Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Her konuda olduğu gibi bu konuda da başkasının sizin ne çektiğinizi görmesi ve insaf etmesini beklemek beyhude bir beklentidir sevgili konu sahibi. İnsan kendine kendi değerini yine "kendisi" verir. Ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Yapamıyorum demekten hayır demekten korktuğunuz müddetçe yerlerde de sürünseniz kimse aa çok zorlanıyorsun bırak ben yapayım demeyecektir bu hayatın her alanında böyledir. Kendinize değer ve kıymet verin, başkasından beklemeyin. Yapamıyorum demek bir zayıflık göstergesi değil kişinin kendine verdiği değerin göstergesidir. Hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Herkesin kendi eli ayağı var. Kısacası kimse için saçınızı süpürge etmeyin :) Hayırlı doğumlar..

Kv gorumce yeri geldi onlara da sert davrandin oyle pisirik degilim sadece sabirliyim ve sabrimin sinirlarindayim ben once biriktiyorum karekterimde var bu oyuzden ofke patlamamda agir oluyo simdi bisi demedim die bu onlarin yanina kaldi anlamina gelmiyoki herseyin bi zamani var

Yok zaten yapmicam evi isterse b..k gotursun onlar kendi evini dusunmuyosa pisligini ben nie dusuncekmisimki ne halleri varsa gorsunler hasta oldum zaten istesem bile bisi yapamam cok halsizlik var ustumde canikim

Dogumdan sonra uykusuzluk lohusalik depresyonu olacak ve bebek tum gununuzu alacak. O yuzden evinizde kalin dogumdan sonra. Anneniz baksin hem. Kv nin baktigi lohusalik donemi igrenc geciyor cunku.

Canım ya banlıydım konu açtığında yazamadım..
Ne biçim insanmış yahu hamilesin bu kadar yüklenilir mı? Bence bişey yapma yan gel yat. Keşke kendi evinde kalsan
Eşinle konuş bunları söyle bence sonucta hamilesin ve yükleniliypr sana. Bu kadar acımasız olmamalılar.

Canikim vala kac gundur farkindayim bende nerdesin die dusunuyodum baktim ki banlisin aynen sorun ustune sorun yasiyorum evime gitmek istiyorum ama engel oluyolar bana neler cekiyom burda bi bilsen.neyse diger konuma gelsene canikim sende dusunceni soyle

Tahmin ediyorum kuzum yaşadıklarını. Zaten doğum yapıcaksın stres var üstünde. Şuan sevgiye ilgiye ihtiyacın var senin. Lohusalığın zor geçecek bunlar yüzünden eşin bare anlayışlı olur inşallah ilgiye boğar seni çünkü anca o şekilde atlatırsın.. geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…