cucucum yafricim benim öyle bir olayim oldu belki biliyorsun ben 24 haftalik hamileligimi 2 hafta icinde bitirme karari almamiz ve bebegimi kaybetmem oldu allahim kimseyi kötü seylerle karsilastirmasin bebegimde sorunlar vardi aldirmak zorunda kaldim hala iyi degilim yani cok zor zamanlar gecirdim benim herhalde bir 10 yilim gitmistir bu olaya
Beni de ilk ve son çalıştığım yerdeki kıskanç mı desem hasta mı o kadın çok yıpratmıştı.
Hala düşünüyorum öyle bir insana nasıl iki sene katlanabilmişim? Ha birde kuzenim vardı oda ayrı bi hastaydı... Ayyy düşünmek bile istemiyorumklava:
beni ailemin iyi ve kötü günlerinde yanlarinda olmadigim maddi destek veremedigim icin yiprandim esimin ailesine olan düskünlügü ailesinin beni hice saydiklari halde hicbir seye ses cikarmamasi beni yipratiyor bana sesini yükseltip ailesinin yakinlarinin yaninda kuzu gibi durusu beni hasta ediyor cocuk gibi küsüp kendini melek gibi görüp herseyden beni suclamasi yipratiyor cok seyleri beni yipratiyor tek mutlulugum 2 kizim onlari cok seviyom
Beni en çok yipratan esimin ailesi oldu...
Hiç affetmicem...
bazende aklima geliyor yapilanlar, soylenenler...bagirasim geliyor...
keske hiç yasanmamis olsaydi ama oldu iste
çok ince hassas bir ruha sahip olmam,beni kıranlara karşı ağzımı açıpta bişey dememem ve de
ilk erkek arkadaşım beni çok yıprattı:çok üzgünüm:
onun kadar kimse ağlatmadı beni Çok üzgünüm çoook
küçükLüğümden beri aiLemde huzursuzLuk vardı kendimi biLdim biLeLi senağlama
çok zor zamanLar geçirdim hissettim ama ben güçLüyümdür dayanıkLıyımdır hamd oLsun ve dahada güçLendim iyi yanLarını gördüm hep ve şükrettim haLime her daim beterin beteri var dedim ve azmettim kaydirigubbakcemile5
Şimdi daha iyiyim çok şükür Rabbim herkese huzur versin sağLık versinn sositososito
Hayat bu zaten yorar ama biz eğLenceLi kızlarız değiL mi hahayy sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?