Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.998
37.471
548
29
Günaydin kk

Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim

Bir sürü şey yazdım sonra sildim. Ayaklarını uzat yat ağrım var kendimi kötü hissediyorum de millete hizmetçilik yapma bu insanlar bunu hak etmişler . Normalde böyle şeyler demem ama seninkiler kesin hak ediyor

eşin neden kayınvalideni ikna etmeye çalışıyor evin hanımağası o sanırım. çıkıp gitsene annene?

ikincisi sen kayınvalide kayınpedere küstün sanırım maddi olarak yardım etmediler diye, evi taşımıştın evinizden mi çıktınız neden onlara yerleştiniz?

Esim birakmiyo canikim gece iste calistigi icin
o zaman anasına babasına söyleyecek seni hizmetci gibi kullanmayacaklar . bir zahmet!
terbiyesizler hamile bir kadına bu kadar yüklenmek günahtır ayıptır
ben sizin yerinizde olsam kendi evimde yada annemin evinde kalırdım bu nedir ya.
Anneme gitmek için onlardan izin mi alacagım kim o ya ne zannediyor kendini

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
evde tek bırakmıyor madem eşiniz eeh bu olanlarıda görüyor madem öyle kendi annende kalmak istediğini söyle ? göster biraz dişini neden ezdiriyorsun şu insan yoksunu kişilere kendini ?

kalkma rahatsızım de istedikleri zaman odan yoku senin cıkma hastayım belim ağrıyo de uyu bişiler yap karnın burnunda sonuçta

KOca şehirde bir kv yanında mı hastane var ?
Onu geçtim herkes evinde hamile diye kafile ile mi yaşıyor,abartmayın bu kadar şu hamileleği yahu !
Görümceler siz iş yaparken ne iş ile meşguller acaba?
Eşiniz sizi annesine yollamak için annesinden mi izin alıp gönlünü yapıyor.
Hanımefendi siz daha bu kafa yapısı ile AİLESİNDEN VE EŞİNİZDEN çok çekersiniz.

Kız doğur şu çocuğu da bi kurtul hayırlısıyla :) senden çok ben daraldım haaa
O terbiyesiz kaynananada fazla yüz verme halt etmiş ne demekmiş 'sen görürsün' kim kime neyi gösteriyormuş ???
Çok sinir oluyorum yaaa sahiden analarımız bizi elin sümüklülerinden laf duyalım diye mi büyüttü ?
Ayrıca ayağını uzat yat ağrım var dolaşamıyorum de herkes kendi başının çaresine baksın

Aynen canikim kustum o evi tasidigim gun kp ve gorumcem geldiler onlara da sitem ettim zaten maddiyo gec manevi olarak bile yanimda olmadiniz dedim. Gelzamsn git zaman bunlar tuttudu doguma yakin bizde kalcan die.bnde tukurdumu yalamsk istemedim kp taksi tuttu geldi bni aldi.bn yine gitmezdim ama kndi ailem de bna baski yaptilar onlar senin buyugun saygisizlik etme git dediler

bende bunu anlamıyorum kv evinde kalmak için bahaneler sıralanmış ne olursa olsun ben öyle bir evde asla kalmazdım. eh hadi kaldm diyelim madem .. asla hiç bir iş yapmazdım

Kocaniz ağzını açıp bişey demedi mi kv söylediği karşısında siz kimden izin alıyorsunuz yada kocanız neden ikna etmeye uğraşıyor fazlaca annecı bir erkek galiba evlendiğini farkında değil de hala ebeveyn izni alıyor bu kadar işi yaparken gorumcene kalk bir işin ucundan tutarak demiyormusunuz yada kp bişey istediğinde ben hastayım başkası versin diyip kenara cekilemiyormusunuz vur kafanı yat hastayım ağrım var diye

Bn inaniyorum esim onumde ailesine soylemesede arkamdan soyluyodur ama bunlarda utanma yok.esim.bna kackez yapma birak dedi bnm icim rahat etmedi bnden bise istediklerinde yok diyemedim yptim

Görümceniz kaç yaşında? 5 gün sonra doğumu olan kadına ev işi yaptırmak nedir? Kesinlikle yapmayın, kalkamıyorum çok ağırlaştım fln deyin yapmayın

Bn inaniyorum esim onumde ailesine soylemesede arkamdan soyluyodur ama bunlarda utanma yok.esim.bna kackez yapma birak dedi bnm icim rahat etmedi bnden bise istediklerinde yok diyemedim yptim

yapmıcaksın ozmn sen yaptıkça onlar istiyor. hamilesin ve son günlerin uzat ayaklarını ağrım var de geç yat bebek doğunca da sadece bebeğe bak iş miş yapma.
valla ben son haftamda akşama kadar yattım kayınvalidem bütün ev işini yemeğe kadar yaptı kendisni ne kdr sevmesem de bu konuda hakkını yiyemem bana ve bebeğe bişey olur diye hiç sesini çıkarmadı

Esim gitcez dedi direk annesi diretince karpuz annesini ozlemis sorun cikarma gibisnden ikna etmeye calisti.emin ol bnde burda olmsk istemiyorum ama siz haric ailem dahi bna git die bsski yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…