Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bakalım kuzum bana iğne etkisi gibi geldi
sıfırlanıp geri yükselmesi pek mümkün görünmüyor
ama dediğin gibi tatil bana iyi gelicek

yvz13 tatlım iğne etkisi mi bilemem ama belki de iğne etkisi geçti yavaş yavaş yükselmeye geçti bunu da bilemezsin.. inşAllah hakkımızda hayırlı olan olsun.. ümitsiz görmek istemiyorum hiçbirimizi elbet olacak amma bugün amma yarın inşAllah

Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İlk yaptığım anda ikinci çizgiyi geçerken orada baya bi belirdi çok heycanlandım
Sonra kayboldu bi müddet sonra böyle oldu test sonra bu halide gitti

Ya hiç bu kadar net hissetmemiştim hamile olduğumu ama testler hep yanılıyorsun diyor offf

ama hafifte olsa çizgi var canım..

Tatlimmm hamilesinnnnn dpo yumurtlama gününde sonraki 12. Gün demi kuzum

bat ne zaman canım ???

KizlarrrrrrŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kilo ile hamileliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah hatunlarrrrr yvz13 True white sabah kahvesi Sevsev12 F fundacicegimm kahvecibaby 4body1soul ve daha ismi tam aklıma gelmeyen kızlar....​

Son düzenleme:
İnş cnm inssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…