Bütün kabahat benim biliyorum

gitti pislik.o gittikten sonra hasan bey çağırdı beni.işte efendim çalışıyor olmam evlilik kurumumuza zarar veriyorsaymış benim bazı şeylerden fedakarlık edip istemiyorsa eşim evde oturmalıymışım falan filan.sen ne diyorsun ben sana git demem asla diyor.gidemem zaten dedim.yalan söylüyor köşeye sıkıştırmak istiyor deidm

aynen öyle canım.ama yemezler.iş mi yok.burda aldığım parayı garsonluk yaparakta kazanırım.hatta iş bakmaya bile başlıycam bunların ipiyle kuyuya inmek istemiyorum.ne yapacakları belli olmaz

ay allahım yaaa adamdaki pervazsızlığa bak aklınca seni köşeye sıkıştırıcak boş ver canım patronun sana demiş diyeceğini oda avucunu yalasın artık klava:klava:

canim sen cok takdir ediyorum aferin sana devam et böyle inan bak hersey iyi olucak cesaretin gelmisken bu ciktigin yola devam et...dogru diyosun is mi yok temizlik edersin ama gene o eve dönmezsin.....herkese örnek olsun....

arkadaşın falan yokmu işten beraber çıkabileceğin yanlız çıkma istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…