- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.181
17 aydır bebek istiyorum kimseye belli etmiyorum ama içinde fırtınalar kopuyor siz mi bakacaksınız ihtiyaçlarını siz mi karşılayacaksınız diyorum sponsor olursanız hemen yapacam diyorum en azından psikoljik baskıdan kurtuluyorumInşallah kuzum insallah veriri rabbim orası öyle herşey kendimiz için yapmalı ama bebek istiyorum okadar çok istiyorum...
Sabah daha iyi olur ilk idrarla canım yarın kanda vereceksin dimi
Benim Dr rahim filmi için 1 yıl dolsun dediBizde degerlendirdik ama olmadi ne sorun var onu da bilmis degilim rahim filmi cektirecem bu sefer
Iyi haberlerini bekliyoruz bize umut ol insallahevet canım gidip kan vericem acilden eger artış varsa dr progestan vericek sanırım
Rahim filmi özel hastanede mi yapacaksınız ben üniversite hastanesin yaptirdimBenim Dr rahim filmi için 1 yıl dolsun dedi
Yok devlet hastanesi Dr u 1 yıl dolsun dediRahim filmi özel hastanede mi yapacaksınız ben üniversite hastanesin yaptirdim
Sürekli test yapasım ver.Şu ovu testlerinde bile çift çizgiyi görmek nasıl heyecanlandırıyor.Gidip gelip teste bakıyorum keşke hcg de de olsa diye.canım koyu olunca çatlamıyor
koyulugu yalaladıgımızda 24/36 saat içinde çatlıyor
testin gayet iyi gidiyor
bence yarın daha koyu olacak
Haber ver merakta koyma bizievet canım gidip kan vericem acilden eger artış varsa dr progestan vericek sanırım
Sürekli test yapasım ver.Şu ovu testlerinde bile çift çizgiyi görmek nasıl heyecanlandırıyor.Gidip gelip teste bakıyorum keşke hcg de de olsa diye.
Senin test ne durumda koyulaşma var mı?
Ohhh sefan olsun balim iyi eğlen tatlimevet hazırım :) kocişi de aldım gidiyorum
haber veririm canımHaber ver merakta koyma bizi
Peki canim oyle yaparim tsk edermAma benden sana tavsiye anestezili ol anestezisiz kasilirsin cekilmez
Benide esim teselli ediyor o yine kismet degilmis diyor cok takmiyor. Ben salya sümük agliyorum ilk iki uc gun sonra artk kismet degilmis deyip kendimi teselli etmeye calisiyorumAh canım ah aynısı pazartesi günüde bizde yaşanmıştı tatlım aynı tepkileri benim eşinde vermisti onlar okadar umutlaniyolarki anlatamam insallah geçer hemen canisi bidahaki aya iyi haberler gelirsin insallah
Bende oyletim 14 ay oldu bizimkide kimse boyle cocuk icin ugrastigimizi soylemedim ama baskilara dayanamadim artk tam bu ay yapacaz dedim birseyler17 aydır bebek istiyorum kimseye belli etmiyorum ama içinde fırtınalar kopuyor siz mi bakacaksınız ihtiyaçlarını siz mi karşılayacaksınız diyorum sponsor olursanız hemen yapacam diyorum en azından psikoljik baskıdan kurtuluyorum
Ozelde cok pahali ben ozelde yapmayi düşünüyorum daRahim filmi özel hastanede mi yapacaksınız ben üniversite hastanesin yaptirdim
Nasil geliyor adetin bilmiyorum ama gecen ay kardesim ustune gorme oldu..yani3 boyunca kahverengi lekelenmeleri olmus ve sonuc 2 aylik hamileKızlar aranızdaönceki gebeliklerinde üstüne görme yaşayan var mı? 5 temmuzda adet oldum ama farklıydı. Birde böyle umutlanayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?