• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar kafanız dağılsın iprk kozasından gelin tacı ve gelin el çiçeği :) nasıl olmuş bu arada mankende benim :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401287987479.webp
    $1401287987479.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
evet canım bize aşılama yaparken bile kalça altına yastık koyuyolar...eşin üstte olmalı kalçanda yastık ve bacak bacak üstüne atmalısın çünki rahim sıkışık oluyomuş yani doktorun söylemesi tabi...cnm utanacak birsey yok doğal şeyler rahat ol...sen tedavimi görüyorsun?

bacak bacak üstüne nasıl atıcaz yahuuu :1::1::1::1:

Ttattlimmm cok sevindim ya benim adet gununden 4 gun once 4 cikti adet gunumden 2 gun oncede 29.9 cikmisti adet gunumde 77.1 cikti sende cikan sonuclarini yazarmisin tatlim

22 mayıs sat 24 mayıs 110 26 mayıs 208 28 mayıs 475

Cok sukur canim cok sevindim insallahh dahada yukselir ama kat kat artiyo ya sikinti yok tatlim aman dikkat et Allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallaahhh saol cevap verdigin icin canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kızlar yumurtlama dönemim bitti bata yaklastim ellerim ayaklarım yanıyor bunu belirti diye baz alabilirmiyizki acep?

Kızlar yumurtlama dönemim bitti bata yaklastim ellerim ayaklarım yanıyor bunu belirti diye baz alabilirmiyizki acep?

ayni yaniyorum sanki umarim belirtidir:)

Back
X