beni de evlenip yurtdışına gelişim ve hemen hamile kalmam hamileliğimde yaşadığım zorluklar ve eşimin hiç bi konuda yanımda olmayıp anlayışsız davranması hatta doğumdan sonra ve daha da devam ediyor anlayışsızlıkları ve ihmal edip eve geç gelmelerialdatışı ve kabullenmeyip üzerine beni suçlaması artı bunların üzerine ailesinin yaptıkları maddi sıkıntılar burda yaşadığım yalnızlık aile özlemim 2 yılda sadece bir hafta gidebildim yanlarına tatilde geri kalan hep kaynanamın yanında kaldım düşünün sizi düşman gibi gören bir kadın ve bunları anlamayan bir eşle aynı evde kaldım 1 ayda 6 kilo verdim 26 yaşındayım ve saçlarım beyazladı bayağı:çok üzgünüm:x
senağlamaılk evlılık ıkıncı evlılık derken babamın annemı hala aldatması derken bu hastalık benı yıpratmak nekı bıtırdı beterın beterı benım ışte bu olaylar dostumu dusmanımı tanıma fırsatı verdı bu yasta bukadarıda coktu ama yıpratmak nekı bıtırdı benısenağlamasenağlama
canim benim,allahim herseyin hayirlisini versin...geride keske yapmasaydim dedigin seyler olmasin,önemli olan buhayata hızlı bir giriş yaptım,herşeyim çok erken oldu.okulum, işim evliliğim,çocuklar.dolayısıyla yaşıtlarıma göre bir çok şeyi erkenden gördüm ve yıprandım.şimdi mutlumuyum evet derim.ama yorulduğumu hissediyorum.sanırım herşey zamanında güzelmiş,ne erken olacak ne geç.
kiyamam ya,gurbetlik ne zor bende cok iyi biliyorum,1 yilin 10 yil gibi geciyor..insallah esinde ailenle barisir canimhayatta beni en çok yıpratan iki şey oldu biri gurbetlik diğeride eşimin ailemle küsmesi....halende küsler yıpranmaya devam...
ne mutlu sana bitanem,ama gel görki bence su gurbetlik herseye bedel olabiliyor bazen...Gurbet ve maddi sorunlar onun dışında fazla yıpranmadım çok şükür..
amin canim..hakkinda hayirlisi olsun canimKendimden önce hep ailemin mutluluğu için seçimlerimi yapmaktan ve sevdiğimden ayrılma korkusu beni çoook yıprattı ve hala devam ediyor.. Umarım yıllar sonra pişman olacağım seçimler yapmıyorumdur..:Saruboceq:
oy ben sana kiyamam...almanya kimleri yutmadiki!!hepimiz yaslandik su kisacik zaman icinde...rabbim cocuklarimizla,ailemizle saglikli yillar versin bize insallahcanim benide bu almanya yipratiyo
çok ince düşünmek,,
hassas olmak..
erkekler ..
erkekler..
erkekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?