Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam bacim bi de bu testlere para vermeyin hergun yapin seyi iste nasilsa bedava sadece herifin gonlunu yapmaya bakiyo o da yarin aksam ananlara gidelim mi kocaciiimmmmm diyince tamamdir

Hakkaten kızzz bunlara para vere vere iflahımız kurudu.Aanam hele anasının lafını etmeye gör bayıla bayıla gider gönlüde hoş olur

Hi hi
Hiç sorma kocaman oldular bacım ne yapam insan çok özlüyor biri 15 diğeri 10 yaşında onlarda çok istiyorlar anam bacım memleket nire?
Senin bakici dadi hazır iyisin iyi
Cok sukur Yozgatliyim bacimsen nere
Anam derdine nolduda erken evlendin sen

Eki Görüntüle 2165441 Eki Görüntüle 2165443

Kızlar bugün (14. gün) sanırım yumurta çatladı diğerlerine göre daha koyu gibi geldi.
Canim bu testten sonra varsa testin 4-5 saatte bir test yap yakalarsın piki, yoksa kaçırırsın ve aklında soru işaretleri kalır oldu mu olmadı mi diye, benim 11.gun baya silikti 12. Gün baya koyulaştı ama dedim yarına anca tam koyulaşır, sonra akşam 5 gibi bidaha yapayım bakayım dedim baktım ikisi de kopkoyu, akşam 10 gibi yaptım yine silikleşmeye başlamıştı testlere devam etmeseydim yakalayamayacaktim

Benim herife gore sorun bendeymis
Onun iki tane cocugu varmis la adaaammm senin iki tane varsa benim yokmu o cocuklari ben dogurmadim mi
Ah ah sorma benim adam da bende sorun olmaz bu 3 çocuk benden oldu ben yaptım demekki sorun sende diyor catlayacam orta yerimden yeminle ama şimdi bi karar almış beyefendi 15 kilo verene kadar doktora götürmeyecek beni kendide gitmeyecekmi s. GEL TESKERE GELLLLL ben nasıl zayiflayacam bari erken zayıflarım insallah

Ozaman devam bizde bugünü değerlendirmiştik ama tam sperm çıkmadı yarım çıktı üzülmüştüm.Neyse ki tam çatlamamış :))
Canım iki çizgi aynı olması lazım hatta t çizgisi daha koyu oluyor yumurtlama gerçekleştiğinde saat 2 gibi yap testini meni dışına çoksa da giden çoktan gitmiştir yumurtaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…