- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.501
Kizlar ya benim akinti enfeksiyon galiba 5gundur devam ediyor ve afedersiniz ama tuvalete resmen onu akitmaya gidiyor gibiyim çok mu acil oldu özür dilerim oyleyse.
olay bittikten sonra hemen sırt üstü yatağa yat poponun altına yastık koy 1 saat kadar öyle yat. buda iş görür
biz bu 1 saat beklemeye ayaklar foraaa!! diyoruz.
selam kızlaarr ben geldimmmm
hoşgeldin canım
tabi imkan meselesi canım benim eşimde ikna olmadı çocuğa 1 yılı buldu benim maceram.hoş zaten devlet olmasa hayatta ikna olmazdı sanırsam..
ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf
çocuk için sizin denediğiniz pozisyon en olmazı ama canım.. Mecbur yapacak..
ben biliyorum ama bunu ona nasıl anlatıcam bilemiyorum.. kaç defa konuştuk tamam diyo ama iş icraate gelince kal geliyo adama sinir oluyorum bu duruma ya belki de şimdiye kadar olmamasının en büyük nedeni uyguladığımız yanlış pozisyon
bi akıl verin ben bu durumu nasıl aşarım ?
Kizlar ovulasyon testi yapiyorum galiba bugunlerde yumurtlayacagim bir bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi :).
aşılama yaptırın , ikinizde gerilmeyin :)
selam kızlaarr ben geldimmmm
son çare bu olsa gerek
ben biliyorum ama bunu ona nasıl anlatıcam bilemiyorum.. kaç defa konuştuk tamam diyo ama iş icraate gelince kal geliyo adama sinir oluyorum bu duruma ya belki de şimdiye kadar olmamasının en büyük nedeni uyguladığımız yanlış pozisyon
bi akıl verin ben bu durumu nasıl aşarım ?
bende yumurtlama günlerinde kasılıp kalıyorum :) deli oluyorum kendime ama kasılıyorum o yüzden temmuz da aşılama deneyeceğiz, maddi durumu kurtarabilirsek tabi..
bende yumurtlama günlerinde kasılıp kalıyorum :) Deli oluyorum kendime ama kasılıyorum o yüzden temmuz da aşılama deneyeceğiz, maddi durumu kurtarabilirsek tabi..
Canım hoşgeldin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?