- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.001
Hayirli olsun canim insallah cok guzel bir sekilde artar degerin23,87 çıktı sonuç
Hayirli olsun canim.merak etme yükselir ins.degerin23,87 çıktı sonuç
Bende dün akşam pek giremedim kuzum kv bende ondan giremedim hiç ya bilmiyomki testide bugün aramiycam galiba biraz eşimle atistikVar mi baska hamis olan dun aksam olanlari okuyamadim ozet gecin banaAnneyimbenanne35
gözün aydın Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebişlerine23,87 çıktı sonuç
Aynı o zaman canım buna çok sevindim.ama idrar tahlili de yaptı eritrosit yüksek çıktı idrarda gizli kan var.yine taş yada kum düşürüyorum sanırım bebeğe zararı olur mu sorun teşkil edermi onu taktım kafama.demiştin ki hamile olduğunu öğrenmekle bitmiyor haklısın.şimdi buna taktım taş mı düşürüyorum acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu modum düşük yani canım sıkkın.kızlar tebrik eden herkese teşekkür ederim.sigara kullanıyordum onu da bıraktım dün hamile olduğumu öğrenince keyfim yokoslem83 tebrikler canim kutlarim
Benimde bata 5 kala 26.82 cikmisti degerim yukseir merak etme daha cok erken.Simdide degerim fazla fazla artiyo
Allahım isteyen herkeze nasip etsin insallah nisandan beri bebek istiyorum bu aya kadar hersey iyiydi ikinci cocugmu istiyordum adetim su bir iki gn icinde belli olacak ve ben esimle ayrılma durumundayım istemiyorum cocuk ya hamile kaldıysam insallah kalmamısmdır rabbim bnm hakkımı hayırlı birine versin insallahh
Canim takma kafana tasi kumu onlar kolay atiliyor bebegede zarari olcagini sanmiyorum doktora gittiginde yinede belirtirsin.Aynı o zaman canım buna çok sevindim.ama idrar tahlili de yaptı eritrosit yüksek çıktı idrarda gizli kan var.yine taş yada kum düşürüyorum sanırım bebeğe zararı olur mu sorun teşkil edermi onu taktım kafama.demiştin ki hamile olduğunu öğrenmekle bitmiyor haklısın.şimdi buna taktım taş mı düşürüyorum acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu modum düşük yani canım sıkkın.kızlar tebrik eden herkese teşekkür ederim.sigara kullanıyordum onu da bıraktım dün hamile olduğumu öğrenince keyfim yok
Canım yanlış anlamadıysam kimyasal gebelikte değerlerin sonra yükseldi diye okudum sanki benim adet 3 gün geçti halen adet olmadım bekliyorum acaba yükselir mi değerlerim diyeNe geçen ayı cnm anlamadim
Canım yanlış anlamadıysam kimyasal gebelikte değerlerin sonra yükseldi diye okudum sanki benim adet 3 gün geçti halen adet olmadım bekliyorum acaba yükselir mi değerlerim diye
Kuzummm hadi gözün aydın canım benim bata kaç gün tatlım sonucun iyi çıkmış tatlım gözün aydın darısı başıma insallah ama ben dedim var diye testte demi1 de çıkacak kuzum
Canım yanlış anlamadıysam kimyasal gebelikte değerlerin sonra yükseldi diye okudum sanki benim adet 3 gün geçti halen adet olmadım bekliyorum acaba yükselir mi değerlerim diye
Halen gelen giden yok canım belirtice yok sanırım içten iç e stres yapıyoruz ne kadar yapmıyoruz desekte sen kan verdin miCnm naptin durumlar stabil mi?Ben hala beklemedeyim
bu sabah verdim ama umudum yerini hüzne biraktı. kan yarin cikacak.gebelik testi aldim ama cantamdan cikarmaya korkuyorum.Halen gelen giden yok canım belirtice yok sanırım içten iç e stres yapıyoruz ne kadar yapmıyoruz desekte sen kan verdin mi
Inşallah yükselmiştir ndeğerlerin canım senin çıkarsa bende sağlık odağında yaptırırımcnm senin degerin 2 ckmisti demi ,benim sifir dı 4 gun kala sabah kan verdim.bakalim ne cikacak
Yoksada artık adetcolalim ya gelec3k aya çalışma yapalimbu sabah verdim ama umudum yerini hüzne biraktı. kan yarin cikacak.gebelik testi aldim ama cantamdan cikarmaya korkuyorum.
Zaten 35 günde bir adet oluyorum yetmiyormuş gibi dahada gecikme oluyor anlamadım inşallah değerlerimiz artar canimYoksada artık adetcolalim ya gelec3k aya çalışma yapalim
Zaten 35 günde bir adet oluyorum yetmiyormuş gibi dahada gecikme oluyor anlamadım inşallah değerlerimiz artar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?