• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kızların bana bunu söylemesinden bıktım :(

Tatlım bence bir sevgilinin olmaması çok iyi olmuş. Zaten bir tane olunca bir taneyle kalmıyor. 3-5 sonra bir bakıyorsunuz böyle şeyler için yaşamaya baslamissin. Hayat gayen bu olmuş oluyor. Çevrede ki insanların ne dediği bu kadar önemli olmamalı. Annen dahi olsa insanlar yanlış düşürebilirler. Ben evliyim ve eşim hayatımın tek aşkı onun için de ben oyleyim. Kirlenmemiş saf temiz bir evliliğimiz var. Yanı bu zaman da boyle olunmaz diye bir şey yok bence. Sen temiz olursan Allah da senin karşına öyle insanlar çıkarıyor. Davul bile dengi dengine. Bir şeylerin de eksik kalmıyor. Daha güzel ve özel oluyor. Hep ilkini daimi aşkınla esinle yaşamış oluyorsun. Bundan daha iyi bir şey var mi sizce?
Bu arada kaç yasında siniz?

Hayirlisi be gulum :) ne kadar dusunursen dusun hersey kismet varsa ve alnina yazilmissa karsina elbette cikar sen iatedigin gibi yasa hayatini

Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.

Üniversiteden sonra ilk kez sevgilim oldu ve şu an evliyiz. İlişki konusunda acemi olduğum için zaman zaman zorlanıp keşke bir kac kişiyle gorusseydim dediğim olmuştur :KK9: çünkü bir erkekle nasil tartışılır, iliskilerde kriz nasil yönetilir vs bilmiyordum. Zamanla onu da öğreniyor insan :KK71:bu dert edilecek bir hadise değil. Annen ve kiyafetler konusuna gelince de yapma gözünü seveyim hukuk okuyan biri olarak kendi düşünceni savunamiyor olamazsin.

Hiç sevgilin olmadığı bir insanla birşeyler paylaşmadığın için,karşındaki insanıda bu kriterlerde ararsan bulur musun,bulsanda mutlu olur musun bilemem.Aşk işin içine girdiğinde kurallar pek işlemez.Ama 21 yaşında hayatına kimse girmemiş olmasının üzülecek dert edilecek tarafı yok,sen istemediğin için olmamıştır.

Bi laf var,kadın yanlız kalmaz yanlız olmayı tercih eder.

ne kadar güzel bu yasına kadar uzak kalmışsın bu tip seylerden..aksine bunu artı olarak gör..ben hep söylerim keşke hiç hayatıma kimseyi almasaydım diye..neden cıkmasın kendin gibi biri?ayette ne dio temiz erkekler temiz kadınlarla beraberdir..bakarsın ilk askın eşin olur.

Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Tabiki çıkar. Böyle feleğin çemberinden çıkmış gibi tüm dünya erkekleri adına konuşan kızlara da sinir oluyorum. Evet belki sevgilisi olmuştur senin gibi hiç sevgilisi olmayan biri değildir ama bu onun kötü olduğu anlamına gelmezki. Yani nasılsa evleneceğim adamın da sevgilisi olacak benim niye olmasın diyerek insan kendine sevgili yapar mı ya . Adı üstünde sevgili. Zaten seveceğinseveceğin biri çıksaydı karşına sen ders okul falan demeden kapılırdın. Demekki seni etkileyecek biri olmamış henüz. Ya çok merak ettim sana bu lafları eden senin gibi hukuk okuyan kızlar mı . Yani gerçekten "ookumak cehaleti alır, eş..lik Baki kalır " sözünün canlı kanıtları olmuşlar öyleyse.

Yok hukuk okuyan değil, yurttaki oda Arkadaşlarım demişlerdi bunu.

Tatlım bence bir sevgilinin olmaması çok iyi olmuş. Zaten bir tane olunca bir taneyle kalmıyor. 3-5 sonra bir bakıyorsunuz böyle şeyler için yaşamaya baslamissin. Hayat gayen bu olmuş oluyor. Çevrede ki insanların ne dediği bu kadar önemli olmamalı. Annen dahi olsa insanlar yanlış düşürebilirler. Ben evliyim ve eşim hayatımın tek aşkı onun için de ben oyleyim. Kirlenmemiş saf temiz bir evliliğimiz var. Yanı bu zaman da boyle olunmaz diye bir şey yok bence. Sen temiz olursan Allah da senin karşına öyle insanlar çıkarıyor. Davul bile dengi dengine. Bir şeylerin de eksik kalmıyor. Daha güzel ve özel oluyor. Hep ilkini daimi aşkınla esinle yaşamış oluyorsun. Bundan daha iyi bir şey var mi sizce?
Bu arada kaç yasında siniz?
Çok Sağolun tavsiyeniz için 21 yaşındayım.

Benim

benim kafamın ne yöne Gittiği sizi hiç ilgilendirmez tavsiye verecekseniz güzel bir üslupla tavsiyenizi verirsiniz, Insanlarla samimi olmadan bu şekilde senli Benli aşağılayıcı konuşma tutumunuzu bende denemeyin lütfen.

İnsanlardan kendinden küçük ve resmi ortamlarda olmadığı kişilerle senli Benli konuşur. Bukadar sayfa konuşmada benim senli Benli yazmama takılman hala gereksiz yere koruma mekanizmanın çalıştığını gösteriyo.

Burda herkesin bir derdi var dert paylaşıldığı gibi yardım da ediyoruz.
Yoksa sevgilin olmuş olmamış benim derdim değil.

Uslubumda bi problem yok gayet saygı çerçevesinde ve yardım için.

Dipnot= Boşanma davalarından erkekleri tanıyamazsın. Boşanmış bi erkekle evlenmeyeceksen tabi.

Mutlu yalnızlıklar

çok çok çok çok çok çok fena saçmalamışlar.
ben başörtülüyüm, hiç sevgilim olmadı ve öyle biriyle evliyim.
namaz kılan birisin madem çok güzel, nur suresi 3. ayetin tefsirini okumanı tavsiye ederim.

İnsanl
evet benim bölüm insan tanımaya bağlı ama sevgililikle bunun ne alakası var anlayamadım. Insan tanımak için toplumun içine girmek gerekir, çevresel sorunlara duyarlı, vs. Olmak gerekir.

Yani illa sevgilin olmak zorunda degil...farkli insanlar tanimaliki senin için doğru olani secmelisin.Senin gibi birisini tahmin yoluyla mı hayatina dahil edeceksin yada duyumlarla...

İnsanlardan kendinden küçük ve resmi ortamlarda olmadığı kişilerle senli Benli konuşur. Bukadar sayfa konuşmada benim senli Benli yazmama takılman hala gereksiz yere koruma mekanizmanın çalıştığını gösteriyo.

Burda herkesin bir derdi var dert paylaşıldığı gibi yardım da ediyoruz.
Yoksa sevgilin olmuş olmamış benim derdim değil.

Uslubumda bi problem yok gayet saygı çerçevesinde ve yardım için.

Dipnot= Boşanma davalarından erkekleri tanıyamazsın. Boşanmış bi erkekle evlenmeyeceksen tabi.

Mutlu yalnızlıklar
Ben toplum içerisinde yerini almış bir bireyim insanlara nasıl muamele ediyorsam o tarzda bir karşılığı beklerim. Kimin yanlış kimin doğru OLDUĞUNU siz bilemezsiniz, yaşamayan bilmez. Benden büyürsünüz ama tavsiyeleriniz Kafanın Gittiği Yön şeklinde olacaksa hiç tavsiye vermeyin neticede başınıza silah dayamadım yorum yazın diye.

Back
X