Ailesinde olmayabilir ama ben ona iki doğum günunde de hediye aldım masa hazırladım supriz yaptım. Yıl dönümünde gene böyle yaptı burnumdan geldi bütün ozel Günlerim.Çoğu erkek kutlamaz Belki ailesinden kutlayan biri olmadığından ,alışmadığından.Benim ki de kutlamaz.Kutlayanların bir kısmı da karısının çenesini,nazını çekmemek için kutluyor.Başkasının kutlayan kocalarını görünce kendinizi değersiz gibi hissediyorsunuz,zamanla alışırsınız.Ne kadar az beklenti ,o kadar huzur.Varsın diğer günlerde bana iyi davransın değer versin de doğum günümü kutlamasın.
Hic kirilmiyorum inan çünkü bende bunları düşünüyorum. Gece yanında bile uyumadum demin gemis gülüyor bisey istiyon mu hatun diyo alay ediyo resmen ya. Defolup gitti işine. Naapicam bilmiyorum.Yorumum belki üzücü olacak ama ben esinin sana karsi cok yogun duygular hissettigini hic sanmiyorum.Belki ailesinin evlen artik laflariyla evlenmeye karar vermiş biri ve 1 ay içinde oldu tamam denmiş evlenilmis. 1 ayda evlenmek için ya çok aşık olmak gerekiyor (ki senin eşinde bu yok)
Yada evlenmek icin evlenirsin.Hic sevmiyor diyemem ama yoğun duygulari yok sana karsi bu yuzden tek iznini arkadasiyla geciriyor ve seminle ilgilenmiyor.Aşık olmamış hiç sana
Benim kardeşim hatırlattı . ben odada onlar mutfaktaydi. Orda bağırdı doğum günün kutlu olsun diye. Bu nedir yanı. Dedim dalga geciyosun yok illa pasta mi üflemek gerekirmiş. Dedim mesele değer mesele sevgi mesele ilgi. Ama anlatamam ben ona derdimi...,Doğum günün kutlu olsun öncelikle bugün benimde doğum günümayni gün dogmusuz...benimde eşim ilk evlendiği sene doğumgününü kutlamistir onun dsinda hic kutlamadi bugün facebooktan doğum günümü kutlayip sevdiğini yazmis bu bile beni çok mutlu etmeye yetti,öyle çiçekler hediyeler alan yada sevdiğini sürekli dile getiren biri değil bende alistim yapisi boyle napayim değişmesini bekleyemem,sende eşini böyle kabul et bence insan beklenti içinde olunca ve karsiligini göremeyince ister istemez üzülüyor.Benim yeni hayat felsefem az beklenti çok huzur...
Doğum günün kutlu olsun öncelikle. Senin ki hatırlamış bisiler yapmış ne güzel. Benimki unutmuştu kardeşim hatırlattı .isteseydi gene bisiler yapabilirdi. Sms Ama yok o kadar umurunda değilim ki.....Doğum günün kutlu olsun öncelikle bugün benimde doğum günümayni gün dogmusuz...benimde eşim ilk evlendiği sene doğumgününü kutlamistir onun dsinda hic kutlamadi bugün facebooktan doğum günümü kutlayip sevdiğini yazmis bu bile beni çok mutlu etmeye yetti,öyle çiçekler hediyeler alan yada sevdiğini sürekli dile getiren biri değil bende alistim yapisi boyle napayim değişmesini bekleyemem,sende eşini böyle kabul et bence insan beklenti içinde olunca ve karsiligini göremeyince ister istemez üzülüyor.Benim yeni hayat felsefem az beklenti çok huzur...
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Doğum günunuz kutlu olsun. Benim artık kafa gidik nerde hata yaptım onu bilmiyorum. Ama bu şekil çok üzgünüm ve bunun farkında bile değilHepsi böyle değil. Benim de bugün doğum günüm. Hediyemi aldım bile. . Sadece doğum gününü unutmak olsa iş, ''takma, her şey o değil'' diyecektim ama diğer şeyler daha önemli. Senle bi şeyler yapmak istememesi falan. . Onlar önemli. .
Haklisin. Ben çok üzülüyorum çok. Yani kendisinden soruyorum artık. Ama artık herşeyyyyy karşılıklıaynı evde yaşadığımız kaynımın doğum günü benimkinden 1 hafta önce ve eşim gidip bilindik bir markadan eşofman takımı aldı 1 hafta sonra benim doğum günümde eli boş:)))savunma şu kaynım sürekli ne alacaksın bana deyip dillendirmiş bense sesimi çıkarmamışım:)tavsiyem şu hergün başını ütüle ne alacaksın diye bunlara ille ne yapmaları gerektiği söylenecek robot gibiler...ha ben söylermiyim asla...içime atıp sadece üzülürüm .....o yüzden boşveeeeeer ne yapsan nafile o günü takvimden sil..........
