bütün kizlar topalndik,sorduk neden yiprandik??

biliyorum balim... :teselli:
allahim baska acilar yasatmasin canim
seni cok seviorummmma.s.

bak kurtulmussun canim bosverrrrkaydirigubbakcemile5
allah her zaman insan evlatlariyla karsilastirsin bizleria.s.

beni ailemin iyi ve kötü günlerinde yanlarinda olmadigim maddi destek veremedigim icin yiprandim esimin ailesine olan düskünlügü ailesinin beni hice saydiklari halde hicbir seye ses cikarmamasi beni yipratiyor bana sesini yükseltip ailesinin yakinlarinin yaninda kuzu gibi durusu beni hasta ediyor cocuk gibi küsüp kendini melek gibi görüp herseyden beni suclamasi yipratiyor cok seyleri beni yipratiyor tek mutlulugum 2 kizim onlari cok seviyom

ay canim genelde erkekler böyle degilmi zatenklava:
insallah hersey diledigin gibi olur:teselli:

Beni en çok yipratan esimin ailesi oldu...
Hiç affetmicem...
bazende aklima geliyor yapilanlar, soylenenler...bagirasim geliyor...
keske hiç yasanmamis olsaydi ama oldu iste

çok ince hassas bir ruha sahip olmam,beni kıranlara karşı ağzımı açıpta bişey dememem ve de
ilk erkek arkadaşım beni çok yıprattı:çok üzgünüm:
onun kadar kimse ağlatmadı beni Çok üzgünüm çoook

annem,babam
evliligimin ilk yillari
evliligimin ilk yillarinda kananamla birlik oturmam
herseye ragmen okuma azmim
beni coookkkk yipratti...
simdi mi?
hersey geride kaldi
bende biraktiklari korku,aciya tahammulsuzluk...benneyaptımki

küçükLüğümden beri aiLemde huzursuzLuk vardı kendimi biLdim biLeLi senağlama
çok zor zamanLar geçirdim hissettim ama ben güçLüyümdür dayanıkLıyımdır hamd oLsun ve dahada güçLendim iyi yanLarını gördüm hep ve şükrettim haLime her daim beterin beteri var dedim ve azmettim kaydirigubbakcemile5
Şimdi daha iyiyim çok şükür Rabbim herkese huzur versin sağLık versinn sositososito
Hayat bu zaten yorar ama biz eğLenceLi kızlarız değiL mi hahayy sositososito

bence de cok hassas ruhlu olmak temiz kalpliligin bi göstergesi bana göre ama kirilan taraf hep sen oluyorsanda hakikaten insanin agirina gidiyor....

ay canim kiyamam sana...ailedeki sorunlar zaten bas sebepler :çok üzgünüm:
ama massallah sende söylemissin bunu,cok güclü kalabilmeyi basarmissin
veee cok haklisin,hayat bu yoracak elbette ama yilmak yokkkk:içelim:

slm canim ay sekerim senin topigi aradim aradim bulamadim ya neyseki senden aldim nabersin canim

yaşadığım üzüntüler ve etrafımda ki insanların yalanları beni yıprattı,insanlara karşı olan güvenimi sarstı,ama bir o kadar da güçlendirdiğini ve değiştirdiğini düşünüyorum.artık her duruma karşı daha temkinli davranıyorum.artık kendimi daha fazla önemsiyorum.sırf başkalarını kırmamak için,onların gönüllerini hoş tutmak için kendimden tavizler verdim,ama bunun karşılığı bana çok ağır oldu!

canim sizin ordada kar varmi
biz kizla bi indik ammada soguk
kiz cikmak istemedi zorla cikardim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eşimin ailemle olan kavgası beni çok yıprattı halende yıpratıyor çok zor allah düşmanımın başına vermesin....arafta kalmış gibi hissediyorum kendimi bir yanda eşim bir yanda ailem....

beni en çok duygusallığım ve karşımdaki kim olursa olsun kendim gibi görüp iyi niyetime kurban gitmem.birde sabrımmm çok sabırlıyım ya yedi bitirdi beni bu sabır.karşımdakine kızacağıma susmayı tercih edip kendime kızıyorum neden bukadar sabırlı davrandımki diye.bide çok verici olmam bakın ne güzel biliyorum derdimi ama devam ederim ben böyle daha çooookkk.....:)

Olayları çok fazla kafama takıyorum.Her şey tam olsun istiyorum hayatımda.Ama bu imkansız tabi.İster istemez yıpranıyorum.

Neler mi yıprattı?
Kendimin çok detaycı,ince düşünceli olmam,
14 yaşında bir kızım var,ömür törpüm diyorum,doğduğundan bugüne kadar törpülemeye devam ediyor.
Eşimin ailesi karşısındaki basiretsizliği,olaylara sessiz kalışı,
Eşimin konuşmayan bir yönü olması,
Veeeeeeee eşimin ihaneti karşısındaki mücadelem.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…