el olarak satmayı düşünüyorum deyince öyle demiş olabilir
para istemedin ki yeni kıyafet istemedin ki zaten
adres söyleyeceksin beden söyleyeceksin o kadar

arkadaşın biri güven vermiyor diyince kendimi çok kötü hissettim kızlar.çok mu fazla oldum acaba diye.
canım boşver sen arada çıkıyor böyle napıcaksın bence hiçde fazla olmuyosun benim kıyafetlerim sanırım olmaz ben biraz fazla zayıfım ama çevremde falan eşyasını değiştircek olan falan olursa mutlaka haber veririm canım hiç üzülme sen çok güçlüsün bakk nerden nerelere geldin birde merak ettim avukat yanında çalışıyosun eşinin böyle bir hakkı yokk yani eşyelerı vermeme gibi neden üstelemiyosun yani ona neden bırakıcaksınki

ben de kıyafete çok düşkünüm
severim çeşit giyinmeyi eşim kıyafetlerimi de vermeyecek deyince direkt ben olsam ne yapardım caba diye düşündüm yani

çok fazla değil de ikinci el olarak satmayı düşünüyorum deyince öyle demiş olabilir
para istemedin ki yeni kıyafet istemedin ki zaten
adres söyleyeceksin beden söyleyeceksin o kadar

arkadaş güven vermiyorum diyince sanki satmak için istiyormuşum gibi .o yazdıktan sonra yazdım ben yanlış anlaşıldı galiba.

Elımden ne gelırse yapmaya hazırım gercekten bak..Sen o kocana boyun gemedın ya onunde ercıyes dursa sana kac yazar be aslan gıbı bı kadınsın sen..Gaz vermek ıcın soylemıyorum bunu eskıden gercekten ezılen ezık kabullenen bır kadındın kendın bıle kendını ıkıncı sınıf ınsan hıssedıyodum sımdı en azından nıyetlendın ve cabalıyosun artık guclu ayaklarının uzerınde durmaya en azından cabalayan bırıncı sınıf bı annesın..kENDINLE GURUR DUY ve yapabılecegım bırsey varsa senın ıcın lutfe soyle,senın yada cocugun ıcın keske bekar tek yasasaydım ınan cocugunla senı magdur etmek ıstemezdım ..

onun öfkesine maruz kalmak istemiyorum bu ara.kendime bir düzen kurayım,biraz sakinleşsin ortalık sonra verir diye düşünüyorum,emin değilim yinede.

canım çok teşekkür ederim.evet nerden nereye diyorum bende.çok şükür...

onun öfkesine maruz kalmak istemiyorum bu ara.kendime bir düzen kurayım,biraz sakinleşsin ortalık sonra verir diye düşünüyorum,emin değilim yinede.
yani inşallah veriri bari kıyafetlerini verssen ayok onları napıcakmış gözünemi sokucak acaba yazık değilmi çocuğununda bir sürü eşyası vardır o evde

ben de kıyafete çok düşkünüm
severim çeşit giyinmeyi eşim kıyafetlerimi de vermeyecek deyince direkt ben olsam ne yapardım caba diye düşündüm yani

hiç düşünme çok zor.anneyim bütün zorluklarla mücadele edicem etmeye hazırım ama insanım ve çalışan bir kadınım aynı zamanda çok zor canım aklına bile getirme.

aslında anahtarı değiştirmediğinden emin olsam salı akşamları toplantısı var geç geliyor gider bir hışımla toplarım ne var ne yok.ama ya gelirse diyorum bilmiyorum sizce şansımı denesemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…