Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

Özür dileyeceksin. Cabuk !!!

ne özrü canım hristiyansın sen demedim..... anladığım kadarıyla dedimm...eğer ben böyle anladıysamm senin yorumlarından bunu çıkarmışım demektirr..
laik düşüne hristiyanmıdır..ülkelerde din ve devlet işleri birbirinden ayrılmazssa problemler çıkar demek istedi arkadaş..ben Hristiyan olduğunu düşünmedim..

Terbiyesize bak ya, bana hristiyansin diyor.
tekrar söylüyorumm hristiyan demedimm.. anladığım kadarıyla yorumlarından dolayı herhalde öylesin demek istedim o kadar övdünki öylesin sandım ama açıkçası şimdi çok sevindim bana kızdığına göre değilsin ohhh beyaaa..

delirdiler herhalde diyorum..saygısızlıklar ve katliamlar asla bitmez bu dünyada..dünyanın çivisi çıkmış..

benim tam beklediğim şey. Adamlar korkmuyorlar, pusup sinmiyorlar zaten ahmaklığa izin vermeyeceğiz demişlerdi. Öyle kötü bir karikatür değil zaten hatta anlamlı. Üzerinde herkes affedildi yazıyormuş. muhammedin de gözünde yaş var.

diyemezsin bana iftira atamazsin !!!

Herşeyde olduğu gibi dindar taklidi yapanları da ayırabilmek gerek.

bakın bir gurup Fransız Hristiyan ırkçılık yaptı diye tüm Hristiyanları kötüleyemeyiz..bir gurup Müslüman ırkçılık yaptığında tüm Müslümanlara maal edilemeyeceği gibi..

gene tartisma gene tartisma yav biz ne zaman kavga etmeden iletisime gecicez bu konularda meraktayim. ?
arkadaş Hristiyanları okadar övdünki Hristiyan sandım seni diyor arkadaşa..aynı zamanda barış içinde yaşayalımda diyor ama

Bende anladigim kadariyla sende cahilsin. Bak anladigim kadariyla diyorum.

diyemezsin bana iftira atamazsin !!!
arkadaşlar rica edeceğim olivya adlı arkadaşın geçmiş yorumlarına bakarmısınız yorumlarından benim anladığımı anlamasmısınız mesaim bitiyor çıkıyorum şu an işten daha yazamicam sen istediğin kadar kız bana anladığım kadarıyla dedim daha ne diyeyim sana o kadar övmeseydin sende

Yahu neden bazi kesimin insanlari dürüst ve dogrucu olamazlar. Yaziklar olsun.
Sayfalardir sohbet ediyoruz güzel güzel, yaptigi seye bakin ya... Anladigim kadariyla diyor.

bizim dinimizde paygamberimizin karikatürü yapılamaz..bunu anlayamıyorlar işte..tabii anlayamıyorlar diye öldürmek gerekmiyor..ama tek teröristler Müslümanlar değil bu bir gerçek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…