Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük te kanama hızlı olur ve ağrılı onu yaşadım biliyirum agrim yok ki az geliyo bide pembe olabiliyo mus yerleşme kanaması ayyy ins ya yazıyı gönderdim sizede

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-13-31-57.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 24
Düşük te kanama hızlı olur ve ağrılı onu yaşadım biliyirum agrim yok ki az geliyo bide pembe olabiliyo mus yerleşme kanaması ayyy ins ya yazıyı gönderdim sizede
Canım sen git en kısa sürede kan ver, yerleşme kanaması da olabilir, kanaman da oluyor olabilir. Yerleşme kanaması bu kadar uzun vadeye yayılmıyor çünkü. Allah korusun hamileysen müdahale edilir. İnşallah hamilesindir.

Yerleşme kanaması 3 gün sürebilirmis ilk oglumda da öğrendikten sonra olmuştu 1 hafta sürdü dr progesteron başlamıştı masallah 6 yaşında şu an ins damla geldi gene wc ye gittim olmadı sabah dr gidiyim ben neden bu durumda hamilelik mi yoksa başka biset mi çıkar

Oyle umutsuz olma balim ya biraz daha sabretmen gerekecek belki bunda bak her gebeliginde sen istedikten sonra Rabbim vermis belki biraz zor geliyor ama muhakkak gelecek insallah
Orası öyle inşalalh verir sabırla bekliyorum zatn canisi

Bende onu diyorum ya pembe oluyo diye zatwn wc ye gittim bi damla akmis gene ben yarin dr gidiyim ınsss
Arkadaşım düşük yapiyo olabilirsin demis ya ona cvp yazdim agrim yokki zatwn
Ağrı yoksa yerleşme olması büyü k ihtimal kuzum git sen yarın eniyisi

Bende onu diyorum ya pembe oluyo diye zatwn wc ye gittim bi damla akmis gene ben yarin dr gidiyim ınsss
Arkadaşım düşük yapiyo olabilirsin demis ya ona cvp yazdim agrim yokki zatwn
Duşük tehliken vardir demek istedim canim.benimde basima geldi kizimda progestan kullandim kesildi.ins.bence git doktora icin rahatlasin

Şuan ben şok resmen kasiklarim bıçak saplanır gibi agiriyo goguslerim sisti ve inceledim kahve bölgenin etrafında mavi damarlar belirmiş ya offff niyemi acaba şimdi meraklandm akntmda artti

Ben de bir belirti gelsin diye bekliyorum.Ufacık bir belirti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…