Tabi ki hayır bana bi çikolatayı hediye paketi yapıp getirse ben mutlu olurum. Mesele hediye değil mesele hatirlamamasi değer vermemesiTamam da adamın durumu yok napsın? Sana hediye alcam diye kredi mi çeksin?
Valla neyaptıysam boş özel günleri hatirlattığım halde bi hedıye gelmedi baktım böle olmuyor istediğim hediyeye varana kadar söyledim oda olmadı bende biraktım kendi halineNe yapiyosun Sen peki bi tavsiyen var mi
Arada bir. Çok sık çıkmaz . haftada bi gün izni var onun da çoğunluğu arkadasi ile yanlız bensiz geçirmek istiyop
peki kendisi siz olmadan çıkıyor mu dışarı? arkadaşlarıyla falan?
Değişmedi yanıValla neyaptıysam boş özel günleri hatirlattığım halde bi hedıye gelmedi baktım böle olmuyor istediğim hediyeye varana kadar söyledim oda olmadı bende biraktım kendi haline
allah allah bu hiç normal değil ama sizinle iletişimi yokki bu adamınArada bir. Çok sık çıkmaz . haftada bi gün izni var onun da çoğunluğu arkadasi ile yanlız bensiz geçirmek istiyo
Evet. İşten gelir TV ve telefon. Ben tam tersi sohbet muhabbet şakalaşma seven biriyimallah allah bu hiç normal değil ama sizinle iletişimi yokki bu adamın
29 eylülOnun doğum günü nezaman?
(Ay konuyla alâkası yok biliyomda merak ettim)
valla sizin sorununuz özel günlerimizi hatırlamıyor sorunundan daha büyükEvet. İşten gelir TV ve telefon. Ben tam tersi sohbet muhabbet şakalaşma seven biriyim
Önceden bilmiyorum ya. Bi ay nisanli kaldık o dönemde telefonunda akrostiş şiirler gordum hep kız isimleri . arkadasin sevgilileri dedi. Ve biz birbucuk yıllık eviyiz bir gün bana yazmadı.Öncedende böylemiydi yoksa evlendikten sonramı başladı unutmaları?
Normal zamanda hiçmi ilgisi yok?
Birlikte zaman geçirmiyormusunuz
Anlattıklarına kaba olacak ama kocanın içine öküz kaçmış
Ve hayır bütün kocalar böyle değil en azından benimki
Ozel günleri çoğu erkek hatırlamıyor bunu sorun etmemek lazim bence. Ama diğer konulara uzulmekte haklisiniz bi konusun bence kendisiyleKızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Senin derdin özel gün değil aslında sarılsa sevgiyle kutlasada mutlu olacaksınÖnceden bilmiyorum ya. Bi ay nisanli kaldık o dönemde telefonunda akrostiş şiirler gordum hep kız isimleri . arkadasin sevgilileri dedi. Ve biz birbucuk yıllık eviyiz bir gün bana yazmadı.
Çok haklisiniz ama naapicami bilmiyorum. Naapim . konusunca da ben Buyum diyor. Ben esnafim benden memur hayatı bekleme diyor. Oysa ben ondan sadece ilgi değer sevgi bekliyorumSimdiden duruma el koymazsan ilerde daha cok kopar. Sizin ev arkadasi olmadiginizi bi anlamasi lazim herseyden once.
Allah bozmasin kardesim. Ama bende yok10 yıldır beraberiz hiç unutmadı bende unutmam d.günü önemli benim için bişey alıcak para olmasada 12 olduğunda hemen öperim kutlarım eşimde tek kişilik pastada olsa alır süprüz yapar en azından
Konuşuyorum olmuyo tavır yapıyorum olmuyo ilgileniyorm olmuyo ...Senin derdin özel gün değil aslında sarılsa sevgiyle kutlasada mutlu olacaksın
Ama adam öküze bağlamış
Paylaştığın ız pek birşey kalmamış
Buna yoğunlaş
İletişim kurmaya çalış ve bu durumun normal olmadığın ve üzüldüğünü söyle
Kumandayı bırakıp evliliği ile ilgilensin
Sayfaları okuyunca sorunun d.günü olmadığı anlaşılıyor zaten maalesef normalde de sizle ilgilenmiyor bu adam bi gün izni var gidip dışarda geçiriyor çok ilginç yaAllah bozmasin kardesim. Ama bende yok
Evde benimle ilgilense ben dışarı falan da istemem. Ama ilgi umursama yokÖzel günler bizde de aynı ama eşim ilgilenir benimle yanımdan hiç ayrılmaz mesela,sohbet muhabbet ederiz,kavgada ederiz geçinip gideriz,bazı günler çok yorgun olur ogün tlf la çok konuştuysa konuşmak istemez bende susarım,gezmek dolaşmak vs bizde pek sevmeyiz kırk yılda bir,yani hepsi bir değil :)
Mesela bi hafta sonu izin gunu bisiler yapsa önümüzdeki bi ay boyunca yapmaz. Bende kendisi için çıktığı zaman sorun çıkariyorumSayfaları okuyunca sorunun d.günü olmadığı anlaşılıyor zaten maalesef normalde de sizle ilgilenmiyor bu adam bi gün izni var gidip dışarda geçiriyor çok ilginç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?