Butun olumsuzluklar bende toplanmis!!

kendisi giymek isteyip de yürümeyi beceremeyen bayanlar yazmıs sanırım :))

Yorumunuz icin tesekkur ederim, evet anlamaya calisiyorum o kadar bencil degilim fakat kendimi arkadaslarimla kiyasladigim da bazen keske ailemi arkama alip devam edebilseydim diyorum cunku hayatimin en guzel caglarindayim, ogrenciyim ve universitelerde gencler gezsin, kultur tanisin, sosyallesin diye bir ton imkan saglaniyor, hic birini adam akıllı kullanamiyorum sırf bu sebepten. Aydin'da okuyorum ailemin yanina gidiyorum İzmir'e gidiyorum her hafta sonu, gitmedigim bir hafta yok ki aktivitelerle ilgileneyim.

Ne guzel, ayaklariniz alismis ve eminim yakisiyordur da. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim :)

Beni anladiginiz icin cok tesekkur ederim, sonunda dusuncelerime destek veren birilerinin oldugunu gormek cok memnun etti, aksi mesajlar gelince "sanirim ben yalnis dusunuyorum" dedim, hatayi kendimde aradim ama degilmis. Haklisiniz tepkim fazlaydi fakat dolmustum, size katiliyorum hayat deneyim ve tecrubelerden ibarettir, 21 yasindayim ve bazi konularda tecrubesiz oldugumu dusunuyorum, hala annemin kanatlarinin altindayim, dediginiz gibi asla hayir demem ama bundan sonra bana yarari varsa gerekeni yapacagim. Ayakkabi mevzusunda da agzim yandi zaten, icimdeki heves oldu diyebilirim. Yurtdisi mevzusu var bu yil Erasmus'a basvuracagim biraz onunda stresi oldugu icin boyle diken ustunde olabilirim, cok gerginim zaten rahatlayamiyorum, kazanirsam 1 yil gelmeyecegim ama yeter ki kazanayim artik dis dunya ile savasmak istiyorum bende.

Eyvam değil,evham önce onu düzeltelim mi canım
Topuklu giymek istemişsin heves etmişsin ama bunu da çok büyük mesele haline getirmiş konu etmişsin.Başlangıç için 7 cm fazla.
Ailen senin başarılı olmanı istemediklerinden değil,kaygılandıkları ,başına kötü bir şey gelir korkusu taşıdıkları için.Ama tabiki sen hedeflerinden vazgeçme.
Çokta büyütme mesele yapma ve barış.

Kusura bakmayin o an ki sinirimle yalnis yazmis olabilirim :) Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…