- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.021
Ben adetten 1 gün sonra yapmıştım geç ovulosyon olduğu için 4gun ileri attı canım acaba o yüzden mi 2 çıktı acabaaynen bende sitres oldum.yoksa da adet olayim .arada kalmak hepsinden berbat.hem testler negatif hem adet gelmiyor.Insan ne yapacagini sasiriyor.umutla,umutsuzluk arasinda gidip geliyorsun.Sen kacinci gununde yaptırdın
Çok saol kuzum ya iyi ki varsınız moral buluyorum valla.bende elimde suyla geziyorum sabahtan beri.Sağsalim kucağımıza alırıZ inşallah.Hamileyken denize girilir mi kızlar bilgisi olan var mı Pazartesi tatile gideceğiz.Canim takma kafana tasi kumu onlar kolay atiliyor bebegede zarari olcagini sanmiyorum doktora gittiginde yinede belirtirsin.
Benim durumum daha vahim ben napim ya.Kist var 5 cm boyunda doktor kanama yaparsa o zaman riskli dedi.Bana gore cok iyi durumdasin bence
Moralini bozma doktor dun ilac yazmicam herseyin ilaci su dedi sende bol bol su ic atarsin tasi kumu
Bata 5 bugün.evet tatlım demiştin senKuzummm hadi gözün aydın canım benim bata kaç gün tatlım sonucun iyi çıkmış tatlım gözün aydın darısı başıma insallah ama ben dedim var diye testte demi
Hala daha devam ediyor benim belim sırtım göğsüm ve kasıklarım ağrıyor çok fazla . Normalde bunu hisseder 1 gün sonra adet olurdum kaç gün oldu hala olmadım. Sen test yaptın mı?Bende aynı durumdayım adet günüm yarın ama 3 gündür fena adet sancıları çekiyorum arada mide bulantım oluyor. Ve saatte 2 3 defadrarımı yapıyorum arada aha geldi diye koşuyorum tuvalete ama gelen giden yok. Kasıklarım inceden inceden sanki cimcikleniyor gibi
Ben adetten 1 gün sonra yapmıştım geç ovulosyon olduğu için 4gun ileri attı canım acaba o yüzden mi 2 çıktı acaba
Evet canım ovulasyon testi ile belirledim.ovulosyona göre daha adetim geçmedi bakalım bugün ovulosyondan sonra 13.gun adet olmazsam cuma kan veririmCnm o zaman olabilir ya.Daha gec cikacaktir senin degerlerin o zaman.gec ovulasyonu testle mi anladin kac gun gecikti
Hadi gözün aydın kuzum benim darısı başıma insallahBata 5 bugün.evet tatlım demiştin sen
Canim ovulasyon testinde ilk idrarla mi yaptinEvet canım ovulasyon testi ile belirledim.ovulosyona göre daha adetim geçmedi bakalım bugün ovulosyondan sonra 13.gun adet olmazsam cuma kan veririm
en az 14 gun bekleyin diyorlar sen daha o sınıra gelmemişsin.Iki gun daha beklesen garanti olur benceEvet canım ovulasyon testi ile belirledim.ovulosyona göre daha adetim geçmedi bakalım bugün ovulosyondan sonra 13.gun adet olmazsam cuma kan veririm
Yok canım saat 2 gibi yapıyordum 11 ile 16 saatları arasiCanim ovulasyon testinde ilk idrarla mi yaptin
Aynen canım dayanamadım yaptım ona rağmen 2.0 çıktı.. 2 gun daha adet olmazsam yine kan verecemen az 14 gun bekleyin diyorlar sen daha o sınıra gelmemişsin.Iki gun daha beklesen garanti olur bence
Sende iyiki varsin canim firsat buldukca buraya giriyorum bendeÇok saol kuzum ya iyi ki varsınız moral buluyorum valla.bende elimde suyla geziyorum sabahtan beri.Sağsalim kucağımıza alırıZ inşallah.Hamileyken denize girilir mi kızlar bilgisi olan var mı Pazartesi tatile gideceğiz.
Canım ben dün akşam adet oldum :) bugün eşim için randevu aldık bi ona baktırcaz. Ben gittim bikaç kez doktor sorun olmadığını söyledi bide eşime baktırcaz içimiz rahat etsin diye. Bu arada anladımki o silik çizgilere çok güvenmemek lazımmışHala daha devam ediyor benim belim sırtım göğsüm ve kasıklarım ağrıyor çok fazla . Normalde bunu hisseder 1 gün sonra adet olurdum kaç gün oldu hala olmadım. Sen test yaptın mı?
Saol kuzucum ya çok olmasada girerim denize.havuza girmem zatenSende iyiki varsin canim firsat buldukca buraya giriyorum bende
Dun sorfum doktora denize gir ama havuza girme dedi klor var ve mikrop cok olur dedi bol bol da gunesten d vitamini al dedi
İnşallah kuzum Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHadi gözün aydın kuzum benim darısı başıma insallah
N varim canim.gece bile hic kalkmazken 2 kez wc ye kalkiyorum.ins.sendekide hamilelik velirtisidirHanımlar bat 27 temmuz.
2 gündür öncesine göre çok şık idrara çıkıyorum. Bazı yerlerde erken hamilelik belirtileri olarak bu yazıyor.
Bunu yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Yoksa idrar yolu iltihabı falan mı yaşıyorum?
Tam denk getirmissin tatili.Hamile oldum olacam stresinin bitti an.Tatilde kafan rahat olurSaol kuzucum ya çok olmasada girerim denize.havuza girmem zaten
Canım günde 3 litre sudan az içmemelisin sen naptn kuzum ya.Oböbrekler ne haldedir.Ben böbrek taşı düşürdüğümde doktorlar burda nasıl kızdı biliyormusun.Hemn al eline bir pet şişe sürekli yanında taşı.Bide hamişsin artık bebğinde ihtiyacı var.Sudaki minrallere falan.Sakın ihmal etme.Aynı o zaman canım buna çok sevindim.ama idrar tahlili de yaptı eritrosit yüksek çıktı idrarda gizli kan var.yine taş yada kum düşürüyorum sanırım bebeğe zararı olur mu sorun teşkil edermi onu taktım kafama.demiştin ki hamile olduğunu öğrenmekle bitmiyor haklısın.şimdi buna taktım taş mı düşürüyorum acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu modum düşük yani canım sıkkın.kızlar tebrik eden herkese teşekkür ederim.sigara kullanıyordum onu da bıraktım dün hamile olduğumu öğrenince keyfim yok
Kuzucuk sende öğlen vakti güneş tepedeyken çıkma bak sıcak çarpar hee.Birde bol bol güneş kremi kullanın.Artık çok zararlı güneş ışınları.Ayağınızı bacağınızı bebenizi üşütmeyin.Sende iyiki varsin canim firsat buldukca buraya giriyorum bende
Dun sorfum doktora denize gir ama havuza girme dedi klor var ve mikrop cok olur dedi bol bol da gunesten d vitamini al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?