Bütün Sülale Misafirliğe Gidilir mi yaa?

Yorumlarınıza Cevap veremedim özür dilerim arkadaşlar, yatak odasıyla ilgili önerilerinizi dikkate alıcam ve en kısa zamanda anahtar yaptırıcam.. En azından o açıdan içim rahat etsin..
Eğer yine de eşim hayır diyemeyip kabul ederse kılımı kıpırdatmayacağım.. Lafa gelince biz yabancı değiliz diyen insanlar, kalksın kendi işini görsün valla..
Benim kızım zaten kalabalıktan hoşlanmıyor, ben de onunla ilgilenirim..

Valla bi akraba var
Oğlu 7 yaşında
Hala yerinden kıpırdamaz ve benim 'uşağım' yani çocuğum var der
Benim kızım 16 aylık ben gittiğim yerde sadece oturarak rahat etmem, tabak kaldırır hatta akıtırım
Orası lokanta değil neticede
Ama millet 7 yaşında çocuğu varken yayıyo kendini, sende yay Vaveylaaaa
Herkese değil tabi böyle iki de bir pineklemeye gelenler hak ediyo bunlara yapmak haktır

RAhatsız olduğumu hep dile getiriyorum, dün akşam eve gelince de söyledim. Bundan sonra kızımdan dolayı evde nargile içmiyorum diyeceksin dedim.
Tamam dedi, inşallah sözünde durur.

iş işden geçtikten sonra
ayrıca öyle düşüncesiz insanlar var ki çocuğumun yanında sigara içmiyorum demesine rağmen babası gelen kişi ben misafirim içebilirim sen içme diye gülen arsız gördü bu gözler

Aynen canım haklısın herkese değil ama onlara müstehakdır. :)

Yok artık ya, nasıl bir saygısızlıktır ben içebilirim sen içme demek, hayret bir şey!!

Geçenlerde abidelere gidelim mi dedim eşime çanakkaledeyizde.. Bana hamile hamile seni yorar doktorda demedi mi dikkat et diye dedi.. Haftasına bizim damat gidelim diye full kadro herkese söylüyo bende eşime biz gidemeyiz dedim malum hamileyim.. Ben deyince laf yapan adam damat deyince sülalecek gitme derdinde..

Hep böyle olur bu erkekler zaten, eşi deyince dikkate almaz ama kendi eşrafından biri olunca akan sular durur..

ben olsam her eve birer nargile hediye alıp kökünden kurtulurdum bu işten

aldılar bir kere, ay kırıldı, kırılmadan önce senin gibi yapamadık zaten bilmem ne, yine bize ekşidiler.
( ben nasıl oldu da seninle benim yorumu birleştirdim anlamadım :) blue_ismyheart

Nee eşin 500e mi aldı nargileyi
Zıkkım içsin
Açmayayım diyorum ağzımı ama bez almıyodu çocuğuna terbiyesiz
7 sülaleye nargile keyfi yaşatmayı biliyo ama

Derler mi cidden
Ne bileyim zaten o gün ordalar diye mesajı alırlar sandım

Derlerse de
Gün gibi toplanalım her hafta birine bence desin

Derler tabi. :) Yani devamlılık sağlasın , sürekli gelsinler . Aynı durum bende.
En iyisi hiç ağzını açmamak :)

Ay sen nasıl dayanıyosun
Allah sabır versin
Ben dayanamazdım sanırım

Ben rahat bir insanım. Kasilmam. Hizmettir v.s hiç üzerime alınmam. Sadece büyükler olmaz , gençlerde olur . Zaten o zaman daha kolay oluyor. Hele evime ilk defa gelmiyorsa , üssü olarak kullanıyorsa evimi , oo o zaman hiç takılmam. :)

Bir araya gelmek herkese iyi gelir. Anlaşamadığım insanlarda olsa hayat arkadaşım için iyi geliyor :)

Eşin madem senin ailene değer vermiyor aende eşine küçük çocuğum var o kadar misafir kabul edemem davet etme bi daha de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…