- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.961
gecen ay kimyasal olmustu.bu ay insallah kimyasal olmazO zaman seninki kimyasal mi olmus canim
Insallah tatlimgecen ay kimyasal olmustu.bu ay insallah kimyasal olmaz
Gebelik testi cnmTrue white kiz senin yaptigin testler ovulasyon testi olmasin mi yani simdi bende yapiyorum silik cikiyor aklima geldi sorim dedim
Canm ben cumartesi sabah test yaptım negatif çıktı.Dün ve bugün açık sarı akıntım başladı göğüslerde hiç belirti yok.Birde bugün kasık batmam oldu adım zor attım bunuda hayatımda ilk defa yaşıyorum.
Kan ver canım bay 1 gün kaldı geç döllenme olmadığı için cikarCanm ben cumartesi sabah test yaptım negatif çıktı.Dün ve bugün açık sarı akıntım başladı göğüslerde hiç belirti yok.Birde bugün kasık batmam oldu adım zor attım bunuda hayatımda ilk defa yaşıyorum.
Test aaldım yine ama negatif çıkacak biliyorum
Türkiyede olsam dakika durmazdım kuzum ya.Almanyadayım burda adet tarihin geçmeden kadın doktoru kan almıyor.Geçti tarihim diyemezsin gün gün kayıtlı adet tarihlerim.Kan ver canım bay 1 gün kaldı geç döllenme olmadığı için cikar
Benim kanda 2.0 çıktı adet geceli 3 gün oldu ama halen adet olmadimTürkiyede olsam dakika durmazdım kuzum ya.Almanyadayım burda adet tarihin geçmeden kadın doktoru kan almıyor.Geçti tarihim diyemezsin gün gün kayıtlı adet tarihlerim.
Hatta 1 hafta gecikmesini bile normal buluyorlar stres yapmışsınızdır a rahat bırakın kendinizi diyor.
Sende durum nedir?
Hadi iyi haberler bekliyoruz bat ne zamanKızlar acildeyim kan verdim sonuç bekliyorum.
Hadi hayırlısınlan ne zaman çıkacakmış ne kadar sürecek çok heyecanlı yaaaKızlar acildeyim kan verdim sonuç bekliyorum.
Adet olmadıysan halen umut var demektir.Değeri düşük olup sonradan yükselende var.İnşallah seninde öyle olur.Benim kanda 2.0 çıktı adet geceli 3 gün oldu ama halen adet olmadim
Inşallah canım adet belirtimde yok henüzAdet olmadıysan halen umut var demektir.Değeri düşük olup sonradan yükselende var.İnşallah seninde öyle olur.
Bende sağ kasık batmasından ne yürüyebilirum ne adım atabiliyorum ya.İlk defa yaşıyorum bu yaşıma kadar.Sende böyle bişey oldu muhiç?Inşallah canım adet belirtimde yok henüz
Benimde sağ kaşığına ara ara batma oluyor başkada birsey birşey yokBende sağ kasık batmasından ne yürüyebilirum ne adım atabiliyorum ya.İlk defa yaşıyorum bu yaşıma kadar.Sende böyle bişey oldu muhiç?
1 de çıkacak kuzumHadi hayırlısınlan ne zaman çıkacakmış ne kadar sürecek çok heyecanlı yaaa
5 gün var canım bataHadi iyi haberler bekliyoruz bat ne zaman
Sendeyim canım takipteyim1 de çıkacak kuzum
Tamam kuzum hemen yazıcam çıksınSendeyim canım takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?