- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
evlendiğimde 2 haftalık hamiyledim çünkü
aynen öyle abla zaten arkadaşın anlattığı erkek tipi genelde sadece karısına söz geçiren dengesiz insan kimse kendini dinletemez karısında egosunu tatmin eder kadının ondan korkmadığını anlasın daha güçlü olduğunu anlasın işte o zaman kedi gibi oluyor çok örnek var böyle etrafımda
İşte bu tip erkekler her zaman horoz gibi öterler asarlar keserler kadın güçlü olacak biraz ezdirmeyecek kendini asla .
Erkek kadının güçlü olduğunu hissettiği an bu kadar yapmaya bile cesaret edemez...
Bence bu kadar hırçın olmasının sebebi bu olabilir benim fikrim sadece ...
ne olabilir manyakça tavrının altında mesela ne ben bir türlü bulamadım sizce ne olabilir?hasta olabilirmi acaba?ne olabilir başka?işte insanlar hep böyle.önce anlıyor gibi davranıyorlar sonrada acaba naaptıki adamda dövdü yada böyle davrandı.ben hiç bir şey yapmadım tamam mı yapsaydım keşke yapabilseydim.
yok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.
ne olabilir manyakça tavrının altında mesela ne ben bir türlü bulamadım sizce ne olabilir?hasta olabilirmi acaba?ne olabilir başka?işte insanlar hep böyle.önce anlıyor gibi davranıyorlar sonrada acaba naaptıki adamda dövdü yada böyle davrandı.ben hiç bir şey yapmadım tamam mı yapsaydım keşke yapabilseydim.
kadın da bitiyor iş her zaman ama erkekler güvenimizi cesaretimizi herşeyimizi aldıkları için böyle korkuyoruz herşeyden
olabilir bencede, belki de evlenmeyi düşünmüyodu ama mecbur kaldı bebek olunca belki...
sen böyle düsünüyorsan biz ne desek bos
allah sana güc versin, bari dikkat et de 2. bi cocuk olmasin onuda yakmayin:sinifsinif::sinifsinif:
biz burdan sana fikir verebilir teselli ederiz ah vah diye bunlar sana yeterliyse senin bilecegin is.
bende bosandim benim ailem türkiyede ben burda yalnizim benim eski kocamda cok asabi biriydi , herseyi göze aldim, tek basima oglumla kendime yeni bir hayat kurdum.ve suanda cooook mutluyum iyiki bunlari yapmisim diyorum.
evlendiğimde 2 haftalık hamiyledim çünkü[/QUOTE
bişey söyliyeğim ama nolur alınmayı,acaba annenizde sizi bu sebepten dolayı mı evnize geri yolladı kimbilir.hani bu kız başıma yine böyle bişey getirir,bu dul haliyle ben bununla nasıl başederim diye mi düşündü acaba.böyle düşündüyse bile çok yanlış.allah korusun elin adamı kızımın saçının teline zarar verse ben kızımı alırım.
ailemde bilmiyordu hamile olduğumu sezeryan olduğu için biras erken doğdu dedik.
1.evlendiğimizde hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftada yani evliliğimizin ikinci haftasında öğrendim.ayrıca ben ne size nede ona sarıcak durumda değilim.başka bir şey olsa yazardım zaten dayak yediğini aşağılandığını söyleyen insan başka herşeyide söyler bence.lütfen siz başkasına sarın.
yok canını sıkma canım benim ailen ya düzelme ihtimaliyle seni geri göndermiş ya da
etrafa ne deriz kaygısıyla geri göndermiş
hiçbir anne ne olursa olsun kızının kötü şeyler yapacak olma ihtimalini düşünemez
canım arkadaşlarda seni daha iyi anlamak için sordular yanlış anlama sakın senin ne kadar kötü durumda olduğunu tahmin edebiliyoruz zaten malesef çok var evlenmeden önce birlikte olup sonra kadını istemeyen o yüzden acaba eşinizin böyle davranmasını gerektiren şey bu (sakın yanlış anlaşılma olmasın evlenmeden birlikte olduğunuza bir şey demedim haa) yani hiç bir şey yapmadan sizi döven hakaretler yağdıran bir adamın sebebi olmalı ya istemiyordu evlenmek zorunda kaldı yada bu adam hasta gerçekten hasta1.evlendiğimizde hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftada yani evliliğimizin ikinci haftasında öğrendim.ayrıca ben ne size nede ona sarıcak durumda değilim.başka bir şey olsa yazardım zaten dayak yediğini aşağılandığını söyleyen insan başka herşeyide söyler bence.lütfen siz başkasına sarın.
1.evlendiğimizde hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftada yani evliliğimizin ikinci haftasında öğrendim.ayrıca ben ne size nede ona sarıcak durumda değilim.başka bir şey olsa yazardım zaten dayak yediğini aşağılandığını söyleyen insan başka herşeyide söyler bence.lütfen siz başkasına sarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?