Butun olumsuzluklar bende toplanmis!!

Bütün olumsuzluklar sizde toplanmamis da,siz tum yasadiklarinizi olumsuz bi bakis acisiyla yorumluyosunuz .

Teyzem bana boyle soylese ay canim teyzem beni dusunuyo diye sevinirdim ben olsam.

Biraz pozitif olmaya ihtiyaciniz var sanki .

Bütün olumsuzluklar sizde toplanmamis da,siz tum yasadiklarinizi olumsuz bi bakis acisiyla yorumluyosunuz .

Teyzem bana boyle soylese ay canim teyzem beni dusunuyo diye sevinirdim ben olsam.

Biraz pozitif olmaya ihtiyaciniz var sanki .

Offfffff, o kadar utaniyorum ki. Cok cok haklisiniz, inanin deli gibi uzgunum. Hatami telafi edecegim

Offfffff, o kadar utaniyorum ki. Cok cok haklisiniz, inanin deli gibi uzgunum. Hatami telafi edecegim

Tepkileriniz hep boyle buyuk ve keskin mi ,lutfen hemen yuklenmeyin kendinize geri donusu olmayan bi hata yapmadiniz sonucta.

Biraz rahat olmaya calisin,bi de aileniz sizin en buyuk dostunuz onlarla iletisiminizi koparmayin,tavsiyelerini dinleyin ama hayatinizdaki kararlari kendiniz verin.

Evet, kisiligimde olumsuz ozelliklerimi azaltmak icin daha 40 firin ekmek yemem lazim. Aslinda kimse hakkinda kotu dusunmem cok iyi niyetli safimdir ama sinirlenince gozum donuyor diyebilirim, cok agir konusurum kimseyi tanimam, kinciyimdir bir de. Kendi dogrularim disinda baska insanin dogrularini da onemserim ama bana soyleyis tarzlari kiriciysa gardimi aliyorum niyeyse, keske bu kadar kirilgan ve hassas olmasaydim. İlerde cok zorluk cekecegim bu alinganligim yuzunden. Bir de insanlar korkuyor benden, bir anda parliyorum cunku, erkek arkadasimda cekinir oldu birsey soylemekten, tavir koyuyorum hemen. Neden boyleyim cok gerginim destek alacak gucum yok haliyle, kendi kendime yenmeliyim

Bana abartma olarak değil de hevesin kırıldığı için herşeyin kötü kısmını görmüşsün gibi geldi.

Çoğu zaman yaşadıklarımız çevremize bize geldiği kadar heyecan verici ya da doğru biseymiş gibi gelmez. Bunu deneyimleyerek öğreneceksin sanırım. Cevapları takacaksan anlatmayacaksın, anlatacaksan takmayacaksin :)

Birde ailenizden hic uzaklasmadiysaniz bence yavaştan ayrı vakit geçirmeye başlayın. Önce sehirdisi sonra yurtdışı vs. Şu an sizi birey olarak değil sadece çocukları olarak görüyor muhtemelen.

Cok dogru teshis, evet aynen oyle hissettim. Neden bilmiyorum ama paylasmak istedim bir insan sevincini ailesiyle paylasamazsa kim ile paylasir neticede...

Ikıncı mevzu konusunda katılıyorum, kendimi onlarin yerine koyuyorum bende endiselenirdim diyorum ama mantikli dusunuldugun de evden ciktigimizda bile Allah korusun olme ihtimalimiz varken bu kadar korumaci olmak bana bos geliyor. "Biz tedbirimizi alalim da" diyorlar, bilmiyorum ya bir arpa boyu yol gidemedim vallahi ailemi dusunmekten, onlari da uzmeyeyim aman gozleri arkada kalmasin diye diye evdeyim iste oturuyorum

Güzelim senin yaşlarında (sanırım yaşın ufak daha) hepimiz birşeylere heves ettik. Şahsım adına, o zamanlarda büyüme, statü atlama olarak gördüğüm şeyler bugün o kadar ufak geliyor ki gözüme... Sen de bir 10 yıl sonra, çok daha büyük şeylerle karşılaşınca hatırlamayacaksın bile bunları.

Kendini topukluyla değil, okuyarak, görerek, yaşayarak geliştirebileceğini anlayacaksın :)

Ailen haklı bir yerde. Sana şu an dış dünya toz pembe geliyor, ne olacak ki diyorsun, verseler dünyayı yakabilecek cesaret var sende şu an. Ben de aynı sendim çok iyi anlıyorum :) Ama ilerde yaşayıp gördükçe hayatın bu kadar basit olmadığını anlayacaksın.

Ve geriye dönüp bakınca, ya hu ne güzel bir hayatım varmış benim o zamanlar diyeceksin. Tecrübeyle sabit...

