- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.981
Hamilesin yani dimiiii23,87 çıktı sonuç
İnşallah günden güne katlanır yükselir ben öyle olması için dua ediyorum23,87 çıktı sonuç
canım benim hamilesin demedi değer düşük ama bekliyorsan vardır dedi daha erken dedi.İnşallah günden güne katlanır yükselir ben öyle olması için dua ediyorum
Olsun ben sen yazana kadar forumları araştırdım internete yazdım değeri öyle çıkıp çok yükselen var.Bence sende hamişsin canımmmmmmSaol
canım benim hamilesin demedi değer düşük ama bekliyorsan vardır dedi daha erken dedi.
23,87 çıktı sonuç
Hayırlısı kuzum idrar tahlili de yaptı idrarda hematüri yani kan görünmüş canım sıkıldı neden acabaOlsun ben sen yazana kadar forumları araştırdım internete yazdım değeri öyle çıkıp çok yükselen var.Bence sende hamişsin canımmmmmm
Günde kaç litre su içiyorsun ?Hayırlısı kuzum idrar tahlili de yaptı idrarda hematüri yani kan görünmüş canım sıkıldı neden acaba
23,87 çıktı sonuç
Yarım litre malesefGünde kaç litre su içiyorsun ?
nşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah'ın izniyle değer katlanarak artar bebişin sağlıkla gelir inşallah
İnşallah.Allahım isteyen herkeze nasip etsin insallah nisandan beri bebek istiyorum bu aya kadar hersey iyiydi ikinci cocugmu istiyordum adetim su bir iki gn icinde belli olacak ve ben esimle ayrılma durumundayım istemiyorum cocuk ya hamile kaldıysam insallah kalmamısmdır rabbim bnm hakkımı hayırlı birine versin insallahh
Saol canım darısı başınıza olsuninşAllah sağlıkla artar canım.. tebrikler; )
Saol kuzumm inşallah darısı sizlereAllah'ın izniyle değer katlanarak artar bebişin sağlıkla gelir inşallah
Cok tebrik ederim.inan bu sonuclari okuyunca kendimin olmasa bile karsimdakinin adina cok seviniyorum. hayirli olsun canmİnşallah günden güne katlanır yükselir ben öyle olması için dua ediyorum
Aaa kan testi yaptırmışsın hadi hayırlı olsun canım çok sevindim23,87 çıktı sonuç
Ne geçen ayı cnm anlamadimTrue white geçen ay sonradan mi yükseldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?