Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl oldum ben canım şükür inşallah önümüzdeki aylar sağlıklı bir gebeliğim olur herkesin tabi :)

Saol canim darisi ictenlikle diliyorum sana insallah
Arkadaslari sikayet etmek gibin olmasinda benden baska farkeden olmadi yoklugu

Saol canim darisi ictenlikle diliyorum sana insallah
Arkadaslari sikayet etmek gibin olmasinda benden baska farkeden olmadi yoklugu
Gördüm bebeğim gördüm senden başka olmamış yokluğumu farkeden ayyy ictenligini seveyim senin canm benim insallah bazen dusunuyorum hamile kalmış olabilirmiyim diye tamam afet oldum ama öyle herzamanki gibi olmadim ve 2 gündür goguslerim kasiniyo basil dönüyo ay nebiliyim umut fakirin ekmeği ağustos 'ta doktora gidicem temmuz sonuda olabilir

Günaydın kızlar gelemedim ne zamandır misafirlerim yeni gitti. Anneyimbenanne35 tatlım dün regl oldum ben gününden 3 gün önce umutlar gelecek aya inşallah artık sen nasılsın:)
Iyim bende elmiram nasıl olayim adet oldum bende 2 temmuzda beklemedeyim işte adet olursam doktora gidicem kuzum

Allahtan Hayırlısı insallah canim benim bu ay olmazsa üniversitede randevu alip şu islemi yaptirmaya niyetim var bakalim hayırlısı ınsallah

Allahtan Hayırlısı insallah canim benim bu ay olmazsa üniversitede randevu alip şu islemi yaptirmaya niyetim var bakalim hayırlısı ınsallah
Yaptırmak dan başka caremiz yok gibi ben herseyini düşündüm olmadan olmuyor hatta birisinden bahsetti aynı durumda birisi ameliyat olmak istememis diuor 8 yıl sonra yine gelmiş yaşı 40 i bulmus tabi çocuğu olmamış tamam biz olacağız demis çok kızmis doktor sanki biz para mı alıyoruz ailemiz e yapmayacağım iz şeyleri sizede yapmayız biz sizin iyiliginiz için hamile kalın diye yapmak istiyoruz dedi

S srplmtmtk canisi çok üzüldü m neden öyle bişey çıkmış acaba insallah rabbim sağlık sıhhat verir insallah kötü birsey olmaz canisi ve insallah yavrunu veriri rabbim en kısa zamanda
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin dualrinizi eksik etmeyin

Evet canim, benim gittiğim doktor rahim filminde sag yumurtalikta şişlik gördü, belki hamile kalsan bile bebegin gelisimine engel felan dedi, cok düşük bi ihtimal yumurtaligin heder olmussa alabilirz dedi. Bu islemden bi kac ay sonra kendiliğinden hamile kalan cok hastamiz var dedi. Allahim gerek olmadan nasip etsin bizede hayırlısıyla ya.

hatunlar selam :)
dün biraz kanama gelmişti çok azdı yerleşmemidir diye bekledim devamı az önce teşrif ettiler :)
şimdi ben adet başlangıcıma dün mü dicem bugün mü?
dün de kan geldi az da olsa
bence dün başladı
sizlerin görüşleri neler güzellikler??

Bide sen yumurtalık diyorsun tüp değil mi benim tüp üm şişmiş yumurtalıklarım iyi çok şükür evet ya eğer en iyi ihtimalle girip müdahale Edip tertemiz çıkabilirde yada sadece sağ tüp u alırsa nirmln de hamile kalabilecegim insallin canım

Canim kanamanin başladığı günü hesaba al, kahve lekeyi değil. Benim doktorum öyle demişti. Gecmis olsun insallah bi dahaki aya kavuşursun beklediğine canim

Canim kanamanin başladığı günü hesaba al, kahve lekeyi değil. Benim doktorum öyle demişti. Gecmis olsun insallah bi dahaki aya kavuşursun beklediğine canim

Allah razı olsun canım
demekki iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş:)
sende durumlar nedir?

Rahim filmimdeki verilen ilac birikmis gibi bi görüntu var tam yumurtalık kısmında bu sislik mi ilaç birikmesi tam anlayamadim dedi, baskasi cekmisti çünkü filmi daha once düzgün de cekememis zaten kime gosterdiysem düzgün çekilmemiş diyor. Insallah sorun olmaz ikimiz icinde

Allah razı olsun canım
demekki iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş:)
sende durumlar nedir?

Doğrudur canim, benim bat 20 temmuz, bakalim demin dışarı çıkmıştım çıkmışken 2 tanede gebelik testi aldim evde dursun lazim olur diye : ), ne bileyim karnımda bi ağrı var bugün anlamadim, bakalim kismet beklemedeyiz

inşallah güzel haberlerini alırız kuzum haber ver mutlaka etiketle beni :)

İnsallah oyledir de girince dedi genel bı rahme yapışıklıklar a herşey e bakacağız sadece bakıp bı genel kontrol etmekle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…