Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oslem83 tebrikler canim kutlarim
Benimde bata 5 kala 26.82 cikmisti degerim yukseir merak etme daha cok erken.Simdide degerim fazla fazla artiyo
Aynı o zaman canım buna çok sevindim.ama idrar tahlili de yaptı eritrosit yüksek çıktı idrarda gizli kan var.yine taş yada kum düşürüyorum sanırım bebeğe zararı olur mu sorun teşkil edermi onu taktım kafama.demiştin ki hamile olduğunu öğrenmekle bitmiyor haklısın.şimdi buna taktım taş mı düşürüyorum acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu modum düşük yani canım sıkkın.kızlar tebrik eden herkese teşekkür ederim.sigara kullanıyordum onu da bıraktım dün hamile olduğumu öğrenince keyfim yok

Hanımlar bat 27 temmuz.
2 gündür öncesine göre çok şık idrara çıkıyorum. Bazı yerlerde erken hamilelik belirtileri olarak bu yazıyor.
Bunu yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Yoksa idrar yolu iltihabı falan mı yaşıyorum?

Allah kolaylık versin canım hakkınızda hayırlı olan olsun inşAllah..

Canim takma kafana tasi kumu onlar kolay atiliyor bebegede zarari olcagini sanmiyorum doktora gittiginde yinede belirtirsin.
Benim durumum daha vahim ben napim ya.Kist var 5 cm boyunda doktor kanama yaparsa o zaman riskli dedi.Bana gore cok iyi durumdasin bence
Moralini bozma doktor dun ilac yazmicam herseyin ilaci su dedi sende bol bol su ic atarsin tasi kumu

Canım yanlış anlamadıysam kimyasal gebelikte değerlerin sonra yükseldi diye okudum sanki benim adet 3 gün geçti halen adet olmadım bekliyorum acaba yükselir mi değerlerim diye

cnm senin degerin 2 ckmisti demi ,benim sifir dı 4 gun kala sabah kan verdim.bakalim ne cikacak

Halen gelen giden yok canım belirtice yok sanırım içten iç e stres yapıyoruz ne kadar yapmıyoruz desekte sen kan verdin mi
bu sabah verdim ama umudum yerini hüzne biraktı. kan yarin cikacak.gebelik testi aldim ama cantamdan cikarmaya korkuyorum.

Zaten 35 günde bir adet oluyorum yetmiyormuş gibi dahada gecikme oluyor anlamadım inşallah değerlerimiz artar canim

aynen bende sitres oldum.yoksa da adet olayim .arada kalmak hepsinden berbat.hem testler negatif hem adet gelmiyor.Insan ne yapacagini sasiriyor.umutla,umutsuzluk arasinda gidip geliyorsun.Sen kacinci gununde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…