Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar ovulasyon testi yapiyorum galiba bugunlerde yumurtlayacagim bir bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401106197421.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 64
çocuk için sizin denediğiniz pozisyon en olmazı ama canım.. Mecbur yapacak..

ben biliyorum ama bunu ona nasıl anlatıcam bilemiyorum.. kaç defa konuştuk tamam diyo ama iş icraate gelince kal geliyo adama sinir oluyorum bu duruma ya belki de şimdiye kadar olmamasının en büyük nedeni uyguladığımız yanlış pozisyon

bi akıl verin ben bu durumu nasıl aşarım ?

Kizlar selam ... agnucaston hayıt hapı kullanan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aşılama yaptırın , ikinizde gerilmeyin :)

Ayyy kızlar kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var duramıyorum ağrıdan akşam olsa da gitsem eve yatsam ya

Kizlar ovulasyon testi yapiyorum galiba bugunlerde yumurtlayacagim bir bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi :).

şekerim benim doktorun dediğine göre;

testin ilk saniyesinde 2. çizgi çıkıyorsa denemeye başlayabilirsiniz. yani ikisininde tamamen aynı renkte olmasına gerek yok.
ama testi yaptın 2-3 dakka sonra baktın çizgi var o olmas. yani çizgiler hemen çıkcak o gün ertesi gün ilişki..

ne kadardır korunmuyosunuz cnm?
iki ay deme düşer bayılırım

bende yumurtlama günlerinde kasılıp kalıyorum :) Deli oluyorum kendime ama kasılıyorum o yüzden temmuz da aşılama deneyeceğiz, maddi durumu kurtarabilirsek tabi..

insan ister istemez sıkıntı stres yapıyo ya bende dedim ki kendi kendine regl döneminde klomen kullandım nasıl olsa klomen kullanıyorum stres yapmıcam dedim, ilişki olurken hiçbirşey düşünmücem dedim ama kime dedim yine aklımda yine aklımda ah bi çıkarabilsem aklımdan belki hersey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…