- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.141
Kırmızı olunca degilmi o kızpembe mi geliyo peki bak pembeyse dusuk riski oluyo dikkat et.
İnş sağlıkla kucağına al cnmBen bugun gittim yine doktora kan sonucuma bakti iyi dedi.tekrar kan verdim artisa bakcak yine.ultrasona bakti keseyi gördü karnimdan cok kucuk dedi gelisecek keseye benziyor dedi.bugun kan sonucunu alip yine gitcem
Canım sen git en kısa sürede kan ver, yerleşme kanaması da olabilir, kanaman da oluyor olabilir. Yerleşme kanaması bu kadar uzun vadeye yayılmıyor çünkü. Allah korusun hamileysen müdahale edilir. İnşallah hamilesindir.Düşük te kanama hızlı olur ve ağrılı onu yaşadım biliyirum agrim yok ki az geliyo bide pembe olabiliyo mus yerleşme kanaması ayyy ins ya yazıyı gönderdim sizede
Yerleşme kanaması 3 gün sürebilirmis ilk oglumda da öğrendikten sonra olmuştu 1 hafta sürdü dr progesteron başlamıştı masallah 6 yaşında şu an ins damla geldi gene wc ye gittim olmadı sabah dr gidiyim ben neden bu durumda hamilelik mi yoksa başka biset mi çıkarCanım sen git en kısa sürede kan ver, yerleşme kanaması da olabilir, kanaman da oluyor olabilir. Yerleşme kanaması bu kadar uzun vadeye yayılmıyor çünkü. Allah korusun hamileysen müdahale edilir. İnşallah hamilesindir.
Orası öyle inşalalh verir sabırla bekliyorum zatn canisiOyle umutsuz olma balim ya biraz daha sabretmen gerekecek belki bunda bak her gebeliginde sen istedikten sonra Rabbim vermis belki biraz zor geliyor ama muhakkak gelecek insallah
Kuzum pembe gelince yerleşme kanaması oluyoKırmızı olunca degilmi o kız
Bende onu diyorum ya pembe oluyo diye zatwn wc ye gittim bi damla akmis gene ben yarin dr gidiyim ınsssKuzum pembe gelince yerleşme kanaması oluyo
Ağrı yoksa yerleşme olması büyü k ihtimal kuzum git sen yarın eniyisiBende onu diyorum ya pembe oluyo diye zatwn wc ye gittim bi damla akmis gene ben yarin dr gidiyim ınsss
Arkadaşım düşük yapiyo olabilirsin demis ya ona cvp yazdim agrim yokki zatwn
Ayyy kiz heyecanladirdin beniŞuan ben şok resmen kasiklarim bıçak saplanır gibi agiriyo goguslerim sisti ve inceledim kahve bölgenin etrafında mavi damarlar belirmiş ya offff niyemi acaba şimdi meraklandm akntmda artti
Duşük tehliken vardir demek istedim canim.benimde basima geldi kizimda progestan kullandim kesildi.ins.bence git doktora icin rahatlasinBende onu diyorum ya pembe oluyo diye zatwn wc ye gittim bi damla akmis gene ben yarin dr gidiyim ınsss
Arkadaşım düşük yapiyo olabilirsin demis ya ona cvp yazdim agrim yokki zatwn
Yok cnm agrim ins hayırlısı bakalimAğrı yoksa yerleşme olması büyü k ihtimal kuzum git sen yarın eniyisi
Sen adet olmamismiydin canim.hadi hadi hayirlisiŞuan ben şok resmen kasiklarim bıçak saplanır gibi agiriyo goguslerim sisti ve inceledim kahve bölgenin etrafında mavi damarlar belirmiş ya offff niyemi acaba şimdi meraklandm akntmda artti
Şuan ben şok resmen kasiklarim bıçak saplanır gibi agiriyo goguslerim sisti ve inceledim kahve bölgenin etrafında mavi damarlar belirmiş ya offff niyemi acaba şimdi meraklandm akntmda artti
AY adam gibi olmasınki canm 3 gün kahverengi leke geldi 2 gün açık pembemsi kanama ama çok çok az ya 7 gun ve sancılı yoğun kanamalı süren adetim bu ay 5 gün az az lekeleme geldi canım yaSen adet olmamismiydin canim.hadi hadi hayirlisi
Ortmenim insallah birgün belirtili belirtili hamile kalırsın canimBen de bir belirti gelsin diye bekliyorum.Ufacık bir belirti ya
Ben olecem heyecandan olurmu olur ki insallah olmusturAyyy kiz heyecanladirdin beni
Amin inş.Benim gibi yüreği ağzında bekleyen tüm hanımlara versin Rabbim. ❤❤Ortmenim insallah birgün belirtili belirtili hamile kalırsın canim
Insllh cnmAmin inş.Benim gibi yüreği ağzında bekleyen tüm hanımlara versin Rabbim. ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?