bu forumda bakıyorum da herkes kayınvalidesinden eltisinden görümcesinden dertli. hep onlar mı suçlu hep onlar mı kötü anlamadım. hepimizin evladı var olacak bizde kaynana olacağız acaba onların yerine kendimizi koyuyormuyuz. ben artık kaynanamdan nefret ediyorum görümcem kötü bunları okumuyorum bence artık gelinler çok fena bende gelinim ama bunu savunuyorum. hiç yaşlanmıcaz hiç kaynana olmıcaz sanıyoruz ama bizde o yollardan geçicez ve ne ekersek onu biçecez. bence gelinler artık biraz anlayış....
bence tüm kaynanalar kötü değil kesinlikle
görümcem yok ama kaynanamı da eltimi de çok seviyorum
sevgili konu sahibi,
gelip "bir derdim var" topicine giriyosunuz, kaynanasından görümcesinden şikayet edenlere bakıp "eeee bütün kaynanalar kötü mü?" diye hayıflanıyor musunuz?
kaynanası iyi olanlar da var da onlar gelip "bir derdim var" bölümünde topic açmıyor.
bence siz forum kullanmayı bilmiyorsunuz.. ki zaten açtığınız konuyu da yanlış yere açmışsınız. bu da forumu kullanmayı bilmediğinizi gösterir nitelikte..
bence sorun erkekte anneye yeri gelince sus dese karısına sırası gelince sus derse bak bakalım sıkıntı olur mu ben eşler kayınvalide yerine kocalara kavga etmeli. kayınvalide gezmeme filan karışıyorsa eşe kavga etmeli kayınvalideye değil. taktik yanlış bence.
Niye başkasının hatası yüzünden eşimle sorun yaşıyayım ki???
Çok saçma...
Onlara şirin görüneyim diye eşimle arama görülmez duvarlar çekeyim öyle mi???
Çok gereksiz....
Birisi ile bir sorunum varsa, tavrımdan ve kişiliğimden ödün veremden, ağzımı bozmadan, kavga etmeden anlatırım derdimi.
Anlamazsa iletişimimi koparırırım olur biter....
Niye başkasının hatası yüzünden eşimle sorun yaşıyayım ki???
Çok saçma...
Onlara şirin görüneyim diye eşimle arama görülmez duvarlar çekeyim öyle mi???
Çok gereksiz....
Birisi ile bir sorunum varsa, tavrımdan ve kişiliğimden ödün veremden, ağzımı bozmadan, kavga etmeden anlatırım derdimi.
Anlamazsa iletişimimi koparırırım olur biter....
birde bunun için konu açıcam. sataşıp kavga çıkaranlar diye....size sadece gülüyorum bunu yazmak için vakit harcamaya değmez bence....
Bence de en büyük hata kaynanaya kızıp eşten çıkarmak. Sakın kızlar
konuyu buraya açtım çünkü hep burda görüyorum nefret ediyorum vs vs ama bu çare değil bu nefretle evlilik hayatınız kötü gidiyor sinirleriniz yıpranıyor. niye diyorum bu kadar dert ediyorlar. kavga etmek hatta ayrılmak yerine bi çare olmalı bunları konuşalım nefret etmek kimseye fayda sağlamaz bence...
bu forumda bakıyorum da herkes kayınvalidesinden eltisinden görümcesinden dertli. hep onlar mı suçlu hep onlar mı kötü anlamadım. hepimizin evladı var olacak bizde kaynana olacağız acaba onların yerine kendimizi koyuyormuyuz. ben artık kaynanamdan nefret ediyorum görümcem kötü bunları okumuyorum bence artık gelinler çok fena bende gelinim ama bunu savunuyorum. hiç yaşlanmıcaz hiç kaynana olmıcaz sanıyoruz ama bizde o yollardan geçicez ve ne ekersek onu biçecez. bence gelinler artık biraz anlayış....
şimdi herkesi bilmem ama ben eşimin ailesiyle sorun yaşasam eşim ister istemez bana tavırlı olur. ben haklı bile olsam o bana niye anneme bunu dedin niye şunu dedin der ve aram açılır öyle değil mi. tamam ailesi dışındakiler için dediğiniz doğru ama bence eşinin ailesiyle yaşanan herşey tarafları etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?