Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

Tebrikler...
Yulın en fasıst ve cırkın yorumu odulunı aldın

O zaman neden katlıam yapan taraf yahudi budist hristiyan olunca olanlara karsı aynı algı olusmuyor
Kk da cok ornek var

Yahudiler de sıyonızmı esas alarak muslumanbebek katlediyor
Hrıstyan kara kıtanın kanını emiyor
Bunlar bu dınle alakalıdır diyor musun hayır varsa yoksa Islam

O zaman neden katlıam yapan taraf yahudi budist hristiyan olunca olanlara karsı aynı algı olusmuyor
Kk da cok ornek var
Din adina katliam yapan ne Hristiyan, nede baska bir din duydum bu yasima kadar. Bilgin var ise lütfen bizi aydinlat Elittt

Siyonizm, Filistin'de Yahudiler için yeniden bir vatan kurulmasına destek veren uluslararası Yahudi siyasi hareketidir.
Ama sen benim dinime hakaret ettin diyip öldüreni duymadim.
Wikipedia`dan alinti...

Hangi ayetlerden referans alıyorlar mesela? Gördüğüm kadarıyla maşallah çok iyi biliyorsunuz. Söylediklerinizi somutlaştırın da biz de öğrenelim.

“Savaş, hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı. İhtimal ki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir ve ihtimal ki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir”(Bakara 216)

“Allah yolunda muharebe edin. Bilin ki şüphesiz Allah hakkıyla işitici, kemaliyle bilicidir.” (Bakara 244)

“(Ey müminler!) sizler gerek hafif, gerek ağırlıklı olarak elbirlik (savaşa) çıkın. Allah yolunda mallarınızla,canlarınızla cihad edin. Eğer bilirseniz bu, sizin için çok hayırlıdır.”(Tevbe 41)

“Allah’a ve ahiret gününe iman edenler mallarıyla ve canlarıyla cihad etmekten (kaçınmak için) senden izin istemezler. Allah takva sahiplerini bilendir.” (9/44)

İsrailin yaptığını yahudilere neden bağlıyorsunuz?
hani ışidin yaptıkları islamla alakası yoktu ee israilinkiler neden birden yahudilerin oldu?
ayrıca israil'e laf eden önce hamas'ın yaptıklarını eleştirecek ateşkes zamanı saldırmak neymiş diye soracak.

Hanim efendi bilerek mi yapıyorsunuz
Bu saldırıyı islamla alakalandiran sen ve diğerleri için bu örnekleri verdim
yanı durum İslam'la alakali ise -size göre- o zaman neden diğer konularda aynı yorumu yapmıyorsunuz diyorum
daha yazılanları anlamiyorsunuz
Ayrıca İsrail Hamas durumu
bebek ve kadınların katlini
çocukların hapse atılmasını doğrulamiyor

Tefsir tarihi
tefsir usulü
hadis tarihi
hadis usulü
bu ilimlerden haberin var mı ? Yoksa sus.

Hmm. Siz de bu ayetlerden yola çıkarak Hz. Muhammed'e hakaret edildiğinde cinayet işlenebileceği sonucuna vardınız öyle mi? Ayetin bir öncesinde ya da bir sonrasında ne denildiğine baktınız mı? Kuran'ı bütünüyle incelediniz mi? Haksız yere öldürmemekten de bahsediyor. Ve yahut cihad kelimesinin anlamı safi savaşmak cinayet işlemek midir? Önce bunları araştırsaydınız. Ama siz kör olmuşsunuz. Durum vahim.

Bosuna zahmet edip muslumanlari oldurmesinler, zaten müslümanlar birbirlerinin icabina bakiyorlar. Orta dogudaki müslüman ulkelere soyle bi bakarsak hepsi savas halinde. Ey insaf hergün onlarca kisi oluyor, olende musluman oldurende. Bizim dinimiz hosgoru dini degilmi (!) Azcik merhametli olun yahu...

yıl olmuş 2015 halen ayetin öncesi sonrası diyorsunuz adamlar buna bakmıyor ki ben kendi görüşümü anlatmadım dikkat edersen ışidin baz aldığı ayetlerden örnekler ama dogmatik islamcı kafa anlamaz tabii.

Çünkü yahudilerin değiştirilmiş kitabında yazar yahudi olmayanı öldürmenin, gayri yahudi kadınlara tecavüz etmenin ve onların mallarını çalmanın sevap olduğu. Ne dedim? Yahudilerin kitabı İsrail'in değil.

“Şimdi git... onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten, kadına, çocuktan, emzikte olana kadar hepsini öldür.” (tevrat; 1. Samuel Böl. 15/3)
“Ve Allah’ın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak.” (Tevrat; Tesniye Böl. 7/16)
“Ve Allah’ın Rab, onların senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlara ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın” (Tevrat; Tesniye Böl. 7/3)
“İşte bende ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın.” (Tevrat; Mezmurlar Böl. 2/8-9)
“Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtaramayacaklar.” (Tevrat; İşaya Böl. 47/14)
“Acıklı ölümlerle ölecekler.” (Yeremya böl. 16/4)
“Et yeyin ve kan için. Yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.” (Tevrat; Hezekiel Böl. 39/18-20)
“Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla.” (Tevrat; Yeremya Böl. 12/3)

Tefsir tarihi
tefsir usulü
hadis tarihi
hadis usulü
bu ilimlerden haberin var mı ? Yoksa sus.

hadislerin hepsi hurafedir gerçekliğini bilemeyiz bugün.
tefsir desen diyanetin çevirisinden aldım o da yalansa paramız boşa gidiyor o halde :))

pek bilginiz yok anlaşılan. siz gidin bilgili olanınız gelsin.

hamasın yaptıklarını doğruluyormu?
bu saldırıyı islamla bağdaştırırım asıl siz robot gibi aynı şeyi tekrarlar olmuşsunuz bu saldırıyı yapanlar ve sonraki destekçileri bariz müslümandır o halde referansı islamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…