Mesajiniz icin tesekkur ederim ama bazı soyledikleriniz tutmadi :)
İlk olarak heves ettigim bu tarz seyleri bir statu atlama olarak gormedigimi belirtmek isterim, zahmet edip mesajlarima da bakarsaniz kendimi hep dis gorunusle degil, aklim, dusuncelerimle on planda tutmak isterim. İkincisi ise attigim her adimda mantikli karar vermeye calisirim, yani hadi gezeyim Allah sabahlar olmasın modunda degilim. Kendimi korumasini iyi bilirim o yuzden istersem fizana gideyim orada da ayni ben olurum. Hayatimdan cok cok memnunum, tek kizdigim konu arkamda durulmamasi. En agir olanda bu ya

Hayır topuklu ayakkabı, cahillik vs. ilk mesajından öyle anlaşılıyor cnm. Ama öyle olmadığına sevindim.

İkincisi ben de aynı senin gibiydim, ailemle çok çatıştım o zamanlar. Her zaman demişimdir. En kötü ortama bile girsem bana farketmez diye. Çünkü her zaman kendimi korumasını bilirim, kimse aklımı çelemez ve hala da öyleyim. Yaşla değil tamamen karakterle alakalı. Ama bunu herşeyden tedirgin olan hassas ailelere anlatamıyoruz. Annem daha yeni yeni şu an bana hak veriyor, yaşım 30. Ama o zaman cahildir, yaşı küçüktür diye baktıkları için bizim dediklerimizin bir önemi yoktu. Türk aileleri böyle.

Ama yaş ilerledikçe, bunlar basit geliyor. Hele ki iş hayatına atılınca zaten kimse karışmıyor. Gece de çıkıyorsun, tatile de gidiyorsun... Hayat o zaman başlıyor, güzellikleri ve zorluklarıyla

Ozur dilerim demek ki tam olarak aciklayamamisim. Dusunceleriniz icin tesekkurler, aklimin bir kosesine yazdim. Opuyorum!

Seviyorlar endiseleniyorlar..
Ay gitsin bi evladi olan ben miyim yaşasın görsün diyemedikleri için kızmayın..
İnsan anne olunca hep korumak istiyor bazen evladını üzmek pahasına..
Doğru demiyorum ama böyle..
Bu kadar alınıp kızmak yerine onları anlamaya ve kendinizi anlatmaya çalışın..
Basarimi mi istemiyorlar demeniz ? Bu mu sizce sebepleri? Ve evet altinsiniz.. muhtemelen sadece anneniz için hep öyle olacaksiniz.. hepimiz gibi..

Bende bunu anlamlandiramadigim icin iki saat savas verdim burda :)
Valla ben de şok oldum
Avm ye topuksuz ayakkabı ile gidilecek diye bir kural mı var ki bu sekilde gtmeyenler komik olsun
Topuklu giyip yürümeyi beceremeyenler tamam komik oluyor ama heryerde komik oluyor
Avm nedir yani
Ben her cıktıgımda topuklu giyerim aksine düz ayakkabıdan cok hoslanmam

AVM DE TOPUKLU AYAKKABI GİYMENİN NERESİ KOMİK BEN BUNA TAKILDIM?
Düşüncelerıme tercüman olmuşsunuz. Nasıl da abartmışlar çok komik filan diye. Sanki palyaço ayakkabısından filan bahsediyorlar. Komik olan şey insanları kılık kıyafet tercihlerini yargılamak. Bence başörtüsü takanlar çok komik oluyo filan desen herkes özgürlükçü olur ama topuklu ayakkabı gıyenlere saydırmak serbest galiba. Ben de topuklu ayakkabı tercih etmem normal hayatımda ama insanların tercıhlerıyle de dalga geçmek çocukça. Giyen kişi kendinı öyle rahat ve güzel hissediyorsa ne mutlu ona.

Arkadaş bambaşka bi şeyden bahsetmiş millet gelip topuklu ayakkabı giyen kadınlara hasetlerını kusmuş. Cahillık derken topuklu ayakkabı konusundaki, hayat konusundaki tecrubesızlıgınden bahsediyor. Topuklu ayakkabı cahilliği mi alıyormuş diye cevap almış. Neymiş bu topuklu ayakkabılı kadınlara duyulan öfke bu kadar.

Tepkin fazla olsa da isyanında haklısın. Patlama noktan olmuş belli ki. Hayat yaşamadan, hata yapmadan öğrenilmiyor. Muhtemelen 20 li yaşlarının başındasın. Bu yaşta risk almazsan bi daha hayatının hiç bir döneminde alamazsın. Sadece senin ailenin böyle olduğunu sanma. Ne yazıkki ülkemizde ne kadar koruyucu olursan o kadar iyi anne baba olursun gibi bi algı var. Sen onları da anlamaya, idare etmeye çalıs ama bi yandan da hayatı tecrübe etmekten geri kalma. Belli ki bu zamana kadar hiç hayır demediğin için bu noktaya gelmiş işler. Topuklu ayakkabı giyme, sonra gelip teyzene anlatma heyecanın çok sevimli. Kafana koyduğunu yapmaya devam et, sen bı yetıskınsın onlar da buna alısacaklar zamanla. Kesinlikle yurtdışına git bence. Bekledikçe dünyanın daha bi yer olacağını sanmıyorum. Ki emin ol yurtdışında şu an evinde olduğundan daha düşük bi ihtimal başına kötü bi şey gelme olasılığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…