- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.001
yvz13 değerin 3.2 çıktıysa yükselir canım daha bata çok inşallah güzell haberlerini alırız sen tatilini hayal et kafandan atmaya bırak bende kendime oyalanacak birsey arıyorum ama hava kavurucu sıcak var dışarı cikamiyorum
Aaa bak doktorun bile umudu kesme demiş neyi sanmıyon
Dur bakalım daha 8. Günmüş
Yarın ola hayrola inşallahhh
Demi öyle yapayım en iyisi canisiKonu adını değiştir bariAnneyimbenanne35 :))bat agustos ertelenenler diye :)))
Eki Görüntüle 2165196 Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İlk yaptığım anda ikinci çizgiyi geçerken orada baya bi belirdi çok heycanlandım
Sonra kayboldu bi müddet sonra böyle oldu test sonra bu halide gitti
Ya hiç bu kadar net hissetmemiştim hamile olduğumu ama testler hep yanılıyorsun diyor offf
Tatlimmm hamilesinnnnn dpo yumurtlama gününde sonraki 12. Gün demi kuzumEki Görüntüle 2165196 Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İlk yaptığım anda ikinci çizgiyi geçerken orada baya bi belirdi çok heycanlandım
Ya hiç bu kadar net hissetmemiştim hamile olduğumu ama testler hep yanılıyorsun diyor offf
Eki Görüntüle 2165196 Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İnş cnm inssssssssKizlarrrrrrŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kilo ile hamileliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah hatunlarrrrryvz13 True white sabah kahvesi Sevsev12 F fundacicegimm kahvecibaby ve daha ismi tam aklıma gelmeyen kızlar....
Canisi pek kendi çizgisine benzemiyor amaKizlar kendi cizgisimidir acep bi el atin kuruyunca cikti
Evet bisi var orda ins bebis cizgisidirKizlar kendi cizgisimidir acep bi el atin kuruyunca cikti
Yaaa ciddimi son kizxCanisi pek kendi çizgisine benzemiyor ama
Yaaa insEvet bisi var orda ins bebis cizgisidir
Var kuzum var evetYaaa ciddimi son kizxvarmi yanii
Canım o çizgi beyaz bata kaç gün var moralini bozmak istemem ama çokta ümitlenme derim.ben beyaz gördüm eğer pembeyse o zaman olabilir o kadar çok test yaptım ki bendeKizlar kendi cizgisimidir acep bi el atin kuruyunca cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?