Bütün kocalar mı böyle :((

Evde benimle ilgilense ben dışarı falan da istemem. Ama ilgi umursama yok
Çok kötü bi durumdur eminim,ilgisizliğe benimde hiç tahammülüm olamaz,ne yapılır,Nasıl düzelir bilmem,sanırım görücü usulü evlendiniz.

Çok haklisiniz ama naapicami bilmiyorum. Naapim . konusunca da ben Buyum diyor. Ben esnafim benden memur hayatı bekleme diyor. Oysa ben ondan sadece ilgi değer sevgi bekliyorum
Sen biseyler yaparak basla ise. Guzel bi sofra hazirla bugunu birbirimize ayiralim mi seninle vakit gecirmeyi ozledim kendimizi dis dunyaya kapatlim de. Film de ayarla. Yemegi basbasa yeyn sonra beraber film izleyin ama biriniz anyada biriniz konyada degl sen basini omzuna yaslarsin falan. Boyle boyle beraber vakit gecirmeye baslayin. Cift olarak gorustugunz arkadaslariniz varsa onlarla plan yapn. Yavas yavas alistirirsin. O simdi takmis sen biseyler istiyosun saniyo ilgi istedigini anlamiyo inat ediyo muhtemelen.

çok ilgi gösteriyor san kendini çek umursama gidişatı değiştir ise yarar normal de ben çok ilgilenirm buna alışık olduğu için ilgilenmëyince hemen fark ediyor kendi ilgi gösteriyor

Tuubaak Arkadaşa katılıyorum bi dene bencede
Evlenmeden önce pek bi çaba göstermesi gerekmemiş sanırım eşinin evlendikten sonrada nasıl davranması gerektiğini algılayamamış henüz

Denerim bunu da ama eminim ki gene anlamaz

Tuubaak Arkadaşa katılıyorum bi dene bencede
Evlenmeden önce pek bi çaba göstermesi gerekmemiş sanırım eşinin evlendikten sonrada nasıl davranması gerektiğini algılayamamış henüz
Kolay oldu herşey kendisi için sanırım bu yüzden halen herşeyin kolayina kaçmaya devam ediyor

Kolay oldu herşey kendisi için sanırım bu yüzden halen herşeyin kolayina kaçmaya devam ediyor
Böyle giderse evliliğiniz bitebilir bunun farkındamı acaba

1,5 yilda bu halde olmaniz normal degil bence...sizinle gezmemesi konuscak konulariniz olmamasi,bir ömür boyu gecermi hayat böyle...

Dogum günününden cok bu sorunu cözmeniz lazim...40 yillik evliler gibi olmussunuz..

Doğum günün kutlu olsun öncelikle bugün benimde doğum günümayni gün dogmusuz...benimde eşim ilk evlendiği sene doğumgününü kutlamistir onun dsinda hic kutlamadi bugün facebooktan doğum günümü kutlayip sevdiğini yazmis bu bile beni çok mutlu etmeye yetti,öyle çiçekler hediyeler alan yada sevdiğini sürekli dile getiren biri değil bende alistim yapisi boyle napayim değişmesini bekleyemem,sende eşini böyle kabul et bence insan beklenti içinde olunca ve karsiligini göremeyince ister istemez üzülüyor.Benim yeni hayat felsefem az beklenti çok huzur...

Benim icinde ozel gunler cok onemlidir ama esim icin onemsiz mesela ilk evlilik yildonumumuz icin hic bisey yapmadi acayip uzuldum hatta agladim kustum cok kotuydu ama anladi ertesi gun ne olsun? Ben isten eve donunce guller cicekler mumlar ve kalp seklinda pasta , ozur dilerim askim seni cok seviyorum falan gibi lerinden bisey yazmisti , cokta guzel becermisti ama anlami kalmamisti tabiki, ama cok mu zormus dedim bi pastayla ben mutlu olurdum yanii ama yinede gonlumu almayi basardi pisman oldu, yani sana tavsiyem biraz tavir yap küs hep ustune dusme sikilir cekil kenara, gor bak pesinden nasil kosuyor.. Ben ne zaman esime ilgi gostersem o ilgisiz kalir ne zmn ilgi gostermesem bu sefer o benim uzerime duser

Bunu bildiği halde yapmıyorsa üstelik senin çabalarına karşı k.b ama bu bir odundur tavır almayı denesen dicem ama sanırım vurdum duymaz da allah sana sabır versin ilgisizlik kötü

Yorumum belki üzücü olacak ama ben esinin sana karsi cok yogun duygular hissettigini hic sanmiyorum.Belki ailesinin evlen artik laflariyla evlenmeye karar vermiş biri ve 1 ay içinde oldu tamam denmiş evlenilmis. 1 ayda evlenmek için ya çok aşık olmak gerekiyor (ki senin eşinde bu yok)
Yada evlenmek icin evlenirsin.Hic sevmiyor diyemem ama yoğun duygulari yok sana karsi bu yuzden tek iznini arkadasiyla geciriyor ve seminle ilgilenmiyor.Aşık olmamış hiç sana

Çoğu erkek kutlamaz Belki ailesinden kutlayan biri olmadığından ,alışmadığından.Benim ki de kutlamaz.Kutlayanların bir kısmı da karısının çenesini,nazını çekmemek için kutluyor.Başkasının kutlayan kocalarını görünce kendinizi değersiz gibi hissediyorsunuz,zamanla alışırsınız.Ne kadar az beklenti ,o kadar huzur.Varsın diğer günlerde bana iyi davransın değer versin de doğum günümü kutlamasın.

Böyle giderse evliliğiniz bitebilir bunun farkındamı acaba
Evliliğimiz kaç kez bitme noktasına gelmedi ki. Tartışma büyüdüğü zaman hemen senle yapamam ugrasamam benim be ömrüm böyle mi geçecek der durur. Gene o haklı ben haksız olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…