Bütün kabahat benim biliyorum

İşte bu tip erkekler her zaman horoz gibi öterler asarlar keserler kadın güçlü olacak biraz ezdirmeyecek kendini asla .
Erkek kadının güçlü olduğunu hissettiği an bu kadar yapmaya bile cesaret edemez...

ne olabilir manyakça tavrının altında mesela ne ben bir türlü bulamadım sizce ne olabilir?hasta olabilirmi acaba?ne olabilir başka?işte insanlar hep böyle.önce anlıyor gibi davranıyorlar sonrada acaba naaptıki adamda dövdü yada böyle davrandı.ben hiç bir şey yapmadım tamam mı yapsaydım keşke yapabilseydim.

İşte bu tip erkekler her zaman horoz gibi öterler asarlar keserler kadın güçlü olacak biraz ezdirmeyecek kendini asla .
Erkek kadının güçlü olduğunu hissettiği an bu kadar yapmaya bile cesaret edemez...

kadın da bitiyor iş her zaman ama erkekler güvenimizi cesaretimizi herşeyimizi aldıkları için böyle korkuyoruz herşeyden

ben böyle bir ruh hastasını tanıyorum adam şizofrenmiş sonradan öğrendik acaba eşinizde de böyle bir hastalık olabilir mi

sen böyle düsünüyorsan biz ne desek bos
allah sana güc versin, bari dikkat et de 2. bi cocuk olmasin onuda yakmayin:sinifsinif::sinifsinif:
biz burdan sana fikir verebilir teselli ederiz ah vah diye bunlar sana yeterliyse senin bilecegin is.
bende bosandim benim ailem türkiyede ben burda yalnizim benim eski kocamda cok asabi biriydi , herseyi göze aldim, tek basima oglumla kendime yeni bir hayat kurdum.ve suanda cooook mutluyum iyiki bunlari yapmisim diyorum.

Evlilik öncesi gebelik psikolojik olarak etkilemiş olabilir bence
Kendini oyuna gelmiş, mecbur bırakılmış gibi hissetmiş bu hissettikleride sana öfke duymasına yol açmış olabilir.

Bizler size ne yaptınız ki demiyoruz ki zaten eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz anlamadığımız şey neden eşiniz böyle davranıyor size .
Hani hamileyim diye yazmışsınız acaba zoraki bir evlilik olabilirmi acaba sırf çocuk için ..
Hadi oldu diyelim size böyle davranması zaten hoş değil çok aşağılayıcı bir durum sonuçta..

kadın da bitiyor iş her zaman ama erkekler güvenimizi cesaretimizi herşeyimizi aldıkları için böyle korkuyoruz herşeyden

Korkulmayacak işte eğer bunu anlarlarsa devamı zaten gelir

olabilir bencede, belki de evlenmeyi düşünmüyodu ama mecbur kaldı bebek olunca belki...

Benimde aklıma o geldi zaten eğer öyleysede arkadaşa olan tutumu zaten çok yanlış

Bakın işte cesaretli ve yürekli bir insan kendi ayakları üzerinde durabiliyor ne güzel vede son derece mutlu ve huzurlu...

Ne yaptınız ki dövdü demedim ki..?
Niye yapıyor acaba neye dayandırıyor kendince dedim..
Ona sorsak niye dövüyorsun desek benim kadın böyle böyle der..
Haklı olduğunu göstermez ama der..?
Siz sorduğumuz sorulara cevap verin ki yakından anlayabilelim konuyu..
Bir kadın sen ne yaptın ki dövdü seni diyecek aşağılık bir kadın değilim ben..
Psikolojiniz bozulmuş bence.. Bana saracağınıza eşinize sarın..!!!
Belki düzelir..
Evlilik öncesi hamile kalmış karısını evlenip hamileyken dövne bir adam ya cidden gerçekten ruh hastasıdır yada sizin bence hala belirtmediğiniz başka durumlar vardır.Adam haklı demiyorum başka durumlar sebepler vardır diyorum..
kimi yemeği tuzlu yaptın diye döver kimi seninle evlenmeye beni mecbur ettin diye..?
Anlatabildim mi acaba.. Adam sizinle mutsuz o halde niye evlendi..??

1.evlendiğimizde hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftada yani evliliğimizin ikinci haftasında öğrendim.ayrıca ben ne size nede ona sarıcak durumda değilim.başka bir şey olsa yazardım zaten dayak yediğini aşağılandığını söyleyen insan başka herşeyide söyler bence.lütfen siz başkasına sarın.

yok canını sıkma canım benim ailen ya düzelme ihtimaliyle seni geri göndermiş ya da
etrafa ne deriz kaygısıyla geri göndermiş
hiçbir anne ne olursa olsun kızının kötü şeyler yapacak olma ihtimalini düşünemez

üyelere karşı neden bu kadar agresif olduğuınu ben anlayamadım, kim sana neden zarar vermek istesin ki burda, sonuçta ne yaşadığını sen biliyorsun, sen anlatmadan biz bilemeyiz, sen soruyorsun biz sadece tahmin yürütüyoruz:sm_confused:

Bu işin çözümü ayrılmak malesef.
Yapamıyorum diyorsanızda, bunu böyle çekmek durumundasınız o zaman.
Yoksa durup dururken nasıl düzelecek ki bu insan.
Çalışıyorsunuz heralde, biraz birikim yapmaya başlasanız.
İnsan ayaklarının üstünde durmak istedikten sonra,
ailesi de arkasında durmuyorsa yine de herşeyi başarabilir.
Size kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.
Umarım kendinizi kurtarabilecek gücü ve şartları en kısa zamanda bulursunuz.
Allah yardımcınız olsun.

canım etrafa ne deriz mantığıyla dayak yiyen kızını geri göndermek ne kadar mantıklı bu devirde ya
hani bazı aileler bize yük olur diye düşünür ya, bu kız kendi parasınıda kazanıyo sonuçta, zaten sahip çıksalar belki adam bu kadar futursuz olmayacaktı

muhtemelen adam diyodur ki, gitcek yeri yok bana muhtaç

canım arkadaşlarda seni daha iyi anlamak için sordular yanlış anlama sakın senin ne kadar kötü durumda olduğunu tahmin edebiliyoruz zaten malesef çok var evlenmeden önce birlikte olup sonra kadını istemeyen o yüzden acaba eşinizin böyle davranmasını gerektiren şey bu (sakın yanlış anlaşılma olmasın evlenmeden birlikte olduğunuza bir şey demedim haa) yani hiç bir şey yapmadan sizi döven hakaretler yağdıran bir adamın sebebi olmalı ya istemiyordu evlenmek zorunda kaldı yada bu adam hasta gerçekten hasta

Arkadaşım sana başından beri yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ayrıca aşağılık olan sen değil seni döven adam..
Adam seninle aşkla mı evlendi..???
Öyleyse niye daha 3. gün hırpaladı..??
Poff boşa konuşuyoruz 800 lirayla geçinirsin,eşinin lafını yiyeceğine anneninkini yersin..
Annen niye bu kadar ruhsuz niye istemiyor boşanmanızı buna da cevap vermemişsin..?
boşan boşanmadıkça daha da mutsuz olacaksın gittikte düştüğün derinlik artacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…