- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
RAhatsız olduğumu hep dile getiriyorum, dün akşam eve gelince de söyledim. Bundan sonra kızımdan dolayı evde nargile içmiyorum diyeceksin dedim.
Tamam dedi, inşallah sözünde durur.
Maalesef benim esimde annemle bile konuşmaz evlerine gitmez ama bende evime kimseyi katmam asla muhatap olmam walla asarim suratimi sokarim lafimi isterse bosasin umurum değil zaten beni çok şeyler yıprattı ayrilacagim ama ayrılmadan da yine keyif yasatmiycam onlara sende susma ya o ev sadece onun değil hic bisey yapamiyorsan as suratını al çocuğunu çekil odana herkes anlar daha da gelemezlwr evineAkrabayı geçtim, annemle hiç görüşmüyor, abime karşı sebebini bilemediğim bir kini var, ve ben hazmedilemeyecek çok şey duyduğum halde annesine babasına surat bile asamıyorum. Biz de eşitlik yok malesef, o yapar ama ben yaparsam iş büyür napar eder beni suçlu çıkarır
Sonra kv kp sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun, derdin ne diye gelir benim başıma dikilir..
Arkadaşlar kızımla ilgilendiğim için son yorumlara cevap veremedim..
Söylediğiniz gibi gelen misafirlere emir vermeye iş bölümü yapmaya çalışıcam, umarım yapabilirim..
Ve eşime de nargile konusunda bir çok kişiyle içmesinin sağlıksız olduğunu söyleyeceğim. yada onlara artık evde nargile içmeyeceğini söylemesini isticem, buna dün tamam dedi, sözünde durmasını istediğimi tekrarlıcam.
Yemeğe mi geliyorlar ? Hizmet konusu nasıl ? Giderken toplanıyor mu etraf ?
Bize de minibüsle :) gelirler . 23 kişiyi geçiyor çoğunlukla . Ama bir sistem.kurdum, ellerinde yemekle gelirler, ya da gelince birlikte yapılır.
Mutfak.ve etraf itinayla toplanır ve giderler.
Çok sık olmaya başlayınca kuruldu bu sistem :)
Başa gelen.. :)
Aslında bizimkilerin arasında da bir kavga çıksa fena olmaz :)Esiminkiler de kalabalık takiliyorlar bende senin gbi sok oluyordum her seferinde
Neyse arada kavga çıktı da 2 ye bolunduler bi kisimdan kurtildum artık rahatım
Vallah ben cikartmadim
Eşini karsına alıp oyle sınırlenmeden sakın ve tatlı bir ses tonuyla ben boyle kalabalığa alışkın degilim evet sende haklısın akrabalarını kalabalık oturmayı cok sevıyorsun ben buna saygı duyuyorum ve aynı saygıyı senden de beklıyrm demelısın.. sakın kavga ortamı yaratma cunku bunu kullanıp dahada dıkıne gıdecektır..bır kere hayat hersey ates pahası ne oyle surekli sızın evinizde bıtıyorlar. . Benım eşimede kalsa onun ailesıde toplanıp gelır ama ben bastan rotayı koydum. Senınkıler cok yuzsuz tipler belli vallahi kadın onaylamadan uygunmu degilmi bilmeden gıdılırmı! Cekınme sende sana gelcez denilince aa bız gelelim de uygun degilim rahatsızıım fln dr belli et onlara tavrını bırak ya kotu bilsinler senı .. senden cocugundan onemli mı dıs kapının mandalları..sen eşinle iyi ol ters gıtmeYemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Çayı, çerezi, pastası, meyvesi ' aman bak bir sürü şey ikram ettiler ' desinler diye herşeyi yaparız..
Ve benim kızım zaten huysuz bir çocuk gece 12- 1e kadar otururlar..
Onlar gittiğinde savaştan çıkmış gibi hissediyorum, kızımla ilgilenecek gücü bulamıyorum..
Allahım, insanlari idare etmek zorunda kalmak çok kötü bir şey.
Ben bu insanlara evimde istemiyorum ve bunu belli edecek ne yapabilirim?
Yemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Çayı, çerezi, pastası, meyvesi ' aman bak bir sürü şey ikram ettiler ' desinler diye herşeyi yaparız..
Onlar gittiğinde savaştan çıkmış gibi hissediyorum, kızımla ilgilenecek gücü bulamıyorum..
Şimdi burda ne kadar anlatsam da yaşadığım stresi inan anlatamam , bir de o kişi gözden kaybolunca acaba napıyor, hangi odaya girdi, amacı ne? Bir de bu stresi var..Eğer çocuğum yoksa, ve gelenler yemeğe değilde yemekten sonra çaya kahveye geliyosa benim için sorun olmazdı isterlerse 30 kişi gelsinler.Bardakları çerez tabaklarını doldur makineye bitti.Ama yemeğe geliyolarsa cinnettt... Küçük bebeğim varken geliyolarsa yine cinnettt..... Ama eşiniz sözkonusu ailesi olduğunda size arkasını dönüyorsa (öyle demişsiniz) o zaman dicek bişeyde bulamıyorum.Ben normalde söylerdim ne kadar düşüncesiz bi insansın sen ya kolay sanıyosun galiba o kadarinsana hizmet etmeyi filan diye dırdır.O tarz.
Yanlış anlamayın fazla mı pasifsinizYemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Bir kere yaptım, rest çektim ' sen benim ailemle görüşmüyorsan, ben de senin ailenle arama mesafe koyarım ' dedim..Eşin senin akrabalarınla görüşmemek için ne yapıyorsa sende onu yap
Bu kadar zor olmamalı
Yok canım bu misafir türü insanın ömründen ömür alıyor yani.Misafir berekettir ...
Şimdi burda ne kadar anlatsam da yaşadığım stresi inan anlatamam , bir de o kişi gözden kaybolunca acaba napıyor, hangi odaya girdi, amacı ne? Bir de bu stresi var..
anlaştık eşimle yalnız olursa o kişiyi eve kabul etmiyoruz ama kalabalığın arasında kaynıyor o da geliyor ve bir şey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?