• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kızların bana bunu söylemesinden bıktım :(

imigration

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
81
64
3
31
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.

Son düzenleme:
Ben de öyleyim annem kızıyor bak benim sevgilim var-babam - geziyoruz sen otur kös kös ancak diyor

her şey ders değil
bir insanın 21 yaşında yaşayacağı duygular ile 35 yaşında yaşayacağı duygular ve bu duyguların şiddeti farklı bence.
her şey yaşında güzel, gençlik heyecanların olmalı biraz
platonik takılmanın bile yeri ayrı :)
hayatı ders diyerek erteleme sadece. enerjin varken hayatını daha dolu geçirebilirsin.

Hayatına illa birisi girmek zorunda değil ama hayatına girecek kişi de illa senin gibi olmak zorunda değil ki. Hem bu zamanda üniversiteyi bitirip hala hiç kız arkadaşı olmamış insan bulmak zor gibi. Hem bulsan ne değişçek ki aramaya ne gerek var:)

Lise çağında birinin girip girmemesi değil sorunum benim gibi erkek kalmadığını söylüyor etrafımdaki herkes, bu da beni üzüyor haliyle.

Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.

yanı bu olsun dıye olmazkı...eger bırıne karsı bırseyler hıssetınde oda sana yaklaştı ama dersler yuzunden kabul etmedıysen o ayrı...hersey zamanında guzel....ama hıssetmeden bırıyle aman gencım yasayayım dıye gezılıp tozulmazkı çok yanlış......ıllakı sende o duyguları tadacaksındır aşık olmayan varmı bu dunyada acaba......o yuzden hıç aceleye gerke yok zaten cok kuçuksn daha....ne evlılığı....ne guzel meslegınıde elıne alacaksın inş....annenı dınleme...uzgunum ama cahıl zannedersem....bızler oyle olmayalım dıye okumadıkmı zaten......once kendı ayaklarının ustunde dur zaten aşk zamanı gelınce olur

iki kardeşim var birisi bitirdi üniv diğeri devam ediyor hiçkimse olmadı hayatlarında olacak gibi de durmuyor ve çok normal neden takıntı yaptın ki kendine??

yok mu çevrende sizin fakültede çevrendeki hukuk okuyanlar nasıl peki bence vardır ya o okulu kazanmak kolaymı nerden fırsat bulup yapacak ki sen gönlünü ferah tut allah hayırlısını versin inş

Hayatına illa birisi girmek zorunda değil ama hayatına girecek kişi de illa senin gibi olmak zorunda değil ki. Hem bu zamanda üniversiteyi bitirip hala hiç kız arkadaşı olmamış insan bulmak zor gibi. Hem bulsan ne değişçek ki aramaya ne gerek var:)
Sizin düşünceniz gibi etrafımdaki herkes. Ama ben ders çalışırken gezip dolaşan biriyle evlenmeyi bir Şeyler yaşamış biriyle evlenmeyi düşünmüyorum tabi kader kısmet işleri ama benim gönlümden Geçmiyor böyle bir şey.

yok mu çevrende sizin fakültede çevrendeki hukuk okuyanlar nasıl peki bence vardır ya o okulu kazanmak kolaymı nerden fırsat bulup yapacak ki sen gönlünü ferah tut allah hayırlısını versin inş
Bizim fakültede erkeklerin çoğu şımarık hukuk okuyorum diye havalılar insanları hep küçümseyen tavırlar vs. Hazmetmiyorum Hiçbirini de. Sanki böyleleri çıkacak karşıma diye gerildim iyice.

Sizin düşünceniz gibi etrafımdaki herkes. Ama ben ders çalışırken gezip dolaşan biriyle evlenmeyi bir Şeyler yaşamış biriyle evlenmeyi düşünmüyorum tabi kader kısmet işleri ama benim gönlümden Geçmiyor böyle bir şey.
adama daha önce sevgilin oldumu diye mi soracaksın olsa ne olur ki sana ne zararı var artık kızlara bile sorulmuyor bu

İyi de artık okulunu kazanmışsin son sınıfa bile gecmissin. Bence artık bi sevgilin olmalı. Tamam kendi yolundan sap demiyorum ama evlenmek istediğinde napcaksin ? Görücü usulü mü evleneceksin ? Birilerini tanıyıp en azından bir şans verebilirsin. Eline kız eli değmemiş erkekler de bi anormallik vardır bu devirde. Kesin bir seyler yaşamıştır demiyorum ama en azından kısa süreli de olsa flörtleri olmuştur. Bence artık derslerine bu kadar yüklenme. Biraz dışarıya açil. Hayattan bu şekilde zevk alıyorum,kimseyi istemiyorum diyorsan ayrı tabi.

iki kardeşim var birisi bitirdi üniv diğeri devam ediyor hiçkimse olmadı hayatlarında olacak gibi de durmuyor ve çok normal neden takıntı yaptın ki kendine??
Takıntım şu ki benim gibi olan erkek çıkmaz diyor etrafımdaki kadınlar kızlar... Ben şu an sevgili istemiyorum zaten ama ilerisi için zamanı geldiğinde benIm gibisi çıkmaz diye canım sıkılıyor.

Lise çağında birinin girip girmemesi değil sorunum benim gibi erkek kalmadığını söylüyor etrafımdaki herkes, bu da beni üzüyor haliyle.
Yok canım öyle birşey...sen bakma, herkes kendi çevresinde ne varsa farklısı yok sanıyor. Annenin de tüm erkekleri kendi dar çemberinden ibaret sanması normal.

Ben çok entellektüel, bir o kadar da temiz bir sürü bey görüyorum, tanıyorum. Hele senin yaşın kaç ki; hadi 45 olsan, bu yaştan sonra nasıl benim gibi eli bir başka ele değmemiş erkek bulucam diye endişe etsen, bir nebze anlarım .

Back
X