- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
yatak odanı kitle. özel önemli eşyalarını da kilitli odaya koy.Eşim 500 TL'ye yaptırdı nargile takımını. Onu kırmam söz konusu bile olamaz malesef..
Sürekli olmaz ama.
O kadar doyamıyorlarsa kendi evlerine de alsınlar nargile takımı bi zahmet.
Eşinizi iyi nargileci bellemişler kendilerine, suistimal bu resmen ve hiçe saymak.
Eşinizle konuşacaksınız, memnuniyetsizliğinizi, hırpalandığınızı, affedersin de hani nargile işinin mokunun çıktığını vs. açıkça konuşun. Zoraki evinize gelmezler herhalde eşiniz biraz ayak çekmeyi becerebilirse.
Eşim 500 TL'ye yaptırdı nargile takımını. Onu kırmam söz konusu bile olamaz malesef..
Aslında söylüyorum gelmesinler istemiyorum, özellikle o kişiyi evimde asla istemiyorum diyorum daha dün gece dedim.yatak odanı kitle. özel önemli eşyalarını da kilitli odaya koy.
gelenlere köle gibi hizmet etme cayı demle termosa koy. orta masaya tabak canak ikramlıklarını koy . yedek cay demle. sen kızınla ilgilen millet masadan alsın alacağını
yada her türlü kavgaya lafa kendi hazırlayıp kocanagelmesinler artık istemiyorum yada azar azar gelsinleri söyle.
Benim eşim bunu yapamıyor malesef. Hepsinde numaram var ama onlar eşimi aramayı tercih ediyorlar, çünkü mutlaka kabul edecek biliyorlar.Benim eşimi de teyzesi aramıştı yeni evlendiğimizde size geleceğiz müsait misiniz diye eşim de evin hanımını arayın beni değil ben işteyim diyip kapatmış telefonu beni aradı teyzesi buyrun gelin dedim
Daha da diyemez eşime müsait misiniz diye takdir ettim eşimi
Sende eşin madem bu konuda anlayışsız misafirler gelince güzel bi şekilde hadi hanımlar çayları getirelim vs vs diyip yaptırabilirsin
Bebek olan bir eve bu kadar kişinin gelmesi yanlış
Evde kiracıyız ve hiç bir odanın anahtarı yok malesef..yatak odanı kitle. özel önemli eşyalarını da kilitli odaya koy.
gelenlere köle gibi hizmet etme cayı demle termosa koy. orta masaya tabak canak ikramlıklarını koy . yedek cay demle. sen kızınla ilgilen millet masadan alsın alacağını
yada her türlü kavgaya lafa kendi hazırlayıp kocanagelmesinler artık istemiyorum yada azar azar gelsinleri söyle.
Nayloncuyu bos gonderirsin mademNargileyi versem, nayloncunun elindeki her şeyi alırım, hatırı sayılır bir miktara yapıldı çünkü.
Aslında işin çözümü eşimde bitiyor araya biraz mesafe koysa çok iyi olacak ama yapamıyor bunu. Ve çözüm bulmak da bana kaldı..
Eee sen söylemiş sin ne yapacağını adam senin akrabalarinla görüsmüyor ama kendi sülalesi girip çıkıyor bir cinnet yeter kopar kıyameti gelemesin kimse yada aynı hoşgörüyü senin tarafa da göstersin. Korkma bisey olmaz benim kimsem gelmez evime eşim demek zorunda kaldığım şahıs yüzünden ama onunda bacısı teyzesi halası kim varsa adim atamazlar evime onu geç arayamazlar bile biraz eşitlikYemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Haklısın canım eşim müdahale etmez ve ben bir şey yaparsam, ben suçlu durumuna düşerim bunu iyi biliyorum. Ondan bir hamle beklemekten başka çare yok galiba.Siz, eşinizden destek göremezseniz eşinizin akrabaları karşısında, ne yapsanız adı "Terbiyesizlik" olur, anladınız muhtemelen demek istediğimi. Eşiniz bunu yapamazsa ve siz müdahil olursanız, normal tartışma aralığınızın harareti yükselebilir.
Uyarınızı önden yapın konuşun da, en azından tahammül edemediğiniz noktada akrabanın birine ters davranırsanız, eşinize "Sana artık dayanamıyorum demiştim! Seni sevdiğim için akrabalarını hoş tutmak adına kendimden bu kadar ödün verirken, bana biçtiğin değeri de görmüş oluyorum çok teşekkür ederim!" filan der kakarsınız başına.
Ama bilmiyorum ne derece etkili olur bunun gibi fevri konuşmalar.
İletişiminiz nasıldır bilmediğimden...
Evet, yorumlar genelde bu yönde, Umarım başarabilirim canımVaveylaaaa
Benim baba tarafım da çok kalabalıktır. Annem de senin gibiydi, misafir için paralardı kendini. Ben yemeğe gelen küçük kuzenlere falan iş paylaştırıyorum direk. Biri sofrayı kuruyor, beriki topluyor, yenge bir şeyler yapıyor falan.
Başta garip geliyordu, alıştılar.
Kocan ne yazık ki dün gece de konuştuk, anlatmayla anlayacak bir adam değil, sen bir sistem oturtacaksın.
İnşallah. Eşine, yetişemediğini, hem bebeğin, hem hizmetin, hem temizliğin seni çok yorduğunu, altından kalkamadığını söyle. Böyle her hafta her hafta, işin ucundan tutmayan insanlarla ve kocayla olmaz.Evet, yorumlar genelde bu yönde, Umarım başarabilirim canım
Akrabayı geçtim, annemle hiç görüşmüyor, abime karşı sebebini bilemediğim bir kini var, ve ben hazmedilemeyecek çok şey duyduğum halde annesine babasına surat bile asamıyorum. Biz de eşitlik yok malesef, o yapar ama ben yaparsam iş büyür napar eder beni suçlu çıkarırEee sen söylemiş sin ne yapacağını adam senin akrabalarinla görüsmüyor ama kendi sülalesi girip çıkıyor bir cinnet yeter kopar kıyameti gelemesin kimse yada aynı hoşgörüyü senin tarafa da göstersin. Korkma bisey olmaz benim kimsem gelmez evime eşim demek zorunda kaldığım şahıs yüzünden ama onunda bacısı teyzesi halası kim varsa adim atamazlar evime onu geç arayamazlar bile biraz eşitlik
Bıktım canım bıkmam mı?Ayyyy basima agrilar girdi ufff
konunun tamamini bile ookuyamadim
arkadas bu nedir ya
basil bir kafadir
nargile salonumu sizin eviniz ve o igrenc kokudan bikmadinizmi
evladinizada yazik ustunuze basiniza illeki siniyor
asssslaaaa izin vermeyin kuzenmus neymis
tamm illeki misafir gelinecek ama yax geldi hergun toplanak sizin bakondan nargile icelim olacak is degil
Canım sen emir vermiyorsun onların ayaklarında hizmetlerine dönüyorsun ondan yüz bulup geliyorlar sen onlara iş buyur bak bakalım öle sık geliyorlar mıHaklısın, öyle yapmayı deneyeceğim bundan sonra..
Çekiniyorum emir vermeye ama bu böyle gitmez.
Arkadas Allah sana sabir versinBıktım canım bıkmam mı?
Ailesi ve akrabaları herşeyin önünde, eşinin, çocuğunun önünde tutan birine bunu anlatamıyorum malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?