- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Eşimin kuzenleri, yengeleri, halaları Vs, bayağı kalabalık bir sülale ve hepsi kv'nin oturduğu mahallede oturuyor..
Eşimin Akrabaları diye kötülemek istemiyorum, ama tüm sülale toplanıp bize gelmelerinin nedenini biliyorum.
Eşim bayağı koyu nargile tiryakisidir. Evde de var nargilesi.
Ve bütün bu kuzenler, yengeler dışarı çıkıp nargile içemedikleri için hep eşimin etrafında dolaşırlar.
- X, senin balkona toplanalım.
- X bizden habersiz nargile içersin demek.
- X, yaz geldi artık bize nargile yaparsın gibi...
Ve bize gelmek için beni değil eşimi aradıkları için benim bir tek bana hödük olan kocacım, başka kimseye asla hayır diyemez..
Ve benim 18 aylık kızım var, eşim bana bu konuda yardım eden birisi değil, misafirler zaten keyfine bakıyor.
Ben kızımla mı ilgileneyim, onlara hizmet mi edeyim?
Ne yapacağımı şaşırıyorum..
BU KUZENLERDEN BİRİNİN HIRSIZLIK HUYU VAR VE BEN BİR KERE YATAK ODAMDAN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM.
BİR ŞEY EKSİK DEĞİLDİ AMA BİR BAŞKASININ BENİM ÖZELİME GİRMİŞ OLMASI TEDİRGİN OLMAMA YETTİ.
Kulağında telefon güya telefonla görüşüyordu.
Dün akşam bu kalabalik aileyle başka bir evde birlikteydik ( eşimin ısrarıyla gittim tabi.)
Ve eşim ' bir gün toplanın böyle bize gelin ' demez mi?
Öyle sinir oldum ki, ben ses çıkarmadım tabi..
Biraz yüzsüzlük var ama, anlarlar umarım..
Ben eşime yada sırf bu nargile için gelen insanlara nasıl davranmalıyım?
Açık açık söylemek istiyorum ama eşimin kulağına gideceğinden hiç şüphem yok ve beni bilen bilir..
Eşim ailesi yada akrabaları söz konusu olduğunda, beni çok kolay yok sayan biri malesef..
Şimdi burda ne kadar anlatsam da yaşadığım stresi inan anlatamam , bir de o kişi gözden kaybolunca acaba napıyor, hangi odaya girdi, amacı ne? Bir de bu stresi var..
anlaştık eşimle yalnız olursa o kişiyi eve kabul etmiyoruz ama kalabalığın arasında kaynıyor o da geliyor ve bir şey diyemiyorum.
RAhatsız olduğumu hep dile getiriyorum, dün akşam eve gelince de söyledim. Bundan sonra kızımdan dolayı evde nargile içmiyorum diyeceksin dedim.
Tamam dedi, inşallah sözünde durur.
Bence de kilitleyin odanızın kapısınıŞimdi burda ne kadar anlatsam da yaşadığım stresi inan anlatamam , bir de o kişi gözden kaybolunca acaba napıyor, hangi odaya girdi, amacı ne? Bir de bu stresi var..
anlaştık eşimle yalnız olursa o kişiyi eve kabul etmiyoruz ama kalabalığın arasında kaynıyor o da geliyor ve bir şey diyemiyorum.
Ay evet herkes herkesin çağırma derdine giriyor illa tam kadro olacaklar..Aynı dertten bende muzdaribim.. Ayol sinemaya bile sürü olarak gidilir mi ya.cahil cahil hareketleri olanlar var her yerde kendilerini belli edenlerden hareketleriyle.. Etraftakilerle göz göze gelmek istmiyorum.. 16 kişi yahu.. Her yere beraber 6 senedir fenalık geldi banada.. Teketek birine gidemiyosun hemen şunu da çağırdın mı dur ben arayayım falanlar.. Ulan ben belki çağırmıyom.. Ama ev sahibine soran kim.. Başta benimki arar zaten gelin toplandık diye..
sende bunu degerlerdir benim ailem kiru kuru bi caya gelsin seninkiler yemege ya hic ya esit de rest cekYemeğe değil çaya gelirler, ama eşim benim akrabalarıma hiç değer vermez, hatta görüşmez. Ama kendi akrabalarına canını verecek derecede fedakardır.
Çayı, çerezi, pastası, meyvesi ' aman bak bir sürü şey ikram ettiler
Ya yemeğini çayını geçtim, her gün mutlaka ailem hakkında ileri geri konuşuyor, gidip gelmeni geçtim hiç bir şey istemiyorum bari şunu yapma diyorum, ama bildiğini okuyor.sende bunu degerlerdir benim ailem kiru kuru bi caya gelsin seninkiler yemege ya hic ya esit de rest cek
esin buyuk yanlislarda cok ayip ediyor senin ailenin arkasindan konussun ama kendi butun sulalesini toplasin size birde sizden guleryuz gostermenizi istesin oldu canim baska..o zaman yemege alma cay yap gec hazirlama alistirmissin.. Allah var benim esim iki tarafin misafirlerine esittir..Ya yemeğini çayını geçtim, her gün mutlaka ailem hakkında ileri geri konuşuyor, gidip gelmeni geçtim hiç bir şey istemiyorum bari şunu yapma diyorum, ama bildiğini okuyor.
