Bütün Sülale Misafirliğe Gidilir mi yaa?

Siz sanirim konuyu yanliş anlamişsiniz ?
Bayan eve NARGİLE YÜZÜNDEN GELEN VE 18 AYLIK BIR ÇOCUĞA KÖTÜ ÖRNEK TUTUM SERGILEYEN VE HATTA HIRSIZLIK YAPAN BIRISINDEN bahsediyor.

MISAFIR GELMESINDEN DERT yanmıyor.Hizmetten bahsetmiyor.

Basta kizimla mi ilgileneyim hizmet mi edeyim demis, ve esinin kendinden habersiz cagirmasindan rahatsiz olmus, nargile konusu evet oyle, ama o konuda esini islemesi lazim, bastan o nargileyi eve sokmamaliydi , simdi de evden atmak icin ugrasmasi lazim, o ayri konu. Hirsizlik noktasinda, basta yazidigindan baska bir aciklama yaptiysa ben kacirdiysam bilmiyorum, ama basta hirsizlik yaptigi kesin degil, odaya girmis diyor. Girmemesi lazim, bu konuda sert olabilir, yani mesela bizim yatak odaya kimse girmez, cocuklar dahil, yatak oda gizli oda gibidir. Kilitleyebilir. Demem o ki bi yolu bulunur. Cocuklar kavga da eder, yaramazlik da yapar. Ben bu konularda farkli düşünüyorum. Bi arkadaşım var, surekli bana gelmek ister, ama kiziyla kizim hic anlasamiyor, kizi kizimi tirmaliyor surekli, bazen icimden tabi ki gelmese keske diyorum, ama derdini sadece bana anlatabiliyor, kiziyla da konuşuruz anlatiriz guzelce, ilgileniyor cocuguyla, cocuklar arasinda olay oluyor diye, arkadasimi yalniz mi birakayim. Her sey insanlar icin. Ben tatli dille sicaklikla cozulmeyecek seyler degil diye dusunuyorum. Dedigim gibi nargile olayi apayri, ama esinin sucu o, nargile alirsa gelirler icerler, uydu alana da mac izlemeye gelirler. Esler arasinda halletmeli bu meseleleri.

Ahahah bayildim sistemine :) Bende öyleyim sorun etmemeye calisirim dedigin gibi basa gelen cekilir.Hem geldiklerinde bende onlarla birlikte egleniyorum gülüyorum ediyorum boyle toplanmalar guzel bence:)

Kocan evde yokken nargileyi sar bişeye at çöpe geldiğindede aransın dursun sana sorarsada herzamanki yerindedir bilmiyorum dokunduğummu var benim ona vs.. de geçiştir balkondan çalmış olsunlar :) baktınki yenisini aldı onuda yine eşin yokken kenarını köşesini kır camını çatlat balkonada bi iki taş koy güya çocuklar taş atmış gibi olsun olay yerinden uzaklaş öyle ucuz bişe değil bildiğim kadarıyla zırt pırt yenisini almaya kalkışamaz eee sonuç öküz öldü ortaklık bitti cnm :)

Vallahi yok sayarsa saysin. Sen de onları yok say. Hizmet etme sallama kocan çağırıyor kocan hizmet etsin. Sen bebeginle ilgilen.

E adam senin arabalarına değer vermiyorsa sen hiç verme.

Eşiniz kendini ve zevkini düşünüyor o çocuklu evde bunu nasıl yapabiliyor akıl alır gibi değil...

yatak odasini kilitleyin arkadaşim..
sokmayin o odaya özel ne varsa hepsini oraya koyun.
gelmeyin deyin dile kolay.. sevmiyosun işde illa eve misafire gelmek mi zorunda..

Zaten aynı semtte oturuyorsunuz
Hemde yakın akrabalar
Bırak herkes çayını kendi alsın, nargileymiş zaten amaç
Bedava cafe bulmuşlar bi çayını mı tazeleyemezler ( :

çocuk olan evde nargile içiliyor, insanlar ne kadar düşüncesiz kaç sigara sayılıyor bir tane nargile. balkon bile olsa herkesin üzerine siner kokusu

Bence de kilitleyin odanızın kapısını

Sadece oda deg

Kız dert ettiğin şeye bak. Aynısı benim başıma gelmişti. Kapıda anahtar deliginin resmini cek bir anahtarciya git adam sana uyabilecek olan bir kaç tane verir. Onları getir dene. Zaten bunlar 4-5 çeşit. Hangisi oluyorsa alırsın.

Ben çalışıyorum bi de kızım var
Çok kalabalığı sevmem
Ama eşimin tarafı da kalabalık
Öyle çok sık olmasa da davet ederim

Kah kahvaltıya ( Kahvaltı daha kolay doğra doğra tabaklara koy, bi patates bi börek oldu bitti )
Kah 5 çayına alırım genelde ( Hamur işine bayılırım severek yaparım, yanına da bi kısır e daha ne olsun )
Herkes çayını kalkar alır genelde, kuzenleri benden ufak zaten abla kalkma biz alırız derler ben kalksam bile
Olmadı eşim çaydanlığı alır, herkes çayını bitirsin toptan tazeleyeceğim der
Ben diyemem gerekirse 10 kez gider tek tek tazelerim, kendi yakınları diye öyle bi samimiyetleri var

Benim ailem pek gelmez, zaten çalışıyorsunuz haftasonu da gezin ve dinlenin derler
Kızıma zaten annem bakıyor sağ olsun
İftara alırım kendi ailemi ve başka günde eşimin ailesini
Bu kadar

Sizin gibi sık sık nargileye gelen bi kafile olsa sanırım hiç kendimi kıpırdatmam
Eşim mi çay koyar, kuzeni mi, yengesi mi. O onların nargilesinden 2 dk ayrılmalarına bağlı bişey, bana ne

sen ilk once esinle cozeceksin konuyu . o kabul etmiyecek kendi etse bile seni one surup ya bebekte var diyecek .gercekten boyle dusuncesiz insanlara gicik oluuorum

Evin icerısınde nargıle keyfı yapmak bebegınızın saglıgına pek uygun degıl. Balkon keyfı yapıyorlarsa, Cayı hazırlayın termosa doldurun verın Balkona.. Kaseye ıkı cerez atarsınız olur biter.. Sürekli evinize gelen insanlara sürekli hizmet etmek yersiz..Yani peşlerinde kosturmayın.. Yatak odanıza mutlaka kilit koyun.. Misafirleriniz geldiğinde oraya giremesin.. Ben tahammul edemezdim herhalde.. Ablam bır ıkı kere hırka almak ıcın gırmek zorunda kaldıgında ben ozellıkle soylemıstım Iste ben verırım dıye Ki bu kişi ablam yanii.. İcerde don mon ortada kalır.. Özel hayat neticede.. Daha neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…