cnm bunca insanın başına gelen şey seninde başına gelse anlardın ozamanda ahh annem canm annem oğlumun annesisin ne yapsan yeridir mi diyecektin. kaynanası tarafından evliliği bitirilen insanlar var biz burda laf olsun diye konuşmuyoruz dertlerimizi anlatıp rahatlıyor çözümler arıyoruz. ayrıca kimse senin melek kaynananı kötülemiyo burda herkes kendi çektiğini yaşadığını anlatıyo. mesela ben yeni doğum yaptım kaynanam sözde bana bakmaya geldi ama ona hizmet etmekten iç dikişlerim iltihap kaptı dinlenemedim 2 ay oldu kanamam durmadı hala ilaç tedavisi görüyorum bunu bile bile hiç kılını kıpırdatmadı sabah on.da kapıma gelirdi kalk diye ayy daha kırkım çıkmamış çocuk gece gazdan uyutmuyo... ne diyelim yani ölüp bitiyoruz seviyoruz mu diyelim uzaktan davulun sesi hoş gelrimiş yaşamayan bilmez bazı şeyler öyle kolay kolayda hazmedilmiyo maalesef[/QUOT
malesef benimde melek gibi kaynanam yok. bende doğumda aynısını yaşadım yatağımı bile ben yaptım neyse bende de sorunlar var. ama ben diyorum ki mecbur değil. mesela kendimi böyle teselli ediyorum. ya da diyorum onun yaşı başı o o şekilde düşünüyor. hani olayları nefret etmeye getirmiyorum. hani görmedim ki bir damat yazsın kaynanamdan nefret ediyorum bu niye onu merak ediyorum acaba empatimi yapamıyoruz.
cnm bunca insanın başına gelen şey seninde başına gelse anlardın ozamanda ahh annem canm annem oğlumun annesisin ne yapsan yeridir mi diyecektin. kaynanası tarafından evliliği bitirilen insanlar var biz burda laf olsun diye konuşmuyoruz dertlerimizi anlatıp rahatlıyor çözümler arıyoruz. ayrıca kimse senin melek kaynananı kötülemiyo burda herkes kendi çektiğini yaşadığını anlatıyo. mesela ben yeni doğum yaptım kaynanam sözde bana bakmaya geldi ama ona hizmet etmekten iç dikişlerim iltihap kaptı dinlenemedim 2 ay oldu kanamam durmadı hala ilaç tedavisi görüyorum bunu bile bile hiç kılını kıpırdatmadı sabah on.da kapıma gelirdi kalk diye ayy daha kırkım çıkmamış çocuk gece gazdan uyutmuyo... ne diyelim yani ölüp bitiyoruz seviyoruz mu diyelim uzaktan davulun sesi hoş gelrimiş yaşamayan bilmez bazı şeyler öyle kolay kolayda hazmedilmiyo maalesef[/QUOT
malesef benimde melek gibi kaynanam yok. bende doğumda aynısını yaşadım yatağımı bile ben yaptım neyse bende de sorunlar var. ama ben diyorum ki mecbur değil. mesela kendimi böyle teselli ediyorum. ya da diyorum onun yaşı başı o o şekilde düşünüyor. hani olayları nefret etmeye getirmiyorum. hani görmedim ki bir damat yazsın kaynanamdan nefret ediyorum bu niye onu merak ediyorum acaba empatimi yapamıyoruz.
bir damat...
buraya mı yazacak,kaynanamdan şikayetçiyim diye??
bu sitenin adı KADINLAR KLÜBÜ farkındasınız değil mi???
cnm bunca insanın başına gelen şey seninde başına gelse anlardın ozamanda ahh annem canm annem oğlumun annesisin ne yapsan yeridir mi diyecektin. kaynanası tarafından evliliği bitirilen insanlar var biz burda laf olsun diye konuşmuyoruz dertlerimizi anlatıp rahatlıyor çözümler arıyoruz. ayrıca kimse senin melek kaynananı kötülemiyo burda herkes kendi çektiğini yaşadığını anlatıyo. mesela ben yeni doğum yaptım kaynanam sözde bana bakmaya geldi ama ona hizmet etmekten iç dikişlerim iltihap kaptı dinlenemedim 2 ay oldu kanamam durmadı hala ilaç tedavisi görüyorum bunu bile bile hiç kılını kıpırdatmadı sabah on.da kapıma gelirdi kalk diye ayy daha kırkım çıkmamış çocuk gece gazdan uyutmuyo... ne diyelim yani ölüp bitiyoruz seviyoruz mu diyelim uzaktan davulun sesi hoş gelrimiş yaşamayan bilmez bazı şeyler öyle kolay kolayda hazmedilmiyo maalesef
bir damat...
buraya mı yazacak,kaynanamdan şikayetçiyim diye??
bu sitenin adı KADINLAR KLÜBÜ farkındasınız değil mi???
walla ben farkındayımda arkadaş erkekler klübu sanıyor sanırım burayı
Çok normal, göremezsiniz çünkü bu foruma erkekler yazamıyor "kadınlar kulübü" adı ne de olsa.
Herkesin bakışaçısı kendine özgüdür, zorla değiştiremezsiniz elbette...
Siz böyle sıkıntılarla karşılaşınca yaşlılığına verir unutmaya çalışırsınız, başkası dertlenir kalbi kırılır...
walla ben farkındayımda arkadaş erkekler klübu sanıyor sanırım burayı
arkadaşım yanlış olmuş,bu soru zaten konu sahibine idi
siz bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize,dediğiniz gibi okumaz geçersiniz bu tarz konuları olur biter
kızacaklar diye derdimizide anlatamıcaz artık bize hitaben rencide etmek amaçlı konular açılıyor baksanıza ...
kızacaklar diye derdimizide anlatamıcaz artık bize hitaben rencide etmek amaçlı konular açılıyor baksanıza ...
şuraya bir konu açtım yazılanlara bak yok erkekler kulübü filan... ben çare olsun yanlış nerde onu kanuşalım diyorum ama yok tamam herşeyi geri alıyorum. kaynanalara savaş açalım hanımlar bütün kaynanalar kavga edelim. hepsi kötü bunumu yazmamı istiyorsunuz. ben diyorum ki sanki sevmiyorsunuz da çok mu mutlusunuz hayatınızdan çıkaramayacağınız bir kişi ile nefret dolu olduğunuzda sizin de sağlığınızdan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?