- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Tek derdin bu olsun
Bugun bdv de okudugum en basit dert sukret bence.
Bütün olumsuzluklar sizde toplanmamis da,siz tum yasadiklarinizi olumsuz bi bakis acisiyla yorumluyosunuz .
Teyzem bana boyle soylese ay canim teyzem beni dusunuyo diye sevinirdim ben olsam.
Biraz pozitif olmaya ihtiyaciniz var sanki .
Offfffff, o kadar utaniyorum ki. Cok cok haklisiniz, inanin deli gibi uzgunum. Hatami telafi edecegim
Tepkileriniz hep boyle buyuk ve keskin mi ,lutfen hemen yuklenmeyin kendinize geri donusu olmayan bi hata yapmadiniz sonucta.
Biraz rahat olmaya calisin,bi de aileniz sizin en buyuk dostunuz onlarla iletisiminizi koparmayin,tavsiyelerini dinleyin ama hayatinizdaki kararlari kendiniz verin.
Bana abartma olarak değil de hevesin kırıldığı için herşeyin kötü kısmını görmüşsün gibi geldi.
Çoğu zaman yaşadıklarımız çevremize bize geldiği kadar heyecan verici ya da doğru biseymiş gibi gelmez. Bunu deneyimleyerek öğreneceksin sanırım. Cevapları takacaksan anlatmayacaksın, anlatacaksan takmayacaksin :)
Birde ailenizden hic uzaklasmadiysaniz bence yavaştan ayrı vakit geçirmeye başlayın. Önce sehirdisi sonra yurtdışı vs. Şu an sizi birey olarak değil sadece çocukları olarak görüyor muhtemelen.
Güzelim senin yaşlarında (sanırım yaşın ufak daha) hepimiz birşeylere heves ettik. Şahsım adına, o zamanlarda büyüme, statü atlama olarak gördüğüm şeyler bugün o kadar ufak geliyor ki gözüme... Sen de bir 10 yıl sonra, çok daha büyük şeylerle karşılaşınca hatırlamayacaksın bile bunları.
Kendini topukluyla değil, okuyarak, görerek, yaşayarak geliştirebileceğini anlayacaksın :)
Ailen haklı bir yerde. Sana şu an dış dünya toz pembe geliyor, ne olacak ki diyorsun, verseler dünyayı yakabilecek cesaret var sende şu an. Ben de aynı sendim çok iyi anlıyorum :) Ama ilerde yaşayıp gördükçe hayatın bu kadar basit olmadığını anlayacaksın.
Ve geriye dönüp bakınca, ya hu ne güzel bir hayatım varmış benim o zamanlar diyeceksin. Tecrübeyle sabit...
Mesajiniz icin tesekkur ederim ama bazı soyledikleriniz tutmadi :)
İlk olarak heves ettigim bu tarz seyleri bir statu atlama olarak gormedigimi belirtmek isterim, zahmet edip mesajlarima da bakarsaniz kendimi hep dis gorunusle degil, aklim, dusuncelerimle on planda tutmak isterim. İkincisi ise attigim her adimda mantikli karar vermeye calisirim, yani hadi gezeyim Allah sabahlar olmasın modunda degilim. Kendimi korumasini iyi bilirim o yuzden istersem fizana gideyim orada da ayni ben olurum. Hayatimdan cok cok memnunum, tek kizdigim konu arkamda durulmamasi. En agir olanda bu ya
Hayır topuklu ayakkabı, cahillik vs. ilk mesajından öyle anlaşılıyor cnm. Ama öyle olmadığına sevindim.
İkincisi ben de aynı senin gibiydim, ailemle çok çatıştım o zamanlar. Her zaman demişimdir. En kötü ortama bile girsem bana farketmez diye. Çünkü her zaman kendimi korumasını bilirim, kimse aklımı çelemez ve hala da öyleyim. Yaşla değil tamamen karakterle alakalı. Ama bunu herşeyden tedirgin olan hassas ailelere anlatamıyoruz. Annem daha yeni yeni şu an bana hak veriyor, yaşım 30. Ama o zaman cahildir, yaşı küçüktür diye baktıkları için bizim dediklerimizin bir önemi yoktu. Türk aileleri böyle.
Ama yaş ilerledikçe, bunlar basit geliyor. Hele ki iş hayatına atılınca zaten kimse karışmıyor. Gece de çıkıyorsun, tatile de gidiyorsun... Hayat o zaman başlıyor, güzellikleri ve zorluklarıyla
Alınganlık yapmışsın.
Ama istersen Fransa'ya da gidersin, Mars'a da. Bunu aklından çıkarma :)
Ozur dilerim demek ki tam olarak aciklayamamisim. Dusunceleriniz icin tesekkurler, aklimin bir kosesine yazdim. Opuyorum!
AVM DE TOPUKLU AYAKKABI GİYMENİN NERESİ KOMİK BEN BUNA TAKILDIM?
Valla ben de şok oldumBende bunu anlamlandiramadigim icin iki saat savas verdim burda :)
Düşüncelerıme tercüman olmuşsunuz. Nasıl da abartmışlar çok komik filan diye. Sanki palyaço ayakkabısından filan bahsediyorlar. Komik olan şey insanları kılık kıyafet tercihlerini yargılamak. Bence başörtüsü takanlar çok komik oluyo filan desen herkes özgürlükçü olur ama topuklu ayakkabı gıyenlere saydırmak serbest galiba. Ben de topuklu ayakkabı tercih etmem normal hayatımda ama insanların tercıhlerıyle de dalga geçmek çocukça. Giyen kişi kendinı öyle rahat ve güzel hissediyorsa ne mutlu ona.AVM DE TOPUKLU AYAKKABI GİYMENİN NERESİ KOMİK BEN BUNA TAKILDIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?