Bütün kaynanalar kötü mü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sczn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kaynanamla muhattap olmamayı tercih ediyorum. Böylece sinirlerim daha az yıpranıyor. Oğlu istediği zaman uğruyor anasına. Ben sadece bayramlarda teşrif ediyorum. Ohh be huzur!!..

Konu içeriği nedeniyle "Aile,evlilik ve çocuklar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Çok normal, göremezsiniz çünkü bu foruma erkekler yazamıyor "kadınlar kulübü" adı ne de olsa.
Herkesin bakışaçısı kendine özgüdür, zorla değiştiremezsiniz elbette...
Siz böyle sıkıntılarla karşılaşınca yaşlılığına verir unutmaya çalışırsınız, başkası dertlenir kalbi kırılır...

oldu canım o yapmak zorunda değil ama ben zorundayım öylemi gelmiş evime hasta hasta hem kendime bakacam hemde ona bakacam oldu başka canım sonrada diyecem çok seviyorum diye valla sevmem ama mesafemi saygımıda korurum ama sevebiliyorsan sev canm sana karışanda yok elbet ama 2 ay oldu doğumdan çıkalı hala eşim ban yanaşamıyor neden mi çünkü tedavi görüyorum dikişlerimden dolayı ve suçta benm oldu yatıp dinlenmemişsin üstüne oturmuşsun denildi gelde kızma şimdi yani

Mesele kaynana yada gelin değil yeğennnnn

Mesele insanların farklı bakış açıları....

Ve sadece kendi düşüncelerini önemsemeleri....

Bu hayatın her alanında çatışmaya yol açar;

evlilikte kayınvalide-gelin

İş yerinde çalışan-patron

evde anne-kız......

Mesele kişinin özünde...

genel olarak bahsediyorum bu formdan bahsetmiyorum...........................

siz bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize,dediğiniz gibi okumaz geçersiniz bu tarz konuları olur biter

siz bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize,dediğiniz gibi okumaz geçersiniz bu tarz konuları olur biter

kızacaklar diye derdimizide anlatamıcaz artık bize hitaben rencide etmek amaçlı konular açılıyor baksanıza ...

şuraya bir konu açtım yazılanlara bak yok erkekler kulübü filan... ben çare olsun yanlış nerde onu kanuşalım diyorum ama yok tamam herşeyi geri alıyorum. kaynanalara savaş açalım hanımlar bütün kaynanalar kavga edelim. hepsi kötü bunumu yazmamı istiyorsunuz. ben diyorum ki sanki sevmiyorsunuz da çok mu mutlusunuz hayatınızdan çıkaramayacağınız bir kişi ile nefret dolu olduğunuzda sizin de sağlığınızdan gidiyor

Evlenmeden önce beğendiğim gelinliği almamak için tuttturdu Fatih'e de bak dedi. Ota boka hayatımıza karışmaya kalktı. Benim yeni bir ev ve aile kurmamı kabullenemedi bizi hep kendi ailesinin devamı olarak gördü.
Her fırsatta "Sen tanımazsın benim oğlum şöyle, sen bilmezsin benim oğlum böyle.." dedi
Yemeğe gittiğimzde hep oğlunun sevdiği yemekleri yaptı. Bana bir kere bile "sen ne seversin?" diye sormadı.
Panik atak hastayımım. Amannn komşunun oğlundada vardı 2 ay ilaç kullandı geçti. Ne gerek var dr.a gitmeye bir arkadaşınla dertleş rahatlarsın diyo..
Ameliyat olacağım zaman; " amannn herkesde var bu kistler dr.lar para almak için ameliyat edelim der" diyo. Apar topar ameliyata alınıyorum. ameliyat sonrası dr. 3 ay sonra tüp bebek denesin normal yolla çocuk sahibi olması zor dediğinde "3 ay az sen 6 ay dene" diyor. Sofrada "turşu çok güzel olmuş nasıl yaptınız?" diye sorduğumda, " yemek yiyorum şimdi konuşamam " diyor.
Kısacası kadın ilk günden beri hazımsız. Oğlunu paylaşamıyor. Kıskanç. Baktım kaynanaya her gittiğimizde eşimin burnundan getiriyorum, evde huzur kaçıyo, gitmeme kararı aldım. Az görüş mutlu ol sloganım. Kaynana yok huzur var. Ters orantılı.

kaynana-gelin problemi öyle 3-5 kişi yada 3-5 yılın sorunu değil arkadaşım..

burada sen de farkındasın ki çok arkadaşımız bu konu ile ilgili konu açıyor,kiminde gelinler olarak biz de başka gelinlerin hatasını söylüyoruz burada..

ama bu konu öyle konuşmakla çözülmez,bence unut bunu

Bütün kayınvalideler kötü değil elbette,kötü gelinlerde var..
Hatta bütün kayınvalideler erkek annesi değildir,kadının annesi kayınvalidedir..Bunu bile bile neden birbirimizi kırıyoruz,tartışma çıkarıyoruz ki..
İyi insan vardır kötü insan vardır,bu kaynana olur,gelin olur,damat olur,eş olur..olurda olur.Lütfen saygı sevgi çerçevesinde paylaşıma devam edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…