Bütün kocalar mı böyle :((

Ailesinde olmayabilir ama ben ona iki doğum günunde de hediye aldım masa hazırladım supriz yaptım. Yıl dönümünde gene böyle yaptı burnumdan geldi bütün ozel Günlerim.

Hic kirilmiyorum inan çünkü bende bunları düşünüyorum. Gece yanında bile uyumadum demin gemis gülüyor bisey istiyon mu hatun diyo alay ediyo resmen ya. Defolup gitti işine. Naapicam bilmiyorum.

Benim kardeşim hatırlattı . ben odada onlar mutfaktaydi. Orda bağırdı doğum günün kutlu olsun diye. Bu nedir yanı. Dedim dalga geciyosun yok illa pasta mi üflemek gerekirmiş. Dedim mesele değer mesele sevgi mesele ilgi. Ama anlatamam ben ona derdimi...,

Doğum günün kutlu olsun öncelikle. Senin ki hatırlamış bisiler yapmış ne güzel. Benimki unutmuştu kardeşim hatırlattı .isteseydi gene bisiler yapabilirdi. Sms Ama yok o kadar umurunda değilim ki.....

Hepsi böyle değil. Benim de bugün doğum günüm. Hediyemi aldım bile. . Sadece doğum gününü unutmak olsa iş, ''takma, her şey o değil'' diyecektim ama diğer şeyler daha önemli. Senle bi şeyler yapmak istememesi falan. . Onlar önemli. .

Doğum günunuz kutlu olsun. Benim artık kafa gidik nerde hata yaptım onu bilmiyorum. Ama bu şekil çok üzgünüm ve bunun farkında bile değil

aynı evde yaşadığımız kaynımın doğum günü benimkinden 1 hafta önce ve eşim gidip bilindik bir markadan eşofman takımı aldı 1 hafta sonra benim doğum günümde eli boş:)))savunma şu kaynım sürekli ne alacaksın bana deyip dillendirmiş bense sesimi çıkarmamışım:)tavsiyem şu hergün başını ütüle ne alacaksın diye bunlara ille ne yapmaları gerektiği söylenecek robot gibiler...ha ben söylermiyim asla...içime atıp sadece üzülürüm .....o yüzden boşveeeeeer ne yapsan nafile o günü takvimden sil..........

Haklisin. Ben çok üzülüyorum çok. Yani kendisinden soruyorum artık. Ama artık herşeyyyyy karşılıklı

benım esım yıllarca Şaşalı kutlamalarlam şölene cevırdıgı dogum gunlerımı, Düğün zamanına yakındı evlendıgımızde ustelık Balayında kutlamayı unuttu.. Yanı daha once cıcek gonderdı ayrı da. Bı soz yeter, kucuk bı sarkı, sarılmak, içtenlık.. bir kadın baska ne ister ki.. Hersey hedıye degıl..Bu içtenlıgı olmadıgı ıcın konusun bence kırıldıgınızı soyleyın en azından.

Ailesinde olmayabilir ama ben ona iki doğum günunde de hediye aldım masa hazırladım supriz yaptım. Yıl dönümünde gene böyle yaptı burnumdan geldi bütün ozel Günlerim.
Canım beklentiyi az tutacaksın. Tvde bir magazin programında ünlü bir sunucuya eşinin sevgililer gününde nasıl jestler yaptığını sordu.O da yapmaz ki dedi.Akşam geldi her zaman nasıl davrandıysa öyle davrandı,hediye falan da almadı.Huyunu bildiğimden beklemiyordum zaten kutlamasını,o yüzden yıkım olmadı dedi.Eşini başkalarının kocasıyla kıyaslarsan üzülürsün.

Söyledim . bende insanim unutabilirim dedi tamam dedim insan en azından takvime not eder dedim. Onu geç kardeşim hatirlattiktan sonra gene bisiler yapabilirdi. Ama oda hakli içinden gelmiyosa yapacak birşey yok

Kiyaslamiyorum ama eşlerini baş ustunde tutanları gorunce de imrenmiyo üzülmuyo değilim. Haklisin artık beklenti yok... Ama ona artık hiçbirşey yok..,.

Kiyaslamiyorum ama eşlerini baş ustunde tutanları gorunce de imrenmiyo üzülmuyo değilim. Haklisin artık beklenti yok... Ama ona artık hiçbirşey yok..,.
Baş üstünde tutan kadar döven,işe gitmeyen,aldatan eş sayısı da azımsanamayacak kadar çok.Onları da düşünün.

hyr bütün kocalar böyle değil
parasız da özel hissettirilebilr

Baş üstünde tutan kadar döven,işe gitmeyen,aldatan eş sayısı da azımsanamayacak kadar çok.Onları da düşünün.
Tabiki haklisin. Ama hayata bi kez geliyoruz. Mutlu huzurlu olmak varken eşini sevdiğini sevindirmek gönlünu hoş etmek varken neden bu ilgisizlik... Buna yanıyorum

Tabiki haklisin. Ama hayata bi kez geliyoruz. Mutlu huzurlu olmak varken eşini sevdiğini sevindirmek gönlünu hoş etmek varken neden bu ilgisizlik... Buna yanıyorum
Sadece özel günlerde mi böyle ilgisiz,normaldede ilgisiz mi?

Sadece özel günlerde mi böyle ilgisiz,normaldede ilgisiz mi?
Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.

Valla ben ne hediye nede özel bir organizasyon beklemem,çokta sorun etmem bişey almamasını.
Fakat hatırlamasını isterim çiçek böcek çok önemli değil bir buse ve candan sarılma herşeye bedel,
Ha ma siz hiç sohpet etmez benimlede gezmez demişsiniz,bu sıkıntı ama biryerde düşünmek lazım bu adam neden böyle !
Mesela belki maddi sıkıntınız çok ve size birşey alamadığı için dışarı çıktığında bu durum canını sıktığı için çıkmak istemiyor ve yetersiz hissediyordur ne bilim siz daha iyi tanırsınız eşinizi,ve yine çok borcu olduğu için hep onu düşünmekten sohpet edemiyor ve sıkıntılarını düşünüyordur olamaz mı ? bazı insanlar öyle pek dışa vurmazlar hani.sıkıntılarını içinde yaşarlar.

Bakın lafa gelince seni seviyorum diyor ama ne bilim sanki siz biraz sıkılmışsınız gibi rutinlikten.Üzülmeyin derim bu arada doğum gününüzü kutlarım nice mutlu yıllara inşallah eşinizle bol sohpet ve aşk sözcüklerini bolca duyacağınız bir yaşınız olur

Genelde ilgisiz. Yani monoton hYat. İşten eve evden ise. Çok öyle sohpet muhabbet yok. Gezmelr tozlamar cokkkk nadir. Ben Buyum der çıkar isiin içinden konuşmaya çalıstigim zamanda.
En azından seni seviyorum diyormuş,çoğu evlilik bahsettiğiniz gibi monoton geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…