Canım beklentiyi az tutacaksın. Tvde bir magazin programında ünlü bir sunucuya eşinin sevgililer gününde nasıl jestler yaptığını sordu.O da yapmaz ki dedi.Akşam geldi her zaman nasıl davrandıysa öyle davrandı,hediye falan da almadı.Huyunu bildiğimden beklemiyordum zaten kutlamasını,o yüzden yıkım olmadı dedi.Eşini başkalarının kocasıyla kıyaslarsan üzülürsün.Ailesinde olmayabilir ama ben ona iki doğum günunde de hediye aldım masa hazırladım supriz yaptım. Yıl dönümünde gene böyle yaptı burnumdan geldi bütün ozel Günlerim.
Söyledim . bende insanim unutabilirim dedi tamam dedim insan en azından takvime not eder dedim. Onu geç kardeşim hatirlattiktan sonra gene bisiler yapabilirdi. Ama oda hakli içinden gelmiyosa yapacak birşey yokbenım esım yıllarca Şaşalı kutlamalarlam şölene cevırdıgı dogum gunlerımı, Düğün zamanına yakındı evlendıgımızde ustelık Balayında kutlamayı unuttu.. Yanı daha once cıcek gonderdı ayrı da. Bı soz yeter, kucuk bı sarkı, sarılmak, içtenlık.. bir kadın baska ne ister ki.. Hersey hedıye degıl..Bu içtenlıgı olmadıgı ıcın konusun bence kırıldıgınızı soyleyın en azından.
Kiyaslamiyorum ama eşlerini baş ustunde tutanları gorunce de imrenmiyo üzülmuyo değilim. Haklisin artık beklenti yok... Ama ona artık hiçbirşey yok..,.Canım beklentiyi az tutacaksın. Tvde bir magazin programında ünlü bir sunucuya eşinin sevgililer gününde nasıl jestler yaptığını sordu.O da yapmaz ki dedi.Akşam geldi her zaman nasıl davrandıysa öyle davrandı,hediye falan da almadı.Huyunu bildiğimden beklemiyordum zaten kutlamasını,o yüzden yıkım olmadı dedi.Eşini başkalarının kocasıyla kıyaslarsan üzülürsün.
Baş üstünde tutan kadar döven,işe gitmeyen,aldatan eş sayısı da azımsanamayacak kadar çok.Onları da düşünün.Kiyaslamiyorum ama eşlerini baş ustunde tutanları gorunce de imrenmiyo üzülmuyo değilim. Haklisin artık beklenti yok... Ama ona artık hiçbirşey yok..,.
hyr bütün kocalar böyle değilKızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
Tabiki haklisin. Ama hayata bi kez geliyoruz. Mutlu huzurlu olmak varken eşini sevdiğini sevindirmek gönlünu hoş etmek varken neden bu ilgisizlik... Buna yanıyorumBaş üstünde tutan kadar döven,işe gitmeyen,aldatan eş sayısı da azımsanamayacak kadar çok.Onları da düşünün.
Sadece özel günlerde mi böyle ilgisiz,normaldede ilgisiz mi?Tabiki haklisin. Ama hayata bi kez geliyoruz. Mutlu huzurlu olmak varken eşini sevdiğini sevindirmek gönlünu hoş etmek varken neden bu ilgisizlik... Buna yanıyorum
Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.Sadece özel günlerde mi böyle ilgisiz,normaldede ilgisiz mi?
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim . bugün doğum günümdü yanı 6 ocak . eşim geçen yıl olduğu gibi bu yılda unuttu ve ben çok üzgünüm. Yıl dönmünde de aynı şeyi yaptı. Kardeşim hatırlattığı halde dalga geçer gibi doğum günün kutlu olsun dedi hatırlasam bile bisey yapamam durumun yok dedi ama günlük sigara ya 8 lira verebilir. Ben bu kadar ilgisizliği kaldıramiyroum. Ben onun doğum günündede yıl donumumuzde de hediyeler aldım sürprizler yaptım. Artık beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Ne ilgi ne değer ne alaka..... Benle gezmek istemez ne bilim sohpet yok. Lafa gelince de seni seviyorum der.... Kafam çok karışık . herkesin kocası mi böyle . ben naapim bana ilgi göstermesi için(((
En azından seni seviyorum diyormuş,çoğu evlilik bahsettiğiniz gibi monoton geçiyor.Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.
helal olsun arkadaşım aynen devam emin ol en kıymetli sen olursun.Benim eşiminde yarın doğum günü
Ama hiç kasmiyorum kendimi çünkü 8 yıldır olduğu gibi yine kutlamicam
O benimkini her yıl kutladı
Ama ben kutlamadim
Odunluk bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?