Bütün kocalar mı böyle :((

Tamam da adamın durumu yok napsın? Sana hediye alcam diye kredi mi çeksin?
Tabi ki hayır bana bi çikolatayı hediye paketi yapıp getirse ben mutlu olurum. Mesele hediye değil mesele hatirlamamasi değer vermemesi

Arada bir. Çok sık çıkmaz . haftada bi gün izni var onun da çoğunluğu arkadasi ile yanlız bensiz geçirmek istiyo
allah allah bu hiç normal değil ama sizinle iletişimi yokki bu adamın

Önceden bilmiyorum ya. Bi ay nisanli kaldık o dönemde telefonunda akrostiş şiirler gordum hep kız isimleri . arkadasin sevgilileri dedi. Ve biz birbucuk yıllık eviyiz bir gün bana yazmadı.

Ozel günleri çoğu erkek hatırlamıyor bunu sorun etmemek lazim bence. Ama diğer konulara uzulmekte haklisiniz bi konusun bence kendisiyle

Simdiden duruma el koymazsan ilerde daha cok kopar. Sizin ev arkadasi olmadiginizi bi anlamasi lazim herseyden once.

Önceden bilmiyorum ya. Bi ay nisanli kaldık o dönemde telefonunda akrostiş şiirler gordum hep kız isimleri . arkadasin sevgilileri dedi. Ve biz birbucuk yıllık eviyiz bir gün bana yazmadı.
Senin derdin özel gün değil aslında sarılsa sevgiyle kutlasada mutlu olacaksın
Ama adam öküze bağlamış
Paylaştığın ız pek birşey kalmamış
Buna yoğunlaş
İletişim kurmaya çalış ve bu durumun normal olmadığın ve üzüldüğünü söyle
Kumandayı bırakıp evliliği ile ilgilensin

10 yıldır beraberiz hiç unutmadı bende unutmam d.günü önemli benim için bişey alıcak para olmasada 12 olduğunda hemen öperim kutlarım eşimde tek kişilik pastada olsa alır süprüz yapar en azından

Simdiden duruma el koymazsan ilerde daha cok kopar. Sizin ev arkadasi olmadiginizi bi anlamasi lazim herseyden once.
Çok haklisiniz ama naapicami bilmiyorum. Naapim . konusunca da ben Buyum diyor. Ben esnafim benden memur hayatı bekleme diyor. Oysa ben ondan sadece ilgi değer sevgi bekliyorum

Allah bozmasin kardesim. Ama bende yok

Konuşuyorum olmuyo tavır yapıyorum olmuyo ilgileniyorm olmuyo ...

Özel günler bizde de aynı ama eşim ilgilenir benimle yanımdan hiç ayrılmaz mesela,sohbet muhabbet ederiz,kavgada ederiz geçinip gideriz,bazı günler çok yorgun olur ogün tlf la çok konuştuysa konuşmak istemez bende susarım,gezmek dolaşmak vs bizde pek sevmeyiz kırk yılda bir,yani hepsi bir değil :)

Evde benimle ilgilense ben dışarı falan da istemem. Ama ilgi umursama yok

Sayfaları okuyunca sorunun d.günü olmadığı anlaşılıyor zaten maalesef normalde de sizle ilgilenmiyor bu adam bi gün izni var gidip dışarda geçiriyor çok ilginç ya
Mesela bi hafta sonu izin gunu bisiler yapsa önümüzdeki bi ay boyunca yapmaz. Bende kendisi için çıktığı zaman sorun çıkariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…