- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.141
Anam bacim bi de bu testlere para vermeyin hergun yapin seyi istenasilsa bedava sadece herifin gonlunu yapmaya bakiyo o da yarin aksam ananlara gidelim mi kocaciiimmmmm diyince tamamdir
Koyulaşır bak şükür koyulasmis tatlim
Sen bizden delüsün delüsünSiz 3. Yu ben 4.Yu
Sende tatlimmmcanımsın yaaaa
Kizzzzzz sende mi ucuncuyu istiyonAllah bizi netmeye emi
Deliyim ama olmuyor yeminle büyük kizim 8 yaşında bana anne herkes doğurdu bi sen doğuramadın diyorSen bizden delüsün delüsün
Napsinlar bu yaslarina kadar ana yüzü mu gördülerHakkaten kızzz bunlara para vere vere iflahımız kurudu.Aanam hele anasının lafını etmeye gör bayıla bayıla gider gönlüde hoş olur
Bizde degerlendirdik ama olmadi ne sorun var onu da bilmis degilim rahim filmi cektirecem bu seferŞimdi baktımda takvime yumurtlama ağrısı dan sonra 14.gün adet oldum. Olmam gerekiyormuş yani. Oysa yumurtlama gü lerini hep değerlendirdik
Ah ahhhh ben onuda cektirdimmmmBizde degerlendirdik ama olmadi ne sorun var onu da bilmis degilim rahim filmi cektirecem bu sefer
Senin bakici dadi hazır iyisin iyiHi hi
Hiç sorma kocaman oldular bacım ne yapam insan çok özlüyorbiri 15 diğeri 10 yaşında onlarda çok istiyorlar anam bacım memleket nire?
Vah garipler.Benimki anasına gider gelir bakarım bi beden burda kafa ruh hala ordaNapsinlar bu yaslarina kadar ana yüzü mu gördüler
Benim herife gore sorun bendeymisBizde degerlendirdik ama olmadi ne sorun var onu da bilmis degilim rahim filmi cektirecem bu sefer
Herhangi kötü bisey var etkisi falan bi o kalmis yapmadigimiz ona da bakalim bakalimAh ahhhh ben onuda cektirdimmmm
Canim bu testten sonra varsa testin 4-5 saatte bir test yap yakalarsın piki, yoksa kaçırırsın ve aklında soru işaretleri kalır oldu mu olmadı mi diye, benim 11.gun baya silikti 12. Gün baya koyulaştı ama dedim yarına anca tam koyulaşır, sonra akşam 5 gibi bidaha yapayım bakayım dedim baktım ikisi de kopkoyu, akşam 10 gibi yaptım yine silikleşmeye başlamıştı testlere devam etmeseydim yakalayamayacaktimEki Görüntüle 2165441 Eki Görüntüle 2165443
Kızlar bugün (14. gün) sanırım yumurta çatladı diğerlerine göre daha koyu gibi geldi.
Benim herife gore sorun bendeymis
Onun iki tane cocugu varmis la adaaammm senin iki tane varsa benim yokmu o cocuklari ben dogurmadim mi
Robot uretsen biri digerinden mutlaka bi farki olur ama bunlar full ayni.valla haklisin bacimVah garipler.Benimki anasına gider gelir bakarım bi beden burda kafa ruh hala ordaKomutsuz çalışmıyo anacım bunlar.
Ah ah sorma benim adam da bende sorun olmaz bu 3 çocuk benden oldu ben yaptım demekki sorun sende diyor catlayacam orta yerimden yeminle ama şimdi bi karar almış beyefendi 15 kilo verene kadar doktora götürmeyecek beni kendide gitmeyecekmi s. GEL TESKERE GELLLLL ben nasıl zayiflayacam bari erken zayıflarım insallahBenim herife gore sorun bendeymis
Onun iki tane cocugu varmis la adaaammm senin iki tane varsa benim yokmu o cocuklari ben dogurmadim mi
Canım iki çizgi aynı olması lazım hatta t çizgisi daha koyu oluyor yumurtlama gerçekleştiğinde saat 2 gibi yap testini meni dışına çoksa da giden çoktan gitmiştir yumurtayaOzaman devam bizde bugünü değerlendirmiştik ama tam sperm çıkmadı yarım çıktı üzülmüştüm.Neyse ki tam çatlamamış :))
Ama benden sana tavsiye anestezili ol anestezisiz kasilirsin cekilmezHerhangi kötü bisey var etkisi falan bi o kalmis yapmadigimiz ona da bakalim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?