Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

sizde bilirsinizki devlet işleri için yaşamlar yaşanılmaz...bizi birbirimize kırdırmak istediklerini anlamıyormusunuz gerçekten bunu farkedemiyormusunuz..
biz hep bunu dedik..pkk ,apo hdp vs ülkeye daha fazla zarar verdi siz bunu es geçip gezi diyorsunuz..pkk yanlılarının kobane olaylarınında T.Cye verdiği zararın bilançosunu incaleyin netten..

Ben de İstanbul'dayım ama benim gördüklerim şöyle; her üst geçit ve metrobüs durağında bir sürü Suriyeli çocuk/kadın var, parklarda yatıyorlar ve dileniyorlar. Metrobüsler tıkış tıkış kimsenin kimseye yer vermeyi bırak iki adım atacak hali yok. Trafik her gün kilit millet birbirini boğazlayacak yer arıyor. Bir kısım insan çalışmaktan bükülmüşken bir kısmı işsiz, parasız yaşamaya zorlanıyor. Otoyollarda hayvanlar yaralanıyor, ölüyor, işkenceye uğruyor çoğu insanın umurunda bile olmuyor.

Ben objektif bakıyorum ve böyle görüyorum. Dünyaya istediğiniz kadar olumlu bakın gerçekleri değiştiremezsiniz sadece sizde olduğu gibi reddederek, kabul etmeyerek bir hayal aleminde yaşarsınız.

biz hep bunu dedik..pkk ,apo hdp vs ülkeye daha fazla zarar verdi siz bunu es geçip gezi diyorsunuz..pkk yanlılarının kobane olaylarınında T.Cye verdiği zararın bilançosunu incaleyin netten..
biz hep bunu dedik derken siz kimm....??????iyide arkadaşım ne yapalım şimdi ışid çıktı nerden çıktığı belli değil el kaide var ne için var belli değil. bu tarz hareketler şu dünya var oldukça olacaktır biri bitecek biri gelecek insanoğlu bozguncudur bilmezmisin.sen senin etrafından sorumlusun ben benim etrafımdann. ve böyle yayıldığını düşün halk iç içee ne yapalım kıralımmı birbirimizi..gezi olaylarını derken yazık değilmi orada ölenlere..3 5 ağaç niyeti olmadığını anlamadınızmı gelmiyelim bu tarz oyunlara diyorum daha ne diyeyimm

Allah uzun ömür versin oğluna.Bütün yorumları okudum zaten o yüzden alakasız buldum yorumunu.Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum.Benim de size tavsiyem,taraftarı olduğunuz devlet adamlarının ve medyanın size her söylediğine kanmayın.Olaylara etraflıca bakın,insanları 3-5 çapulcu diye aşağılamayı bırakıp dertleri neymiş,ne istiyorlarmış anlamaya çalışın.Birbirimizi anlarsak asıl o zaman kimse bölemez bizi.Selametle...

ne bekliyodun hani şu filimlerde olan robot vari yaşamlarmı oh herşey güzel hastalık yok mücadele yok ekmek için çırpınmak yok varmı böyle bir dünya

çözüm sürecine karşı olan arkadaşlar,ülkenin birlik ve beraberliğinden yana olanlar dedim bizler derken..sadece gezi olayında değil pkk nın yandaşlarıda çok zarar verdi ama hiç ses çıkmadı nedense..zaten barış içindeydik ama doğudaki halk kandırılıyor..

neydiki dertleri canım neydi benim anlamadığım ne varda sen anladınn..

kırılmış zaten kırılacağı kadar..bak bunlar çözümü bekliyor..

ne bekliyodun hani şu filimlerde olan robot vari yaşamlarmı oh herşey güzel hastalık yok mücadele yok ekmek için çırpınmak yok varmı böyle bir dünya

Az önce çok güzeldi hayat, 3-5 çapulcunun lafına bakmayın diyordun şimdi öyle bir dünya mı var diyorsun ne oldu annem? Düşünmeden konuşmamak bol keseden sallamamak gerekiyor demek ki.

Bu arada özgürlükleri gözeten, insan haklarına saygı bekleyen, kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmemesini isteyen kesim çoğunlukla senin çapulcu olarak tabir ettiklerinden oluşuyor, bilgine :)

Oglumun bana Hristiyansin yalanini uydurmussun, yaptigin hakareti gördüm ve okudum. Cok ayip gercekten cok ayip. Özür dilemeni bekliyorum derhal.

bu arada charlie hebdo'nun yarınki kapağında muhammed karikatürü olacakmış. Elinde je suis charlie pankartı taşıyan şekilde. Konu açıp karikatürü koyacaktım ama mune e bir soruyum dedim, cevap dönmedi. ve yarınki sayı 1 değil 3 milyon basılmış.

Sen Tayyipten korkuyor musun?

yok canım biz Müslüman ülkeyiz diye bizi asla almazlar ab ye bu ancak bir fantezi..hükümetle ilgisi yok bu işin..

delirdiler herhalde diyorum..saygısızlıklar ve katliamlar asla bitmez bu dünyada..dünyanın çivisi çıkmış..

dinleri yönetmiyorki..toprak vs sahibi kimse, lider kimse onun çıkarları doğrultusunda yönetilir kimileri din der dini alet eder..hiç bir din kötülüğü emretmez..karalamak için bahane olur ancak..

evet canım insanoğlu öyle senin dediğin gibi yaratılmadı bu zorluklar var ve hep var olacak bunların içinde ne konumdasın sen hayır ne bekliyosun hangi ülkeye gidersen git insanoğlunun bozguncuklarıyla karşılaşıcaksın ne bekliyosunuz anlamıyorumki sen mücadeleni edeceksin okuyacaksın ekmeğini eline alacaksın ter dökeceksin her şey içinn...

Oglumun derhal özrünü buradan okumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…