Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah kuzum insallah veriri rabbim orası öyle herşey kendimiz için yapmalı ama bebek istiyorum okadar çok istiyorum...
17 aydır bebek istiyorum kimseye belli etmiyorum ama içinde fırtınalar kopuyor siz mi bakacaksınız ihtiyaçlarını siz mi karşılayacaksınız diyorum sponsor olursanız hemen yapacam diyorum en azından psikoljik baskıdan kurtuluyorum

canım koyu olunca çatlamıyor
koyulugu yalaladıgımızda 24/36 saat içinde çatlıyor
testin gayet iyi gidiyor
bence yarın daha koyu olacak
Sürekli test yapasım ver.Şu ovu testlerinde bile çift çizgiyi görmek nasıl heyecanlandırıyor.Gidip gelip teste bakıyorum keşke hcg de de olsa diye.
Senin test ne durumda koyulaşma var mı?

Kızlar aranızdaönceki gebeliklerinde üstüne görme yaşayan var mı? 5 temmuzda adet oldum ama farklıydı. Birde böyle umutlanayım dedim:)

Ah canım ah aynısı pazartesi günüde bizde yaşanmıştı tatlım aynı tepkileri benim eşinde vermisti onlar okadar umutlaniyolarki anlatamam insallah geçer hemen canisi bidahaki aya iyi haberler gelirsin insallah
Benide esim teselli ediyor o yine kismet degilmis diyor cok takmiyor. Ben salya sümük agliyorum ilk iki uc gun sonra artk kismet degilmis deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum

Bende oyletim 14 ay oldu bizimkide kimse boyle cocuk icin ugrastigimizi soylemedim ama baskilara dayanamadim artk tam bu ay yapacaz dedim birseyler

Kızlar aranızdaönceki gebeliklerinde üstüne görme yaşayan var mı? 5 temmuzda adet oldum ama farklıydı. Birde böyle umutlanayım dedim:)
Nasil geliyor adetin bilmiyorum ama gecen ay kardesim ustune gorme oldu..yani3 boyunca kahverengi lekelenmeleri olmus ve sonuc 2 aylik hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…