Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yedeklettim testleri eşime.Yarın yapmaya devam edicem.Gerçi ben hep ayn saatte yapmıyorum ama öğleden sonra yapmaya çalışıyorum, sadece sıvı alımına dikkat ediyorum .Daha da koyulaşması lazım.En azından bugün yaptık yarına kadarda fazlalar kalmıştır içerde.

Benim herife gore sorun bendeymis
Onun iki tane cocugu varmis la adaaammm senin iki tane varsa benim yokmu o cocuklari ben dogurmadim mi

Aayy koptuum yemin ederimm
Çok güldüğmm
Allah iyiliğini versin senin emi
Kızlar ben yatıyorum
Oğlanın gözü bende çok uğraştım telefonla burasıda bağımlılık yapıyor zahir :)
Allah rahatlık versin Yarın hepimiz için hayırlı bol müjdeli haberli bi gün olsun inşallah
Hayırlı geceler

Hayırlı geceler tatlimmmm

Canım iki çizgi aynı olması lazım hatta t çizgisi daha koyu oluyor yumurtlama gerçekleştiğinde saat 2 gibi yap testini meni dışına çoksa da giden çoktan gitmiştir yumurtaya
Tamam yarın 2 gibi yapıp tekrar resim yükleyeceğim.Ya dediğim gibi normalin yarısı kadar çıktı menide tam da gününde yarım çıktı yani.Başka zaman olmaz.

İiyi geceler canımmm

Bugün yaşadığım en kötü şey eşime leke geldiğini söylemek oldu kızlar yaa adam çöktü resmen o benden daha ümitliydi bu ay bide canı sıkkın olunca yanına yaklaşamıyorum maalesef
Bide bu işin eş boyutu var haklısın canım bazen adet olduk diye üzülmek bi yana eşimin moralini daha çok düşünüyorum

Bugün yaşadığım en kötü şey eşime leke geldiğini söylemek oldu kızlar yaa adam çöktü resmen o benden daha ümitliydi bu ay bide canı sıkkın olunca yanına yaklaşamıyorum maalesef
Ah canım ah aynısı pazartesi günüde bizde yaşanmıştı tatlım aynı tepkileri benim eşinde vermisti onlar okadar umutlaniyolarki anlatamam insallah geçer hemen canisi bidahaki aya iyi haberler gelirsin insallah

Ah canım ah aynısı pazartesi günüde bizde yaşanmıştı tatlım aynı tepkileri benim eşinde vermisti onlar okadar umutlaniyolarki anlatamam insallah geçer hemen canisi bidahaki aya iyi haberler gelirsin insallah

diğer ay olmaz sanirim memlekette olacağız ağustosta gider eylüle kalır artık bizim iş o zamanda doktora gidecem inşAllah

Git canım git bende biraz kilo vereyim bende gidicem benimki azcik.kilo ver öyle gotrcem seni doktora dedi
Kızlar tr bu hayatı kendiniz için yaşayın kendiniz için için zayıflayın kendiniz istediğiniz için bebek isteyin kendiniz için güzellesin mesela bu hayatta hiç kimseyi memnun edemezsiniz hayatı kendiniz icin yaşayın bizede dua edin allah bizede 1 tanede olsa 1 evlat versin inşallah

Inşallah kuzum insallah veriri rabbim orası öyle herşey kendimiz için yapmalı ama bebek istiyorum okadar çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…