Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bende sitres oldum.yoksa da adet olayim .arada kalmak hepsinden berbat.hem testler negatif hem adet gelmiyor.Insan ne yapacagini sasiriyor.umutla,umutsuzluk arasinda gidip geliyorsun.Sen kacinci gununde yaptırdın
Ben adetten 1 gün sonra yapmıştım geç ovulosyon olduğu için 4gun ileri attı canım acaba o yüzden mi 2 çıktı acaba

Çok saol kuzum ya iyi ki varsınız moral buluyorum valla.bende elimde suyla geziyorum sabahtan beri.Sağsalim kucağımıza alırıZ inşallah.Hamileyken denize girilir mi kızlar bilgisi olan var mı Pazartesi tatile gideceğiz.

Hala daha devam ediyor benim belim sırtım göğsüm ve kasıklarım ağrıyor çok fazla . Normalde bunu hisseder 1 gün sonra adet olurdum kaç gün oldu hala olmadım. Sen test yaptın mı?

kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. son tahlilim 3 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi, yarın adet günüm..

Evet canım ovulasyon testi ile belirledim.ovulosyona göre daha adetim geçmedi bakalım bugün ovulosyondan sonra 13.gun adet olmazsam cuma kan veririm
en az 14 gun bekleyin diyorlar sen daha o sınıra gelmemişsin.Iki gun daha beklesen garanti olur bence

Sende iyiki varsin canim firsat buldukca buraya giriyorum bende
Dun sorfum doktora denize gir ama havuza girme dedi klor var ve mikrop cok olur dedi bol bol da gunesten d vitamini al dedi

Hala daha devam ediyor benim belim sırtım göğsüm ve kasıklarım ağrıyor çok fazla . Normalde bunu hisseder 1 gün sonra adet olurdum kaç gün oldu hala olmadım. Sen test yaptın mı?
Canım ben dün akşam adet oldum :) bugün eşim için randevu aldık bi ona baktırcaz. Ben gittim bikaç kez doktor sorun olmadığını söyledi bide eşime baktırcaz içimiz rahat etsin diye. Bu arada anladımki o silik çizgilere çok güvenmemek lazımmış

Dun sorfum doktora denize gir ama havuza girme dedi klor var ve mikrop cok olur dedi bol bol da gunesten d vitamini al dedi
Saol kuzucum ya çok olmasada girerim denize.havuza girmem zaten

Be
N varim canim.gece bile hic kalkmazken 2 kez wc ye kalkiyorum.ins.sendekide hamilelik velirtisidir

Canım günde 3 litre sudan az içmemelisin sen naptn kuzum ya.Oböbrekler ne haldedir.Ben böbrek taşı düşürdüğümde doktorlar burda nasıl kızdı biliyormusun.Hemn al eline bir pet şişe sürekli yanında taşı.Bide hamişsin artık bebğinde ihtiyacı var.Sudaki minrallere falan.Sakın ihmal etme.

Kuzucuk sende öğlen vakti güneş tepedeyken çıkma bak sıcak çarpar hee.Birde bol bol güneş kremi kullanın.Artık çok zararlı güneş ışınları.Ayağınızı bacağınızı bebenizi üşütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…