Krşke cıtlasaydın o anda Ne işin var odamda ne arıyosun diye. Birşey almasa bile belki çamaşırlarına baktı, belki hem hırsız hem sapık. Eşin de hayret bişey. Bu kocaların hepsi toptan hayret bişeyKirada oturuyoruz ve hiç bir odanın anahtarı yoktu taşındığımızda malesef.
Anahtar olsa ve kapıyı kilitleyebilsem daha rahat edicem belki de.
Ve inanır mısınız o kişiyi yatak odamdan çıktığını gördükten sonra 6 ay odada yatamadım, kızımın odasında yattık.
Tanıdığım bir kişi olmasına rağmen inanılmaz tedirgin oldum, Allah korusun bir hırsız falan girse bu evde kalamam heralde.
Keşke canım çok pişmanım şu an, hiç bir şey demedim diye..Krşke cıtlasaydın o anda Ne işin var odamda ne arıyosun diye. Birşey almasa bile belki çamaşırlarına baktı, belki hem hırsız hem sapık. Eşin de hayret bişey. Bu kocaların hepsi toptan hayret bişey
Bir önceki nargilesini kırdım, hatta kızım oynarken devirdi kırıldı dedim. Öyle deyince bir şey demedi tabi ama yenisini getirdi.O seni yoksayıyorsa sende nargileyi yo say yanlışlıkla kırr gitsin hepsinin hayalı suya düşşün.. ben eziecem onlar keyf çatacak pehh
Yani açgözlülüğün dibine vurmuşlar, benim eşimin kuzenleride gelir yemeklerini yerler hatta çayla yemek için pasta, kurabiye, poğaça, kek yapip gelirler. 3 aylik kizim var benimde bana iş birakmaz bulasiklari makineye atarlar kaldirip yerine koyarlar ve akşam olunca'da çeker giderler. Kizim olduğu içinde bende çok bişey beklemez. Teras'ta çok nadir nargile içerler . Yani ayda 1 diyelim senin eşinde baya abartmiş bu durumu ve sen çocuklu bir bayansin o çocuğun yaninda hiç hoş değil bu tutum . Illaki babasini görüyordur Balkonda içerken. Şimdiden özentilik. Ve ayrica o nargileyi kir gitsin en altina vur birseyle hafif çatlasin... kirip dikkat çekecegine Çatlat en güzeliEşimin kuzenleri, yengeleri, halaları Vs, bayağı kalabalık bir sülale ve hepsi kv'nin oturduğu mahallede oturuyor..
Eşimin Akrabaları diye kötülemek istemiyorum, ama tüm sülale toplanıp bize gelmelerinin nedenini biliyorum.
Eşim bayağı koyu nargile tiryakisidir. Evde de var nargilesi.
Ve bütün bu kuzenler, yengeler dışarı çıkıp nargile içemedikleri için hep eşimin etrafında dolaşırlar.
- X, senin balkona toplanalım.
- X bizden habersiz nargile içersin demek.
- X, yaz geldi artık bize nargile yaparsın gibi...
Ve bize gelmek için beni değil eşimi aradıkları için benim bir tek bana hödük olan kocacım, başka kimseye asla hayır diyemez..
Ve benim 18 aylık kızım var, eşim bana bu konuda yardım eden birisi değil, misafirler zaten keyfine bakıyor.
Ben kızımla mı ilgileneyim, onlara hizmet mi edeyim?
Ne yapacağımı şaşırıyorum..
BU KUZENLERDEN BİRİNİN HIRSIZLIK HUYU VAR VE BEN BİR KERE YATAK ODAMDAN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM.
BİR ŞEY EKSİK DEĞİLDİ AMA BİR BAŞKASININ BENİM ÖZELİME GİRMİŞ OLMASI TEDİRGİN OLMAMA YETTİ.
Kulağında telefon güya telefonla görüşüyordu.
Dün akşam bu kalabalik aileyle başka bir evde birlikteydik ( eşimin ısrarıyla gittim tabi.)
Ve eşim ' bir gün toplanın böyle bize gelin ' demez mi?
Öyle sinir oldum ki, ben ses çıkarmadım tabi..
Biraz yüzsüzlük var ama, anlarlar umarım..
Ben eşime yada sırf bu nargile için gelen insanlara nasıl davranmalıyım?
Açık açık söylemek istiyorum ama eşimin kulağına gideceğinden hiç şüphem yok ve beni bilen bilir..
Eşim ailesi yada akrabaları söz konusu olduğunda, beni çok kolay yok sayan biri malesef..
Hahahha supermisssMinesuu kiz okurken bizimkine bak cakma hesap acmis dedim icinden kaderdaşını buldum saril ozlem gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?