Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ilk defa duyuyorum, enteresan ve denemeye değer bence
Valla deneyelim hep beraber temmuz ayı hamişleri die bir konu acalım sonrada İnşallahhhh :) ben bu tarif hakkında hiç bir olumsuz bişi okumadım.kim yaptıysa şaşırtıcı bir sekilde hamile kaldıklarını anlatmıslar.en gec 2 ay sonra kalmıs.Valla ben yarın yapıorm cunku sabah uygulayıp aksam ilişki olucakmıs.bunu böle ovilasyon dönemine yakın yapıcaz 2 gunde bir falan.veya 3 gunde bir.Allahın izniyle hamile kalıcaz.

hımm tek sefer değil yani, tekrarlanacak öyle mi?

ederız tabıkıde canım cok uzuldum dılerım bu aksam hallolur ve bu konuyu burada kapatırsınız bırbırınıze sımsıkı sarılırsınız

ya arkadaşlar bişe sorcam çatlatma iğnesi olduğum gün bana bi ilaç verdi doktorum ESTROFEM bu ne için kullanılıo kullanan veya bilgisi olan warmı ?

canım yumurtalığımın birini kist kaplamıştı 6 sene önce aldılar mecburen o yüzden yok ama biri iş görür dediler ......hepimiz buralarda öğrendik cnm zaten ne öğrendiysek::)))evt keeçiboynuzu ve macun kullanıyo hayırlısı tatlım sağol:)))
Off nette sorun var alinti yapamiyorum leylosum insaallah hamilesindir
O kadar kur vesile olur insaallah. Klomen kullanirken doktor takibi gereklimi acaba . Kendimce gitsem alsam kullansam omuyomuki
kız ben seni yerim valla bal ağızlım benim topitop şekerim inşallah ....cnm aklıma gelmedi değil esti kullanayım dedim ama tırstım doktor desin öle kullan cancağızım.......

bitti mi temizlik bacımmm

walla uçları sarı dipler kumral ben biraz özgür takılıyorum saç renklerinde her renk denedim şu an bunu kullanıyorum
vayyyy yakışır bacıma bende bu seneye kadar saçın görmediği renk kalmadı maşallah sarı kızıl siyah bakır ...baktım beyazlar arttı kahvede karar kıldımama olsun yinede çıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…