Tebrikler...Keske tüm müslümanim diyenler su Avrupa`dan ciksada bizde rahat etsek. Hem müslümansan ne isin var Hrastiyanlarin yaninda anlamis degilim. Ülkende yasa pasalar gibi. Ne diye gavurlarin icinde mutlu olmadigin, dinini güzel uygulayamadigin yerde yasarsin. Keske....
O zaman neden katlıam yapan taraf yahudi budist hristiyan olunca olanlara karsı aynı algı olusmuyor"Bunlar Müslüman değil" söylemini doğru bulmuyorum. İşimize gelince bilmem kaç milyar Müslüman var, yüzde bilmem kaçı Müslüman demeyi biliyoruz ama böyle olaylarda "ama onlar Müslüman değil"...Evet Yaratanın istediği ideal Müslüman tanımına uymuyorlar zaten uyan kaç kişi var yer yüzünde bilemiyorum ama neticede İslam dinini benimsemiş insanlar. İslamofobi varsa şayet bunu bizzat Müslümanlar yaratıyor.
Yahudiler de sıyonızmı esas alarak muslumanbebek katlediyorHala gerçek müslüman diyorsunuz ya bu kaçıncı olay bu işin yalanı gerçeği yok müslümanlık bu işte çünkü bunları yapanlar da kurandan ayetlerden referans alıyorlar inandığınız dini sorgulayın bence neden bunlara yer açıyor diye.
Din adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat ElitttO zaman neden katlıam yapan taraf yahudi budist hristiyan olunca olanlara karsı aynı algı olusmuyor
Kk da cok ornek var
Din adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat Elittt
Siyonizm, Filistin'de Yahudiler için yeniden bir vatan kurulmasına destek veren uluslararası Yahudi siyasi hareketidir.Yahudiler de sıyonızmı esas alarak muslumanbebek katlediyor
Hrıstyan kara kıtanın kanını emiyor
Bunlar bu dınle alakalıdır diyor musun hayır varsa yoksa Islam
Yahudiler ın bır kısmı ıcın musluman kanı helaldırDin adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat Elittt
Kara kıtaya dinını verip zengınlıgı alan kımDin adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat Elittt
Sabra ve satılla katliam ıDin adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat Elittt
Hangi ayetlerden referans alıyorlar mesela? Gördüğüm kadarıyla maşallah çok iyi biliyorsunuz. Söylediklerinizi somutlaştırın da biz de öğrenelim.
Yahudiler de sıyonızmı esas alarak muslumanbebek katlediyor
Hrıstyan kara kıtanın kanını emiyor
Bunlar bu dınle alakalıdır diyor musun hayır varsa yoksa Islam
Hanim efendi bilerek mi yapıyorsunuzİsrailin yaptığını yahudilere neden bağlıyorsunuz?
hani ışidin yaptıkları islamla alakası yoktu ee israilinkiler neden birden yahudilerin oldu?
ayrıca israil'e laf eden önce hamas'ın yaptıklarını eleştirecek ateşkes zamanı saldırmak neymiş diye soracak.
Tefsir tarihi“Savaş, hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı. İhtimal ki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir ve ihtimal ki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir”(Bakara 216)
“Allah yolunda muharebe edin. Bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitici, kemaliyle bilicidir.” (Bakara 244)
“(Ey müminler!) sizler gerek hafif, gerek ağırlıklı olarak elbirlik (savaşa) çıkın. Allah yolunda mallarınızla,canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu, sizin için çok hayırlıdır.”(Tevbe 41)
“Allah’a ve ahiret gününe iman edenler mallarıyla ve canlarıyla cihad etmekten (kaçınmak için) senden izin istemezler. Allah takva sahiplerini bilendir.” (9/44)
“Savaş, hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı. İhtimal ki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir ve ihtimal ki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir”(Bakara 216)
“Allah yolunda muharebe edin. Bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitici, kemaliyle bilicidir.” (Bakara 244)
“(Ey müminler!) sizler gerek hafif, gerek ağırlıklı olarak elbirlik (savaşa) çıkın. Allah yolunda mallarınızla,canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu, sizin için çok hayırlıdır.”(Tevbe 41)
“Allah’a ve ahiret gününe iman edenler mallarıyla ve canlarıyla cihad etmekten (kaçınmak için) senden izin istemezler. Allah takva sahiplerini bilendir.” (9/44)
Hmm. Siz de bu ayetlerden yola çıkarak Hz. Muhammed'e hakaret edildiğinde cinayet işlenebileceği sonucuna vardınız öyle mi? Ayetin bir öncesinde ya da bir sonrasında ne denildiğine baktınız mı? Kuran'ı bütünüyle incelediniz mi? Haksız yere öldürmemekten de bahsediyor. Ve yahut cihad kelimesinin anlamı safi savaşmak cinayet işlemek midir? Önce bunları araştırsaydınız. Ama siz kör olmuşsunuz. Durum vahim.
İsrailin yaptığını yahudilere neden bağlıyorsunuz?
hani ışidin yaptıkları islamla alakası yoktu ee israilinkiler neden birden yahudilerin oldu?
ayrıca israil'e laf eden önce hamas'ın yaptıklarını eleştirecek ateşkes zamanı saldırmak neymiş diye soracak.
Tefsir tarihi
tefsir usulü
hadis tarihi
hadis usulü
bu ilimlerden haberin var mı ? Yoksa sus.
Hanim efendi bilerek mi yapıyorsunuz
Bu saldırıyı islamla alakalandiran sen ve diğerleri için bu örnekleri verdim
yanı durum İslam'la alakali ise -size göre- o zaman neden diğer konularda aynı yorumu yapmıyorsunuz diyorum
daha yazılanları anlamiyorsunuz
Ayrıca İsrail Hamas durumu
bebek ve kadınların katlini
çocukların hapse atılmasını doğrulamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?