Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun ben sen yazana kadar forumları araştırdım internete yazdım değeri öyle çıkıp çok yükselen var.Bence sende hamişsin canımmmmmm
Hayırlısı kuzum idrar tahlili de yaptı idrarda hematüri yani kan görünmüş canım sıkıldı neden acaba

Kızlar ne zamandır giremiyordum arada okudum ama cevap verememiştim.. bugünler yumurtlama günlerim benimde ama değerlendiremiyoruz maalesef hem memleketteyiz hem de eşimle kavgalıyız :'( bu ay gitti ağustosta gider.. Allah sonumu hayır etsin.. dua edin bana nolur

Allahım isteyen herkeze nasip etsin insallah nisandan beri bebek istiyorum bu aya kadar hersey iyiydi ikinci cocugmu istiyordum adetim su bir iki gn icinde belli olacak ve ben esimle ayrılma durumundayım istemiyorum cocuk ya hamile kaldıysam insallah kalmamısmdır rabbim bnm hakkımı hayırlı birine versin insallahh

İnşallah.
Hakkınızda hayırlısı olsun, çok üzücü

Kızlar adetten önce ne zaman ağrılar başlar. Ben ağrı çeken biri değildim ama bel ağrılarım olurdu. Pazar günü akşam sağ göğsümde acı ve ağrı hissettim. Çok hassas hala da devam ediyor. Acaba mı diyorum. Demekte istemiyorum. Umutlandıkça geri tepiyor sanki. Çok yoğun kasık ağrılarım var. Ve bat 26,27 Temmuz gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…