- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
ne özrü canım hristiyansın sen demedim..... anladığım kadarıyla dedimm...eğer ben böyle anladıysamm senin yorumlarından bunu çıkarmışım demektirr..Oglumun derhal özrünü buradan okumak istiyorum.
ne olduu.. niye şaşırdın annemm.annemmi
saraylım arkadaşı sizmi doğurdunuzne olduu.. niye şaşırdın annemm.
laik düşüne hristiyanmıdır..ülkelerde din ve devlet işleri birbirinden ayrılmazssa problemler çıkar demek istedi arkadaş..ben Hristiyan olduğunu düşünmedim..ne özrü canım hristiyansın sen demedim..... anladığım kadarıyla dedimm...eğer ben böyle anladıysamm senin yorumlarından bunu çıkarmışım demektirr..
tekrar söylüyorumm hristiyan demedimm.. anladığım kadarıyla yorumlarından dolayı herhalde öylesin demek istedim o kadar övdünki öylesin sandım ama açıkçası şimdi çok sevindim bana kızdığına göre değilsin ohhh beyaaa..Terbiyesize bak ya, bana hristiyansin diyor.
delirdiler herhalde diyorum..saygısızlıklar ve katliamlar asla bitmez bu dünyada..dünyanın çivisi çıkmış..
lütfen abartma, bu tip biriyle ilk kez karşılaşıyor olamazsın.Terbiyesize bak ya, bana hristiyansin diyor.
bakın bir gurup Fransız Hristiyan ırkçılık yaptı diye tüm Hristiyanları kötüleyemeyiz..bir gurup Müslüman ırkçılık yaptığında tüm Müslümanlara maal edilemeyeceği gibi..tekrar söylüyorumm hristiyan demedimm.. anladığım kadarıyla yorumlarından dolayı herhalde öylesin demek istedim o kadar övdünki öylesin sandım ama açıkçası şimdi çok sevindim bana kızdığına göre değilsin ohhh beyaaa..
sen benim yazdıklarımı okumuyomusun sana iftira atmadım ANLADIĞIM kadarıyla dedim aradaki bu farkı anlayamıyormusun..diyemezsin bana iftira atamazsin !!!
sakin..diyemezsin bana iftira atamazsin !!!
arkadaş Hristiyanları okadar övdünki Hristiyan sandım seni diyor arkadaşa..aynı zamanda barış içinde yaşayalımda diyor amagene tartisma gene tartisma yav biz ne zaman kavga etmeden iletisime gecicez bu konularda meraktayim. ?
arkadaşlar rica edeceğim olivya adlı arkadaşın geçmiş yorumlarına bakarmısınız yorumlarından benim anladığımı anlamasmısınız mesaim bitiyor çıkıyorum şu an işten daha yazamicam sen istediğin kadar kız bana anladığım kadarıyla dedim daha ne diyeyim sana o kadar övmeseydin sendediyemezsin bana iftira atamazsin !!!
bizim dinimizde paygamberimizin karikatürü yapılamaz..bunu anlayamıyorlar işte..tabii anlayamıyorlar diye öldürmek gerekmiyor..ama tek teröristler Müslümanlar değil bu bir gerçek..benim tam beklediğim şey. Adamlar korkmuyorlar, pusup sinmiyorlar zaten ahmaklığa izin vermeyeceğiz demişlerdi. Öyle kötü bir karikatür değil zaten hatta anlamlı. Üzerinde herkes affedildi yazıyormuş. muhammedin de gözünde yaş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?